Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimb consumabile Cherokke 2.5 TD 1997

dangerous

Postări Recomandate

Buna seara sunt proaspat posesor de Cherokke 2.5 TD an 1997 volan dreapta .

Am nevoie de cateva sfaturi in vederea efectuarii unei revizii:

1 Cu uleiul m-am lamurit am identificat filtru , problema este ca nu stiu capacitatea baii de ulei !

2 Schimb antigel : nu am identificat purjorul de la radiator !!!

3 Filtru aer : l-am comandat ,l-am primit forma cilindrica si cand am vrut sa-l schimb am avut surpriza sa gasesc unul dreptunghiular !!!

4 filtru motorina : l-am identificat are un fel de pahar transparent sub el cu un senzor de apa cred. As vrea sa stiu cum se desface ?

Multumesc anticipat pentru orice fel de sugestii

Cu stima Dany

Ma gandesc in mod activ la o semnatura
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: schimb consumabile Cherokke 2.5 TD 1997

Buna seara !

In primul rand, se pare ca nu stii cum se numeste masina ta. Estimez ca e vorba de un Cherokee, si nu de un Cherokke.

1. Mizeaza pe vreo sapte - opt litri.

2. Exista radiatoare fara "purjor". Demonteaza furtunul de jos, de sus si capacul vasului de expansiune cand vrei sa faci golirea. Si o spalare fizica a radiatorului de muste si alte mizerii aflate intre faguri sigur nu-i strica. Poate chiar o spalare interioara a motorului pe traseele sale de racire.

3. Daca te uitai putin sub capota inainte de a comanda consumabilele, stiai ce sa comanzi. Cel dreptunghiular e varianta mai "noua" ca sa zic asa.

4. Demontezi filtrul cu totul, si va fi de la sine inteles odata ce-l ai in mana. Doar oricum trebuie schimbat, nu ?

Sub capota de Cherokee, un 2.5TD poate arata asa:

1079225455_2.5TDtake1..thumb.jpg.722a4fc0bea8ff28f3639cf0a98daa91.jpg

Sau asa:

462622699_2.5TDtake2.jpg.4f7de55740a4dc0e492b80abb801c4a1.jpg

Se vad diferentele clare in ceea ce priveste filtrul de aer.

Vezi si de bujii, de lichidul de frana, de starea viscocuplajului de la ventilator. Deasemenea, vezi si de jocuri in cruci, in pivoti, la capetele de bara, la Panhard, la caseta de directie.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Cumpara 8L de ulei, iti ramane sa adaugi in cazul in care se mai consuma pe ici-colo intre schimburi.

Paharul de sub filtru se desurubeaza daca bine imi amintesc. Desfaci mufele inainte.

Ca filtru de ulei recomand cu caldura Mahle.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Salutare sa-mi spui si mie ce parere ai despre masina asa la prima vedere dupa ce dai o tura cu ea.Tot trec pe langa unul care e la vanzare tot 2.5 TD 1996 full (ca dotari...) si-mi face cu ochiul.Pana ma hotaresc mai citesc pe aici.

• Like 1

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare