alecs Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Salutare,am un Daihatsu Rocky 2.8 td . Toate bune si frumoase pana pe la 80KM pe ora cand incepe sa vibreze foarte tare ,dupa ce trec de viteza asta si ajung pe la 100KM vibratul dispare.rotile sunt niste M/T pe 31 Daihatsu Rocky 2.8 td Grand Cherokee 2.7 crd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Probleme vibratii salutari eu pateam asa cind am ramas inpotmolit cu un renault trafic, se umpleau jantele de noroi pe interior si pe la 70 -80 km /h incepe sa trepideze volanul si dupa suta disparea incet ,incearca sa cureti jantele parerea mea ,nu stiu sigur daca asta e la tine dar incearca , stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecs Postat Octombrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Probleme vibratii Mersi mult,primul lucru maine voi verifica jantele. Daihatsu Rocky 2.8 td Grand Cherokee 2.7 crd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Probleme vibratii Salut! Sunt echilibrate rotile? Daca sti ca au fost echilibrate verifica sa nu fi cazut vreun plumb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecs Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Probleme vibratii Am verificat rotile,sunt curate pe interior ,iar problema cu plumbul de pe roti ,se pare ca ar fi cazut 1 ,sper asta sa fie problema Daihatsu Rocky 2.8 td Grand Cherokee 2.7 crd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Probleme vibratii salutare.asa patesc si eu cu niste jante de aliaj pe care nu pot sa le echilibrez cum trebuie.mai mult ca sigur asta e problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rades Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Probleme vibratii aceasi problema o pateam eu la un l200,dar vibratiile nu erau asa puternice,a fost o chestie de echilibrare,oricum,asteptam rezolvarea ta la problema:d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate