Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme pedala acceleratie

firekeeper

Postări Recomandate

Re: probleme pedala acceleratie

Din cunostiintele mele, doar daca se schimba ceasurile de bord cu totul... Am inteles ca sunt cam 200 RON. Daca gasesti cumva alta solutie, te rog sa o postezi aici. Mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva cum se poate schimba kilometrajul/trip din mile in km?

Dupa cum a spus si @Popix, doar schimband cu unele dedicate in km. Sau printezi pe autocolant imaginea doar cu km si o lipesti pe cadran, nu este prea profi, dar merge si asa, numai pentru vitezometru. Pentru trip/odo ai nevoie de ceasurile in km.

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Din cunostiintele mele, doar daca se schimba ceasurile de bord cu totul... Am inteles ca sunt cam 200 RON. Daca gasesti cumva alta solutie, te rog sa o postezi aici. Mersi

Am gasit pe un site unu care zicea ca daca masina a fost din fabrica LHD si accidental ODO a trecut in mile se tine apasat butonul de reset 10sec si revine in km. M-am gandit sa incerc, masina mea a fost RHD si va spun ca nu merge faza cu 10s. O sa cumpar alte ceasuri in km/h si ODO in km - daca stiti pe undeva as fi interesat

firekeeper
Link spre comentariu

Am gasit pe un site unu care zicea ca daca masina a fost din fabrica LHD si accidental ODO a trecut in mile se tine apasat butonul de reset 10sec si revine in km. M-am gandit sa incerc, masina mea a fost RHD si va spun ca nu merge faza cu 10s. O sa cumpar alte ceasuri in km/h si ODO in km - daca stiti pe undeva as fi interesat

Nici n-o sa mearga vreodata, sunt cititoare de impuls diferite pentru km sau mile pentru a inregistra corect numarul de km/mile parcursi de vehicul.

Va trebui sa cauti ceasurile, mai precis doar tachometrul complet, de pe un LDH.

O sa cumpar alte ceasuri in km/h si ODO in km - daca stiti pe undeva as fi interesat

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57747-FREELANDERE-in-DEZMEMBRARI/page5 gasesti aici cateva link-uri de dezmembrari.

Editat de DKW

Link spre comentariu

Nici n-o sa mearga vreodata, sunt cititoare de impuls diferite pentru km sau mile pentru a inregistra corect numarul de km/mile parcursi de vehicul.

Va trebui sa cauti ceasurile, mai precis doar tachometrul complet, de pe un LDH.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57747-FREELANDERE-in-DEZMEMBRARI/page5 gasesti aici cateva link-uri de dezmembrari.

intrebare daca schimb ceasurile cu altele in km are vreo treaba cu imobilizatorul?

firekeeper
Link spre comentariu

intrebare daca schimb ceasurile cu altele in km are vreo treaba cu imobilizatorul?

Nu, atata vreme cat nu schimbi/modifici butucul contactului.

Link spre comentariu

Ca probleme constatate pana acum:

- pedala de acceleratie - rezolvata

- suruburi lipsa la montarea bordului-rezolvat

- cateva becuri arse la scrumiera, aeroterma, bricheta-rezolvat

- daca uiti luminile aprinse si deschizi usa din stanga nu bipaie (la usa din dreapta da)-rezolvat

- carcasa de la filtru de polen nu s-a potrivit de pe stanga pe dreapta si e facuta o marlanie din tabla-rezolvat

- nu e luminat portbagajul (nu are nici lampa)-rezolvat

- putina rugina la manerul de deschidere usa portbagaj-rezolvat

am gasit in italia stergatoare, ceasuri de bord in km/h toata instalatia de ventilatie cu tuburi , carcasa filtru de polen tot - e pe vine...

Editat de DKW
firekeeper
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Pedala de acceleratie cu tot cu mecanism se potriveste de la bmw cu motor 2000cc ? (ma refer la td4)

Poti afla doar dupa codul piesei/ansamblului, dar personal nu cred sa se potriveasca. Daca gasesti niste detalii concludente, te-as ruga sa le postezi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare