Cristian73 Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Probabil ca mai exista persoane pe aici care cumpara revista Money Magazin a celor de la CNN si in numarul de luna aceasta, aparut astazi am vazut o stire care mi-a sarit in ochi pur si simplu. Un service auto din Bulgaria cu 15 posturi de lucru, dupa ce a bagat in promovare si reclame inclusiv reclama televizata si asa mai departe din cate spuneau ei 100.000 de euro a ajuns sa aibe un profit lunar de 60.000 de euro si cele 15 posturi de lucru sunt non stop ocupate. Este posibil asa ceva la un simplu service auto tinand cont ca locatia lui era langa un oras aflat la 150 de km de Sofia dar acel oras avea doar 26.000 de locuritori din cate am vazut pe Wikipedia ulterior. Poate fi adevarat asa ceva sau era doar o acoperire acel service si in spate erau alte afaceri mai mult sau mai putin legale? Mie personal mi se pare ceva imposibil ca un service auto, mai ales unul aflat intr-un oras mic si intr-o tara oarecum saraca sa aibe profit de 60.000 de euro... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? tu crezi chiar orice se scrie prin ziare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Tinand cont ca este vorba de o revista a celor de la CNN nu de ziarul lui Vadim Tudor tind sa cred ca sunt destul de seriosi. In teorie ar fi posibil asa ceva dar in conditiile in care ar avea de lucru minim 7 ore pe zi fara sa lucreze sambata si duminica si era vorba de cele mai profitabile afaceri ca sa nu mai adaug ca au fost bagati 100.000 de euro in promovare adica sume la care noi nici macar nu visam + un service auto care sa isi permita sa dea la televiziunea nationala un sport TV... nu cred ca este chiar la indemana oricui. Nu stiu ce sa zic dar mi se pare ciudat sa ajungi la asemenea sume! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? 60000 EURO : 21 zile = 3095 EURO/zi, impartit la 15 posturi = 206 EURO/post/zi profit. daca mai pui si sambetele, ajungi cam la 170 EURO/post/zi profit. este realizabil. pe vremea cand "duduia economia", si se faceau progamari la 2-4 saptamani, pe un post se faceau si 10 revizii uzuale (filtre, ulei, eventual placute de frana) pe zi. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? ce e anormal e un profit de 5000beuro pe luna ,stim toti ca in piese auto si manopera marja este foarte mare vezi inainte de criza profiturile din romania. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Din calcule imi iese si mie evident dar de unde atatia clienti ca nu cred ca vine cineva de la 150 de km distanta cu masina sa o repare la service-ul ala ca e plin de service auto peste tot si mai ales in Sofia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? ce probleme aveti voi.....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? ce probleme aveti voi.....:ha: ai si tu dreptate ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? eu te intreb altceva: tu chiar crezi ce spune CNN? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Intrebam de curiozitate nu ca am probleme cu asta. Mi se pare ceva incredibil. Adica am luat si eu in service atatia ani si aveau profit de 7000-8000 de euro un service urias, incredibil de mare cu parc de dezmembrari, masini proprii de marfa dar nici vorba 60.000 de euro! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? poate atat trebuia sa stiti voi ca e profitul. si care e service-ul asta URIAS? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Nu este dat nume, spune doar ,,Un service auto din Bulgaria..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Nu este dat nume, spune doar ,,Un service auto din Bulgaria..." :ha::ha::ha::ha: ma refeream la service-ul urias unde spui ca ai lucrat atatia ani.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Am fost si la Radacini motors 7 luni, si la AutoDex si la Walker auto si la Ovidiu Serv si acum la Medi Auto langa Bucuresti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? profitul urias o fi si datorita faptului ca ...chuck norris isi repara masinile acolo:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Da. Masinile de spalat. Vorbeam serios cand am intrebat daca este posobil sau sunt doar aberatii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Chiar deloc. Am intrebat daca voi credeti ca este posobil ca un service aflat la 150 de km de o zona cu vad bun sa atraga clienti de la o asemenea distanta incat sa aibe non stop acupate toate posturile de lucru! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Este posibil asa ceva? se pare ca tu inca mai crezi in Mos Craciun......:grin: personal nu dau doi bani pe ce scrie in ziare ....indiferent de cum se numeste acel ziar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Octombrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Nici eu nu am spus ca bag mana in foc ca asa este, era doar o intrebare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Octombrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Este posibil asa ceva? O stire la TVR 1 pentru cine s-a uitat. Service-ul auto inregistrat luna aceasta in revista Money Magazine inchis, 14 angajati cercetati penal pentru depozitarea a peste 400 de kg de caocaina. S-a rezolvat misterul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Este posibil asa ceva? Asta-i cea mai tare! Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate