Roby200487 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Ce ulei are specificatia de acea b2, pentru ctie de viteze, si reductor opel frontera 2.0i sport?? ma paote ajuta cineva? Eu pe google am gasit 20w50 la valvoline, 15w40 la castrol si 10w40 la nmobil astea fiind cu specificatia acea b2, este posibil asa ceva? Pentru diferentiala 90 cu gl 5 scrie tecdocul ma gandesc ca atunci 80 w 90 ul este ok cu gl5 Editat Septembrie 27, 2011 de Roby200487 greseala 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Ce ulei are specificatia de acea b2, pentru ctie de viteze, si reductor opel frontera 2.0i sport?? Da, este posibil dar tu trebuie sa bagi ulei de motor 10W40. B2 mai are si Mannol Molibden 10W40 dar nu cred ca nu ar fi bine sau are face rau sa bagi b3( care e categorie superioara). La fel si in motor... Uite aici: http://www.carbibles.com/engineoil_bible.html despre cum sa verifici un ulei. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Ce ulei are specificatia de acea b2, pentru ctie de viteze, si reductor opel frontera 2.0i sport?? ok mersi :) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Ce ulei are specificatia "b2", pentru CV si reductor opel frontera 2.0i sport?? Eu am bagat in CV si reductor 10W40 de motor, ulei de motor de motocicleta si merge perfect :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Ce ulei are specificatia "b2", pentru CV si reductor opel frontera 2.0i sport?? Pai in cutia de viteze si reductor, la Frontera A, se baga ulei de motor 10W40. Deci e perfect ok! ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Ce ulei are specificatia "b2", pentru CV si reductor opel frontera 2.0i sport?? Eu asta n-am mai auzit, dar atunci ce rost ar avea sa fie uleuri cu caracteristici fizice diferite ?!? Ma rog, fiecare face ce vrea cu masina lui.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Re: Ce ulei are specificatia "b2", pentru CV si reductor opel frontera 2.0i sport?? Da,socant,dar asa e,dar in CV nu se baga ulei de cutie,ci DE MOTOR..Si la reprezentanta daca te duci si le spui ca vrei ulei de motor in cutie,se uita la tine ingaduitori,iar apoi,ca sa-ti faca pe plac,se uita in calculator,la specificatii..Fac ochii mari,si dupa aia,cu voce stinsa-”Da,asa e..Ia uite,domne..” Si sincer cred ca te scarpini cu mana in jurul capului..Specificatii,echivalente..Ideea e sa aiba ceva acolo,sa nu mearge fier pe fier. La LSD e ceva mai pretentios,ca daca nu-i bagi ulei de care tb. devine diferential normal. Editat Decembrie 6, 2011 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate