Yonutz Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Vitalies, Am incercat si eu sa raspund in topicul respectiv dar am patit la fel ...Cred ca este din cauza pozei luuungi a lui watcher! Pana la urma am reusit ...am gasit fereastra ptr raspuns mai la dreapta ... Incerca acum, ca eu punand raspunsul s-a mutat topicul pe pagina urmatoare si lucrurile se pare ca au intrat in normal ...:h5 A dracu Luana asta ... :ha: LE- am rezolvat eu stergand poza respectiva! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum E vorba de paranormal aici... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Am incercat si eu sa raspund in topicul respectiv dar am patit la fel ...Cred ca este din cauza pozei luuungi a lui watcher![...] LE- am rezolvat eu stergand poza respectiva! Invidiosule :-) aia era cea mai tare poza :banana :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum CLAR era bre ...da' n-ai vazut cum a ascuns Luana casuta de reply? :ha: Fa-o mai mica si pune-o sus ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Precum in bancul cu blondele pe malurile raului, poza aia era deja mai mica :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Salutare a sters cineva pagina dedic ata dacie Duster sau nu vad eu bine.Multumesc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Salutare a sters cineva pagina dedic ata dacie Duster sau nu vad eu bine.Multumesc. Dintr-o regretabila eroare de manipulare, respectivul topic a fost sters de catre unul dintre moderatori. Erau doua topicuri despre Dacia Duster iar la incercarea de a le lipi, au fost sterse din gresala. Inca e dificil cu comenzile noului forum. Ne cerem scuze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Dintr-o regretabila eroare de manipulare, respectivul topic a fost sters de catre unul dintre moderatori. Erau doua topicuri despre Dacia Duster iar la incercarea de a le lipi, au fost sterse din gresala. Inca e dificil cu comenzile noului forum. Ne cerem scuze. Eu am comis-o ! Am "reusit" sa-l sterg dupa ce unisem cele doua topicuri despre Duster......:sr REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum "Sa i se taie capul!":dr3 :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Capul lui Astral il vrem !!! P.S. Astrale ....impinge si tu ceva si te scot mai eftin :))) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Nu-i problema se gaseste cineva sa-l redeschida.Ma gandeam ca cuiva nu i-a placut masina.Acum va intreb si eu ceva.Avand in vedere ca in curand va aparea pe strazi nu s-ar putea muta la sectiunea SUV-uri? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum revin cu o intrebare mai veche: odata cu noul forum a disparut optiunea de "Report post"? sau nu o gasesc eu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum revin cu o intrebare mai veche: "Report post".....se face acum prin pm la moderatorul sectiunii respective, cu link-ul topicului si numarul postului la care faci referire....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum cum se poate cauta dupa doi termeni (2 cuvinte) simultan? un fel de conditie AND eu nu am reusit decat cu OR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Cand dau click pe "Legaturi rapide/Marcheaza forumuri citite" imi apare urmatorul mesaj si comanda nu functioneaza : "Your submission could not be processed because a security token was invalid. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error." Asta nu se intampla pana acum ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum L-ai stricat Astrale! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Stefan , nu stiu daca ai primit pm=ul meu , dar ma poti ajuta oare cu un raspuns? Mi se delogheaza de fiecare data cand dau vezi mesaje noi . Folosesc mozilla si am selectat sa ma tina minte cu parola si id-ul. Inainte sa fie forumul inchis pt reparatii sau ce le-ati facut nu aveam problema asta. Mersi Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Incearca sa reinstalezi Mozzila. E probabil un "bug al navigatorului". Eu tot cu asta intru, am avut aceeasi problema si am reinstalat si acum totul este ok! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 (editat) Re: >> Probleme tehnice forum Mersi Yonutz , asa am sa fac si sper sa dispara problema.:tk Later edit : din pacate nu s-a rezlvat cu reinstalarea mozilla. Alte idei? Editat Iunie 26, 2010 de SilenceDJ Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum L-ai stricat Astrale! Hai , te rog, repara-l tu ca ma scoate din minti !!! :ang2:ang1:pl REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Problema cu Marcheaza Forumurile Citite s-a rezolvat. SilenceDJ spune-mi daca s-a rezolvat si problema ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum S-a rezolvat si problema mea . Multumesc Stefane:h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Problema cu Marcheaza Forumurile Citite s-a rezolvat........... Ahaaaaa........deci nu eu il stricasem !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Din pacate se pare ca nu am scapat de problema mea :( de fiecare data cand intru trebuie sa ma loghez findca ma delogheaza Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Incearca sa reinstalezi Mozzila. E probabil un "bug al navigatorului". Eu tot cu asta intru, am avut aceeasi problema si am reinstalat si acum totul este ok! :h5 John are dreptate! :y Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, reinstall si no problem! :2dr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate