Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Optiuni noi pe forum

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Optiuni noi pe forum

Hopa, vad ca am luat si eu o bila gri de la vre-un nene care s-a simtit lezat ca am dat si eu o solutie de tratament anticoroziv in topicul Vactan sau Kelfos - Inhibitori de rugina... fara comentarii, asa icognito, cum sta bine unui "meserias".

Dl Astral, vad ca ati vizitat/editat si dv. mesajul meu, ceva probleme?

• Like 1

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hopa, vad ca am luat si eu o bila gri de la vre-un nene care s-a simtit lezat ca am dat si eu o solutie de tratament anticoroziv in topicul Vactan sau Kelfos - Inhibitori de rugina... fara comentarii, asa icognito, cum sta bine unui "meserias".

Dl Astral, vad ca ati vizitat/editat si dv. mesajul meu, ceva probleme?

De obicei editez mici scapari gramaticale, cum ar fi si aici, un "n" scapat din "incognito".....atat. :h5

Later edit :

M-am uitat pe calificativele pe care le-ai primit.....Nu ai decat un singur "-2" primit mai demult, unul cu un comentariu cu ".......", iar in rest ai numai pozitive.

Cel cu gri, de care zici, este cu 0 puncte, asta fiind punctajul maxim actual pe care il poate da userul respectiv.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Cred ca e o eroare de afisare. Eu i-am dat lui flay "steluta" pt postul cu rugina, intr-adevar nu m-am semnat si n-am scris nimic, nu m-am gandit ca trebuie. Si desi sunt 100% convins ca i-am dat calificativ pozitiv, la mine in panou utilizator apare cu gri (de fapt , asa apar toate !) Poate si la el apare cu gri si s-a gandit ca a luat calificatib\v negativ, sau a mai fost cineva in afara de mine care chiar i-a dat negativ.

• Like 1
Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Da, ai dreptate @gabitzu, dar chiar daca ai dat cu "I approve", punctele date de tine deocamdata sunt doar 0, acestea devenind mai multe dupa ce dai mai multe calificative si de aceea bulina este deocamdata gri, cum am scris si mai sus.

• Like 1
Link spre comentariu

E OK , Gabitzu m-a contactat pe privat si mi-a spus de feed-back. Credeam ca e ca pe ebay,si poti da pozitiv, negativ si neutral, daca nu e chiar in regula. De obicei la neutral, e cand esti putin neserios...si poti da si tu un punct de vedere. Ma gandeam ca am stricat treburile vre-unui distribuitor de produse de pe la noi...

Astral, acum, intrind de pe alt calc, nu-mi intra parola si ma gandeam, na! ca ma suspendara acum de pe forum.

Pe unele forumuri de afara, apare doar o optiune pe sub mesaj, unde poti multumi posterului respectiv pentru informatia din mesaj, nu se poate da negativ, versiunea vBuletin3.8.7. "The Following User Says Thank You to ....... For This Useful Post:"

• Like 2

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Voiam sa va propun urmatorul "trial", pentru a dovedi ca aceste caracterizari pot fi usor abuzate de catre cineva cu rea intentie si cu "greutate" la acordarea de minusuri (de exemplu yonutz, care are -5 sau -7?...chiar, este de discutat si acest aspect: de ce unii au mai mult si altii deloc???). Protocolul trialului e simplu: se ia un user, exemplu aleator Yonutz, si care, cum il prinde, ca-l deranjeaza cu vreun post catusi de putin (si asta nu e greu deloc, tinand cont de cate campii bate...) sa-l arda cu un negativ. Apoi am stat si am cugetat: dat fiind ca este moderator poate sa faca ca voturile noastre sa dispara...asa ca, probabil, n-are rost sa ne mai batem capul (totusi eu o sa incerc sa ma joc un pic:grin:) Acum ca stiu cine da cu negative in noi, fiindca nu are alta treaba, m-am linistit. O sa-mi schimb si semnatura, ca sa stie toata lumea, ca nu sunt asa cum vrea Yonutz sa ma scoata...dupa chipul si asemanarea lui:grin:

Acestea fiind zise, eu unul, am terminat cu acest subiect.

PS: daca incepem sa-i dam negative, sa te tii telefoane, mesaje, pe la putinii sustinatori...sa vezi traficul reaku' de caracterizari:ha1

Editat de semaca
  • Like 2

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Semaca,

1.Eu nu imi pot sterge calificativele. Si daca as putea ...tot nu le-as sterge. Nu ar fi fairplay.

2.Nu-mi pot da singur negativ sa te fac fericit ...si pa tine macar odata in viata asta de cacat in care te consideri "oropsit si persecutat" de mine ...

3.Nu-ti pot creste artificial reputatia si chiar daca as putea ...tot nu as face-o. Nu ar fi fairplay.

4.Iti voi mai da negative ca si pana acum doar ptr posturile tendentioase materilizate in atac direct la persoana. Momentan nu pot ...dar ai 3 bucati pe lista! Nu vei mai primi de acum replici la mesajele tale... ci doar reputatie ...e mai simplu ...un click si gata ...fara sa ne obosim nici noi si nici cititorii! De fapt asta este scopul reputatiei pe forum

5.Exista si viceversa ...scrii de bine sau macar ceva bun ...dau cu plus.

6.Toate calificativele de la mine de acum o sa le primesti semnate sa nu mai carai ca ti-a intrat nu stiu ce anonima si nu stii de la cine

7.Nu continui aceasta discutie desi este evident ca tot ce ai postat in ultima vreme ...e fix ATAC LA PERSOANA!

Fair tot ce am scris aici?

Am rugamintea sa-ti editezi semnatura ...daca nu din respect ptr mine macar din respect ptr ceilalti....

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

... dat fiind ca este moderator poate sa faca ca voturile noastre sa dispara...asa ca, probabil, n-are rost sa ne mai batem capul (totusi eu o sa incerc sa ma joc un pic:grin:) Acum ca stiu cine da cu negative in noi, fiindca nu are alta treaba, m-am linistit. ...

Semaca, ce-ti place show-ul si cancan-ul... Nu te dezminti nicicum. Eu ma mir ca nu ai ajuns inca la Capatos. :grin:

Spune-mi te rog, esti 100% convins ca @Yonutz iti poate manevra voturile pe care le primesti? Daca da, te rog sa ne demonstrezi asta ca sa vedem si noi. Nu de alta, dar, din cate stiu eu si Astral, el nu poate face asa ceva. Eu ca administrator, pot doar sa imi vad lista celor care au dat voturi la mesajele mele dar nu pot sa le sterg selectiv ci pot sa le sterg doar ca numar dar nu pot sa le selectez pe unele dintre ele, iar daca eu nu pot sa sterg selectiv, ar fi culmea ca Yonutz sa o poata face.

Oricum, nu am umblat niciodata la ele si acum a fost prima data cand am intrat ca sa vad lista cu voturile respective. Chiar nu ma intereseaza aceste voturi.

In aceste conditii, tot ce vorbesti matale legat de acest subiect este doar apa de ploaie, acuzatii aiurea fara acoperire cauzate doar de antipatia ta fata de Yonutz.

Daca nu reusesti sa imi dai un raspuns la intrebarea mea, te rog sa contactezi administratorii altor forumuri care folosesc platforma asta si intreba-i daca ei au posibilitatea de a stege selectiv voturile primite de useri.

Pana vei avea un raspuns, prefer sa inchidem aici discutiile legate de acest subiect.

• Like 1
Link spre comentariu

Pot sa confirm ca forumul in sine nu are functionalitati de umblat la calificative & co. Acces la server exista doar la Max si la subsemnatul, dintre care Max nu se pricepe intr-un detaliu tehnic atat de complicat incat sa intre in baza de date, sa caute tabele, reputatii, id-uri, useri, etc, iar eu nici atat. :ang1

• Like 2
Link spre comentariu

Imi place sa cred ca sunt un om rezonabil si ca recunosc cand gresesc. Multumesc Max si Stefan pentru precizari. M-am lamurit ca Yonut nu poate umbla la voturi. Insa, precum am spus, am incercat sa ma joc la reputatia lui Yonutz si, guess what??? N-am reusit, intrucat tre sa mai dau "reputatii" si la altii pana sa ma intorc la el. In acelasi timp el mi-a mai ars un negativ pentru postul de mai sus:ha1:ha1:ha1 si asta foarte repede dupa ce-mi mai daduse unul. Intrebare tehnica: eu de ce nu pot sa-l ard cu repetitie si el poate??? Referitor la can-can:aduc aminte respectuos ca am cerut DOAR sa vad cine ma taraste in noroi...(desi, cateodata, o fac singur...la offroad:grin:)

PS: Faptul ca imi manifest indignarea fata de anumite comportamente nu inseamna atac la persoana, ci luarea unei atitudini fata de comportamentul respectiv. As fi procedat la fel si daca era vorba de oricine altcineva !!!

PS: @Yonutz: ce ne mai place sa ne ascundem in spatele atacului la persoana cand nu ne convine ceva!!! Ai face o cariera stralucita in politica...cu o megaimunitate de partea ta...Semnatura o editez maine, vezi, sunt ascultator...:grin:

Editat de semaca
  • Like 1

Membru Club T44

Link spre comentariu

Semaca,

Iarta-ma dar esti bolnav rau cu nervii ...fratele meu...

Precizez aici ...public sa nu creada cineva ca am vreun "as" in maneca ...

Ti-am dat un singur negativ ala cu comentariul "ce doctor" in data de "21st March 2013 18:49" ...negativ de care ti-am spus atat public cat si privat. Ca oi mai fi primit si altele partea a doua ... inseamna ca nu sunt eu singurul deranjat de atitudinea ta distructiva. Si asta ar trebui sa-ti dea de gandit.

Ca sa stai linistit de mesajul ala de iti apare cand miseleste vrei sa-mi mai dai odata calificativ...uite cum apare la mine azi ...acum ...

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/semaca_zpsb92c7dee.jpg

De fapt am explicat mai sus procedura acordarii/luarii de reputatie ...cand/cum/cat/cui...dar dragul meu tu esti prea ocupat sa bagi batul prin gard sa vezi daca iese ceva can-can (a se citi balacareala, scandal) si ai scapat din vedere un aspect tehnic ...esential. Iti doresc rabdare sa recitesti explicatia mea ... si o sa sa intelegi de ce/cand/cum/cat si cui.

Si asa cum ti-am promis ...ma tin de promisiune (ai vazut ce scrie la mine acolo :ha: "serios si de cuvant")...toate calificativele le vei primi semnate de la mine ca de fapt toti userii ...:h5)

Si cu trasul in noroi ...o rezolvam si p-asta my friend LA PROPRIU...la primul eveniment la care pot veni...sa dea dracii sa nu vrei sa fi copilot ...ori te las sa tragi de sufa de la troliu pana crapa pipota in tine, ori te leg cu cinetica de cuiul patrolului si te tarasc pana faci bataturi la pantaloni in cur...Intr-un fel sau altul trebuie sa te multumesc si pe tine cumva/candva daca nu se poate altfel! :ha1

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

:ha1:ha::ha::ha: Yonutze, stii cum s-a semnat al de mi-a dat iar cu negativ (si care zici ca nu esti tu!!!:grin:) ???? s-a semnat :"guzganul tenebros"!!! :ha::ha::ha: Ce avem noi aici??? Vreun amic de-al tau vrea sa te sustina!!! Se contureaza o gasca de tenebrosi!!! Cat despre offroadeala si copilot la tine?!? Am prieteni cu care ma duc...cu tine, fara suparare...exclus!!!

Editat de semaca
  • Like 1

Membru Club T44

Link spre comentariu

Si uite asa ...nene Semaca ti-ai cam ratat unica sansa pe care ai avut-o in viata ...de a te trage Yonutz in ...noroi! :ha1 Gata cu discutiile ...Eu sunt impacat de dinainte de a incepe discutia ...sper ca acum la final si tu ...Deci ...sa ai spor! :wink:

Cu ocazia asta sper ca printre atatea lucruri negative ...s-a lamurit si un aspect pozitiv ... cum se da / se ia / nu se da / nu se ia reputatie!

• Like 1

Link spre comentariu

Si uite asa ...nene Semaca ti-ai cam ratat unica sansa pe care ai avut-o in viata ...de a te trage Yonutz in ...noroi! :ha1 Gata cu discutiile ...Eu sunt impacat de dinainte de a incepe discutia ...sper ca acum la final si tu ...Deci ...sa ai spor! :wink:

Cu ocazia asta sper ca printre atatea lucruri negative ...s-a lamurit si un aspect pozitiv ... cum se da / se ia / nu se da / nu se ia reputatie!

Da, votul negativ de mai devreme este inca o demonstratie de cum se pot folosi "reputatiile" abuziv...si eu, care te banuiam pe tine, saracutul...

PS: as mai sta cu tine dar ma duc sa ma culc...te-am pupat pe reputatie !!!

PS2: mi-a placut asta, cu sansa ratata :ha1:ha1:ha1

Editat de semaca
  • Like 1

Membru Club T44

Link spre comentariu

Avea ORESTI o vorba : Semaca vs Ygreconut.

Ala vs ala..

Celalalt daca-l prinde pe urmatorul, etc/fight

Va cunosc pe amandoi .Fiecare m-ati ajutat in diferite situatii :Yonut cu tir-ul din Zalau in Bucuresti,Semaca cu copiii.

Adulti ???

PACE !

• Like 4
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Am primit un mesaj precum ca "rufele murdare nu se spala in public". Precizez ca rufele mele sunt absolut curate iar discutia pe care am facut-o priveste pe toti membrii forumului (oricare dintre voi poate pati ceea ce am patit eu ...) si ma mahneste sa vad ca unii forumisti nu inteleg fondul problemei (modul meu de exprimare n-ar trebui sa impieteze acest lucru). Nu ma "cert" cu Yonutz in public, nu-mi face absolut nicio placere, nu i-a mai zis nimeni nimic cat timp a fost in limita rezonabilului, dar sunt probleme ce nu pot fi ignorate doar asa, ca sa fie "liniste" pe forum! De asemenea imi place sa cred ca nu sunt luat de prost, eu, si ca mine, altii!

Raman in discutie, si sper sa se rezolve cumva, aceste doua aspecte:

1. Transparenta in acordarea "reputatiilor"

2. Transparenta in statutul lui Yonutz- el este moderator si trebuie sa apara semnalizat ca atare.

Referitor la manipularea voturilor mentionata mai sus, m-am convins ca aceasta nu poatre fi facuta, drept pentru care retrag aceste afirmatii.

cu stima

PS: mi-am editat semnatura:grin:

Editat de semaca
  • Like 1

Membru Club T44

Link spre comentariu

Semaca, consider ca am ajuns la un numitor comun legat de discutiile de mai sus.

In plus, ca sa nu fie totusi suspiciuni, azi, in loc sa imi fac treaba, am sapat putin in administrarea forumului si am gasit setarile legate de punctele de reputatie.

Am gasit asta:

http://www.club4x4.ro/reputation.jpg

Deci, toata lumea are setarile din imagine inclusiv moderatorii. Acestea sunt setarile standard.

Voi face niste modificari respectiv:

1. prima optiune o voi muta pe "da" astfel incat toata lumea sa vada cine i-a dat punctele

2. desi sunt constient ca incalc drepturile moderatorilor si poate ca unii se vor supara, pentru moderatori si administratori voi dezactiva optiunea a 4-a adica nu vor mai putea da puncte negative nimanui.

Vad ca pentru unii e important sistemul acesta de puncte. Pe mine personal ma lasa rece mai ales ca sistemul da apa la moare celor subiectivi si rauvoitor. Oricine poate sa lase un comentariu negativ cu o minciuna legata de tine, minciuna pe care tot tu trebuie sa te lupti ca sa demonstrezi ca nu e reala.

Am uitat ceva.

Mai impunem o regula. Daca lasi un punctaj negativ cuiva, esti OBLIGAT sa treci acolo motivul pentru care ai dat punctul negativ.

Daca cineva va scrie balarii in campul dedicat motivului doar ca sa poata trece mai departe, acesta va fi sanctionat.

La fel, daca cineva va abuza de acest sistem de puncte de reputatie va fi sanctionat. Invit utilizatorii sa sesizeze daca primesc puncte negative fara o motivare reala.

Cat despre a doua cerere a ta, Semaca, nu consider ca e treaba ta cine apare ca moderator si in ce mod este afisat.

Modificarile de care am spus mai sus vor intra in vigoare chiar acum.

Daca mai aveti propuneri si sunteti in stare ca sa o faceti intr-un mod decent, va rog sa le scrieti aici sau pe pm.

Multumesc.

• Like 1
Link spre comentariu

Superb!!! Pot sa ma bucur ca s-a rezolvat problema semnalata , ba chiar mai bine decat speram!:banana Multumesc Max, ca ai acordat atentie sugestiilor unui modest, dar perseverent user.

Cat despre cine este moderator pe forum si cum apare el in ochii lumii ...asta da, este intr-adevar problema ta!:grin:

Numai de bine si reputatii sanatoase doresc la toata lumea!!!

• Like 1

Membru Club T44

Link spre comentariu

Ti am dat dat 3 mesaje private ,si lui max vreo 5 si nimica , cand vreu sa ma uit sau sa mai postez imi apare mesajul asta RazvaNic, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

nu stiu ce am facut sau ce trebuie sa fac ,multumesc frumos si scuze pentru deranj

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare