cristi.mcm Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 .Este ARO 10.7 Super,an 2000,motor ARO TDX28-02,inmatriculat in 2002.La acest moment nu este stralucit,dar sper sa ajung sa-l fac asa dupa sufletul meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Aro 10.7 Super Faptul ca e pe sasiul seriei mari, e ceva SUPER... Motorizarea poate nu e preferata mea, dar in definitiv functioneaza... Baga si pozele cu RKul pe care il faci, si bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.mcm Postat Octombrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Aro 10.7 Super De cand l-am achizitionat am "surubarit" la el destul.Mai am putin si-l scot la sosea.Am sa pun si niste poze din timpul "renovarii". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.mcm Postat Octombrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Aro 10.7 Super Altele mai spre finalul "renovarii". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.mcm Postat Octombrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Aro 10.7 Super Un mic tuning la nivelul stopurilor si samnalizarilor fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adytt Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Aro 10.7 Super Interesanta varianta cu leduri si apropo masina arata foarte bine asa putin mai inalta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.mcm Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Aro 10.7 Super Am luat masina de la vopsit.A iesit bine.M-am apucat de echipat si am facut si o proba prin vecinatate,adica am scos-o la iarba uscata ca verde nu mai avem.O sa atasez si cateva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
subARO Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Aro 10.7 Super e gata masina domnu? astept sa vi pe la varul tau cu ea sa ma dai si pe mine o tura :wink: a iesit belea dar parca ii sedea mai bine cu un verde mat, o sa iti arat eu cum am facut un nissan, culoarea asemanatoare armatei americane, masinile 4x4 au un impact mai puternic daca sunt vopsite mat in rest e belea si mai ales e utilitara deci ai scapat de impozitul gigant practicat la noi :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.mcm Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Aro 10.7 Super Da.Masina e aproape gata.Mai am ceva probleme cu motorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.mcm Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Aro 10.7 Super Masina va primi curand o inima noua(2,5 td peugeot),deoarece prima a suferit un stop cardiorespirator . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Aro 10.7 Super Masina va primi curand o inima noua(2,5 td peugeot),deoarece prima a suferit un stop cardiorespirator . Adica... ce sa intamplat mai exact? :tk Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.mcm Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Aro 10.7 Super Adica "vestitul" motor TDX28 a murit,plangand cu toate lichidele(ulei si antigel).Urmeaza sa montez motorul de peugeot de 2,5 td. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Aro 10.7 Super O asa masina frumoasa mai rar felicitari in legatura cu restaurarea sa zic a masinii imi place la nebunie mobelul acesta pick-up baft l aea si spor la treaba sa o vedem si mai incolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Aro 10.7 Super Intardevar foarte frumuasa arata intr-un mare fel, felicitari Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Aro 10.7 Super Fiti atenti aici am gasit niste poze cu masina din topic , oare proprietarul stie ? http://www.automobileromanesti.ro/Aro/Aro_Super_10/ . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.mcm Postat Septembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Re: Aro 10.7 Super In sfarsit a sosit si Super-ul acasa.I s-a montat motorul Peugeot si astept cu nerabdare sa-l pun la munca.La sosea dreapta fuge ceva mai bine,dar la coasta...a II,a III.Are deocamdata grupuri 11/41. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.mcm Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Aro 10.7 Super Am inceput sa-l pun la munca...Am ajutat o cunostinta din Nucsoara sa-si care din livada fructele si sa le duca in Bradet.Am avut parte si de surprize...a cedat,cred,rulmentul de pe dreapta fata si se aude ceva si la cuplarea tractiunii fata.S-a descurcat de minune.Atasez si cateva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate