scaiceanu marian Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Re: schimbare punte spate la un pajero2/2.5td cu una lsd...merita??? Eu nu prea am inteles ce ai facut ! Ai luat o punte spate de la un 2,8 care poate avea raportul 4,9 cel lung sau 4,636 la cel scurt si ai montat puntea in locul celei de la 2,5 al tau care are raport 4,875 si totul este ok ? Mai trebuie sa faci o incercare si daca este la fel de ok mai convins. Pune 2 cauciucuri de o marime pe fata si alte 2 cauciucuri pe spate de alta marime pe spate si ruleaza in regim 4x4! Eu l-a a mea am facut schimbare de rapoarte in punti si stiu ce vorbesc Cred ca tu faci o mica confuzie cu lucrarea ce ai facut-o. Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Re: schimbare punte spate la un pajero2/2.5td cu una lsd...merita??? se pare ca nu mai e nimeni curios daca sa rupt puntea......:ha: free geegee:pt:pt suntem tare suparati ca te-ai dus singur ! :ooo LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 Re: schimbare punte spate la un pajero2/2.5td cu una lsd...merita??? pai iesim wik asta toyo...se pare ca o sa si plouo... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 Re: schimbare punte spate la un pajero2/2.5td cu una lsd...merita??? masina sa mai testat o data......nu sa rupt nimic.....si faza cu cauciucurile sa o faci tu de cate ori vrei......io nu sint curios.......daca aveam tractor eram curios.....:uameni:uameni........ pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Re: schimbare punte spate la un pajero2/2.5td cu una lsd...merita??? jighi, nu te supara pe Marian ca este bine intentionat si nu te lua peste picior... nu ai inteles despre ce e vorba. Daca ai rapoarte diferite pe punti, poti sa mai corectezi asta prin folosirea de anvelope cu marimi diferite... dar e ghicitoare :ha: Era doar o idee, relax man Cauta topicul ala deschis de Vitales pt ca se vb mura-n gura despre asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 Re: schimbare punte spate la un pajero2/2.5td cu una lsd...merita??? cazul e cam incheiat......masina merge perfect.......daca se rupe ceva pe parcurs inseamna ca viata bate filmul.....cind e ceva neinregula se rupe din prima........nu exista a douo....e vorba de foiare totusi......:old pace la toata lumea....:x pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Re: schimbare punte spate la un pajero2/2.5td cu una lsd...merita??? masina sa mai testat o data......nu sa rupt nimic.....si faza cu cauciucurile sa o faci tu de cate ori vrei......io nu sint curios.......daca aveam tractor eram curios.....:uameni:uameni........ Prietene, imi pare rau ca mai inteles gresit! Eu nu-mi permit sa iau pe cineva la misto mai ales daca nu-l cunosc! Mistourile au rolul lor ,nu aici mai ales unde obtinem informatii si sfaturi utile! Bafta multa ! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts