Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Din 2011 se scot din circulatie masinile Non-Euro?

aztec

Postări Recomandate

Prima data cans am auzit am crezut ca esteo prostie a celui ce a scris.. apoi n zvon.. insa se ade din ce in ce mai des...Voi aveti si alte surse, non-romanesti ca asa ceva ar fi posibil?

Nu vreau sa va alarmez.. dar cum prostia la guvernanti este.. molima, nu ar fi exclus.

Deputat PNL: România va trebui să scoată din circulaţie, din 2011, autovehiculele non-euro

Deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu Capră a declarat, astăzi, că taxa pentru prima înmatriculare nu a avut ca scop aducerea de bani la buget, ci limitarea numărului de maşini de ocazie importate, arătând că până în 2011 România trebuie să scoată din circulaţie autovehiculele non-euro.

El a arătat că Guvernul trebuie să se conformeze angajamentelor europene şi că propune ca această taxă să fie pe principiul "poluatorul plăteşte". "Nu s-a dorit ca această taxă să aducă bani la buget ci de a descuraja importul de maşini de ocazie ca să nu ajungem cimitirul de maşini al Europei", a mai spus Capră.

El a subliniat că din 2011 România va trebui să scoată din circulaţie autovehiculele non-euro.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Din 2011 se scot din circulatie masinile Non-Euro?

Surse guvernamentale sustin ca oficialii de la Bruxelles lucreaza la o directiva conform careia masinile cu norma de poluare noneuro ar putea fi interzise in Uniunea Europeana incepand din 2011. In prezent, in Romania exista peste 500.000 de autovehicule noneuro.

ma mut in africa....... :hi

Link spre comentariu

sa-i beeeeep in beeep si beeeep beeeep ....ma fac lunetist ...sai fak pe ticalosi

ce draq de taxe or mai inventa ...azi maine auzim de taxa de mers pe jos calculata pe criterii de varsta ...da' pa ei de ce nui taxeaza dreq cineva pentru ideile astea?....... :ce

Link spre comentariu

sa speram ca nu o sa se intample. totusi probabil ca masinile non-euro vor putea fi inregistrate ca masini de epoca si astfel sa fie scutite

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

sa speram ...ca de nu ...am puso...ce draq au astia in cap?...imi zic ei mie ca un fiesta din 2003 polueaza mai putin...adica ce nu mai am dreptul la optiune ?...pe banii mei ?..gata impozitati de n ori la patrat???...

de acord cu poluarea dar sa imi impuna un catalizator si o stare tehnica optima , nu fieru' vechi... :shrk

Link spre comentariu

:bleah

O tara minunata, cu populatie de kkt! :bleah

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

:bleah

O tara minunata, cu populatie de kkt! :bleah

sau invers? :sc...desi nu vreau sa generalizez,...

Tara n-are nici-o vina... si chiar e frumoasa... pacat ca e locuita...

Guvernul asta i-a adus pe prosti unde au vrut: i-a facut sa se certe intre ei "pe masini" - citeste comentariile la adresa articolului, iar ei ne taxeaza acum cum vor! Cine sa mai aiba timp de ei, daca suntem preocupati sa ne scoatem ochii unii altora?!!! :hm :-x

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Ce zice lumea in mini forumul de sub articolul din jurnalu'

Cred ca sant frustati rau ca stau in micile gaoaze de matiz,citoin 1xx,sau mai stiu eu .

Eu de exemplu mi-am luat jip sa nu mai dau in gropile astupate?? de kk-tzi de la guvernare.Daca aveam drumuri ca in tarile civilizate poate mergeam intr-o masina non 4x4

Link spre comentariu

putin probabil sa se intample asa ceva.... si daca totusi .... mi-asi cumpara una noua ptr talon..... si asi pune seriile pe patrolul meu ... si tot cu el a-si merge....ce vrei fra.... de la serie in spate am modificat tot.... asta e... :Gr

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI

Au incercat chestia cu masinile non-euro tari mai tari decat a noastra.....si au lasat-o in coada de peste.Nu au reusit ei sa scoata trabanturile (si ma refer aici la motoarele in doi timpi ,nu strict la marca)Astea sunt aberatii care nu isi au locul intr-un an electoral...Mai umfla stirea si cate un ziarist zelos.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

nu trebuiesc bagati prea tare in seama

in nici o tara nu au reusit asa ceva

am vazut in De, UK, SW si multe alte tari rapandule vechi (istorice) facand fum cat o raba de la noi si nu zicea nimeni nimic. ce sa va zic ec mandru era un englez batran si nebun care mergea cu o paraietoare in 2 T cu 3 roti (doua in fata si una in spate)-deci nu avea nici un impozit, si scotea fum cat o coloana auto de basculante la canal. Toata lumea isi vedea linistita de treaba.

ce mi-e mie frica, e ca suntem (la general vorbind) atat de idioti incat ma tem ca ne vom pune benevol cu burta de masa, cu pantalonii-n vine, sa ne-o traga guvernantii pe la spate, de ee mira deja toata europa si america ce idioti putem fi (vezi cazul summit cand au facut astia din noi ce au vrut, de ne-au dat afara din oras, ne-au blocat drumurile, au pus restrictii ca pe vremea razboiului, au brutalizat copii aia de la timpuri noi, ce sa mai, mai rau ca vremuri).

povestea cu euro 1 se va transforma intr-un nou exemplu de dresura impotriva unui popor. Nu degeaba suntem singurii de pe planeta care am legitimat o lovitura de stat si ne-am impuscat un conducator fara judecata dreapta NUMAI din manipulare prin televizor.

daca astia zic la televizor ca se opresc masinile non euro din 2011, pai e momentul sa le aruncam deja la fiare vechi, ca doar nu putem noi 200-300 sa desteptam 23 milioane de idioti.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

eu ma judec cu ei daca o vor baga doar la noi.mai mult,exista in germania un kit pt G care il face EURO2 (pt 500 eur ca.).sunt convins k RAR-ul nu il va recunoaste de buna voie.

iar daca,desi nu cred (la noi lumea e proasta, dar sa vad cum scoti de sub curul grecilor,portughezilor si spaniolilor masinile), se va infiinta obligativitatea la nivel european, este in sf semnul k trebuie sa parasesc europa asta de kkt.m-am saturat de atatea comisii europene,nato,tariceanu si pula mea.sunt multe locuri frumoase pe pamant unde poti sa traiesti linistit.avem noi obsesia asta cu tara frumoasa,dar parerea mea este k s-a cam terminat.

ah,si era sa uit,in lumea civilizata limita pt masina de epoca nu este de 30 de ani de la incheierea ciclului de fabricatie (in cazul G ului o sugem original k se fabrica si azi, e adevarat k cu alte motoare)

Link spre comentariu

ah,si era sa uit,in lumea civilizata limita pt masina de epoca nu este de 30 de ani de la incheierea ciclului de fabricatie (in cazul G ului o sugem original k se fabrica si azi, e adevarat k cu alte motoare)

Modelul G460 s-a fabricat pana prin 1990, asa ca din 2020 va fi masina de epoca. Intre 2011 si 2020 le punem la conservat.

Puch 280GE
Link spre comentariu

Sa inceapa mai intii cu Raba Camionul numaru 1 in poluare , si regulator de trafic si dupa aceea sa vb. de non euro, ar fi ideal sa venim cu solutii optime in fata la Guvern si sa facem un protest masiv sa vedem ce va fi. Ca s-au invatat ca nu mai zice nimeni nimic de la un timp. Hai ma baieti ca astia isi fac de cap de la un timp, nu credeti ?

Link spre comentariu

din 2011 abia o sa "se discute" problema scoaterii din circulatie a vehiculelor non-euro, cred ca se pot trage mai multe concluszii de aici. Oricum, se pot face multe treburi, gen omologarea masinii pe alta norma de poluare (Si G-ul ar merge mai bine cu un motor productie 2005, nu?). In alta ordine de idei, se pare ca legea va fi altfel: la ITP (cel care putini se pot lauda ca il iau pe bune) se vor stabili si emisiile de noxe, nivel dupa care se vor aplica taxele de poluare (sau impozit), pentru ca baietii si-au dat seama ca un motor euro3 uzat, produce noxe ca si un saviem. Daca asa vor sta lucrurile in final, eu zic ca e rezonabil...

Link spre comentariu

Uni dintre voi aveti scule de masini, eu nu am decat un amarat de aro 10.4 cabrio . Tata a vrut sa il de la fiare si nu am putut sa il las nu e cine stie ce masina am crescut in ia si o iubesc mult incit am sa demonstrez tuturor ca mai are viata lunga , este din '83 dupa ce am sa fac caroseria beton ma dau cu ia pina in 2011 si dupa aia am sa schimb motoru si evacuarea ,sa mor ii bag totul de euro 4-5, gasesc eu o masina rasturnata la fiare sunt destui zmei care le fac praf pe astea noi .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare