RazvaNic Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Sant salvate numai o parte vreo 7 din 11 , singura care mi a raspuns a fost diana care a spus ca nu stie si nu ma poate ajuta si ma directionat catre tine , multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Sant salvate numai o parte vreo 7 din 11 , singura care mi a raspuns a fost diana care a spus ca nu stie si nu ma poate ajuta si ma directionat catre tine , multumesc Ti-am dat mai devreme un pm.....L-ai primit ? :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Am primii , am raspuns de 2 ori la interval de 5 minute Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Am primii , am raspuns de 2 ori la interval de 5 minute Deci, merge ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Optiuni noi pe forum @RazvaNic, tu ai restrictionat doar accesul la mica publicitate. Asta pt ca ai incalcat regulile cu privire la aceasta. Din cate retin au, te-ai apucat ca sa postezi mesaje de umplutura numai pt a putea posta anunturi de vanzari. Citeste regulile forumului, respecta-le si vom ridica restrictia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Salut , max , am citit regulamentul si l am inteles ,eu am incercat sa intru in vorba cu cei de pe net am mai intrevat cate ceva dar lumea nu prea ma bagat in seama , nu am bagat discutii de umplutura , sant activ intru zi de zi , si chiar sant inpatimit de chiar am umblat la padure cu cei de club din iasi care se dau in campionat , i mi cer scuze daca am creeat probleme , de acuma voi incerca sa vorbesc numai cu ce i care i mi raspund , si apropo cu cine trebuie sa vorbesc despre G sa nu ma mai bag in seama aiurea , va multumesc frumos si lui Astral si lui max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Multumesc frumos inca o data pt intelegere si pt ca a ti ridicat restrictionarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Eu personal multumesc foarte mult Max pentru ca putem in sfarsit vedea cine ne da puncte negative si mai ales motivul. Daca am gresit este normal sa fiu indrumat pe calea buna, insa abia acum imi pot corecta erorile cand vad unde si cu ce am gresit. In aceasta ordine te idei, te rog Yonutz sa iti explici primul negativ pe care l-am primit de la tine pe urmatorul post, de la Iasi 2011: 1. este vreun atac la persoana aici? 2. de ce am primit de la tine negativ cand tu nu ai fost acolo si nu poti aprecia daca este corect, adevarat sau nu ce am spus eu in postul meu? 3. in acest post nu m-am luat de tine ci doar am prezentat ce s-a intamplat la fata locului. Care este te rog problema? Pe scurt: praf openul Si inafara de praf, a fost singura data cand am pomenit sa intram in cursa la ora 15 si 30 Dupa start pentru sponsori in centrul orasului, s-a ajuns si la start (NU in coloana organizata, asa ca multi s-au pierdut pe drum, alandala din pacate, noroc cu telefoanele) pe la ora 11 si ceva Si dupa 2,7 km de forestier parcursi in cateva minute... s-a ajuns la O PROBA SPECIALA in care ultima masina a luat startul la 15 si 30, pana atunci asteptand celelalte echipaje sa parcurga speciala. Cum fiecare avea nevoie de 20 minute (iar cei care s-au rasturnat ... si au fost destui... au avut nevoie de mai mult pentru a elibera traseul...) este clar de ce s-a stat atat pentru doar 12 masini care au intrat in speciala, 2 renuntand din prima. Ce nu inteleg: organizatorii stiau de la inceput ca timpul de 20 minute pe masina este un timp mai multe decat optimist... 15 masini x 20 minute = 5 ore!!!!!!! 5 ore pentru speciala de la inceputul traseului, dupa care urmau inca 136 km... Cum sa dai o speciala de atatea ore la inceput de traseu ca apoi sa incepi efectiv traseul la ora aia????? Eu nu comentez competitiile, stiu ce inseamna sa fii organizator... dar asta este ceva care m-a dat gata. Imi pare rau pentru Iasi, aici au lipsit niste lucruri. Restul situatiilor petrecute nu mai pot face mai mult rau, acest start la sfarsit de program stricand placerea off-road-ului. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Mai fac un post pentru ca este greu de citit mai sus din cauza reclamei. Oricum profit de spatiu pentru a lamuri inca o data ca nu vreau sa spal rufe in public, etc. - vreau doar sa inteleg de ce am inceput sa primesc negative de la Yonutz avand in vedere ca nu l-am deranjat cu nimic. Poate inteleg eu lucrurile gresit si atunci macar imi vad de treaba si de greselile mele. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Mai fac un post pentru ca este greu de citit mai sus din cauza reclamei. Oricum profit de spatiu pentru a lamuri inca o data ca nu vreau sa spal rufe in public, etc. - vreau doar sa inteleg de ce am inceput sa primesc negative de la Yonutz avand in vedere ca nu l-am deranjat cu nimic. Poate inteleg eu lucrurile gresit si atunci macar imi vad de treaba si de greselile mele. @Schultz, asta sunt probleme intre tine si el asa ca as prefera sa dicutati in privat. Oricum, numai el e cel care poata sa iti raspunda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Optiuni noi pe forum OK, atunci te rog sterge mesajele. mercic! 1 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Fratilor, am intrat in Rahat!!! Mare! Nu stiu cum, nu-mi explic, din viteza probabil, i-am dat cu minus lui Astral :hm Pot edita in vreun fel? Mi-e ca ma huiduie pe strada cand ne intalnim :tk Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 (editat) Re: Optiuni noi pe forum :ha::ha::ha: Ramai dator cu o BRRC.....ca oricum tu dai cu 0 puncte.....deci, nu e nici, nici......:ha: Daca lasai un comment, s-ar mai fi inteles ceva.......:h5 PS - Pentru cei care inca nu stiu cum se acorda aceste calificative, cititi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=795957#post795957 Editat Martie 28, 2013 de Astral 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Fratilor, am intrat in Rahat!!! Mare! Nu stiu cum, nu-mi explic, din viteza probabil, i-am dat cu minus lui Astral :hm Pot edita in vreun fel? Mi-e ca ma huiduie pe strada cand ne intalnim :tk Vad ca si mie mi-ai dat cu minus :ha::ha::ha::ha::ha: Nu stiu cum te descurci cu Astral, dar cu mine ai pus-o :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 (editat) Re: Optiuni noi pe forum Lasa bah ...ca ti-am dat eu cu "+" ...si se compenseaza ... :grin: ...Semanga ...a venit randul tau iar... cum era ...minus cu minus egal ? :B Editat Martie 31, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Spre norocul meu, eu nu pot da decat "aprove" :)) La mine a disparut "disaprove". Asa e mai bine poate. "_ 1 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Spre norocul meu, eu nu pot da decat "aprove" :)) La mine a disparut "disaprove". Asa e mai bine poate. "_ tu n-ai voie ca esti inalt si cam slab! :ha::ha::ha::ha::ha: Mai pune carnita pe tine si o sa vezi cum iti apare optiunea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Spre norocul meu, eu nu pot da decat "aprove" :)) La mine a disparut "disaprove". Asa e mai bine poate. "_ Reciteste postarea #45, cea a lui Max.......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Optiuni noi pe forum da, multumesc Yonutz pentru reparatia morala, care mi-ai facut-o! :grin: Vezi, ca am impresia acuta, ca esti plin de clienti pentru la reparatii d'astea!!! :grin:Spor! hi,hi,hi... 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Optiuni noi pe forum da, multumesc Yonutz pentru reparatia morala, care mi-ai facut-o! :grin: Vezi, ca am impresia acuta, ca esti plin de clienti pentru la reparatii d'astea!!! :grin:Spor! hi,hi,hi... Semaca, va jucati cu "botoanele" precum copii :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Vad ca si mie mi-ai dat cu minus :ha::ha::ha::ha::ha: Nu stiu cum te descurci cu Astral, dar cu mine ai pus-o :2dr M-am lamurit, pana la urma! Nici lui Astral si nici tie, nu v-am dat "cu -". V-am dat aprove, ambilor, dar cum eu sunt mic si necunoscut, eu dau cu "0" deci, practic nu dau nici cu plus, nici cu minus :wink: 1 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Bsulică, daca tu stii ca ai apasat pe "approve", atunci te credem.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Am inteles ca pana sunt mic, degeaba dau approve, ca e fix zero. Dar ce vreau sa intreb e: dupa ce cresc "mare", si votul meu o sa conteze, o sa conteze si pt cei carora le-am dat deja ? Adica daca am dat approve la 5 oameni, sa zicem, si acum acel vot (reputation power) valoreaza zero puncte, dupa ce votul meu va valora 1 punct, acei oameni vor primi punctul retroactiv, sau nu ? 1 Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Optiuni noi pe forum Nici mie nu mi-e clar cum functioneaza sistemul, dar din ce-am observat, ar fi cam asa : - punctele pe care le acorzi iti cresc in functie atat de numarul userilor carora le dai calificativ, cat si de numarul de calificative pe care le-ai primit, dar nu stiu care ar fi ponderea intre cele doua, adica nu stiu care este mai importanta; - punctele date unui user raman date, adica daca acum ai dat cu zero, alea asa raman pentru acei useri, dar conteaza, cum am spus mai sus, numarul userilor carora le-ai dat. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 (editat) Re: Optiuni noi pe forum Sunt ratacit in cavou fara lumanari aicileasa ... Io n-am dat de astea , ma depaseste , dar as vrea sa ma lamuresc daca am priceput ceva din complicatia asta ( e necesara ? ) . Deci : n-am dat = la inceput nu au valoare din acesta cauza si asa ramane pentru beneficiar ( fara valoare ) ; pe masura ce dau voi avea valoare dupa un anume prag ( oricare ar fi el ) ? E la mine in panoul utilizatorului o lista interminabila cu puncte sau alte matzocarii verzi , gri ... qe signifieaza ele , bre ...? Editat Aprilie 15, 2013 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate