Nmoxx Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 Exista linkul "Topicuri noi", cu chestii pe care nu le-ai citit. Din pacate nu gasesc linkul care marcheaza tot forumul citit. Eu il foloseam dupa ce citeam ce ma interesa, ca tura urmatoare sa-mi apara doar ce a fost scris intre timp. (Cam ce vrei si tu) :( Dupa o luna si jumatate de cand a fost lansata versiunea noua, nu mai am probleme la citire/accesare, e chestie de obisnuinta. Singura lucru care ma deranjeaza este ca din pagina topicuri noi nu pot sa marchez ca citit tot forumul, astfel incat sa-mi apara doar ce este nou, de la ultima mea vizita. Poate ne ajutati si cu aceasta functionalitate, tinand cont ca la "canale" exista aceasta optiune (subforumuri gen land rover, vitara, etc) ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupuh Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Salut. Sunt nou si incerc sa postez in topicul de prezentare a membrilor, insa nu reusesc.In locul casetei in care pot scrie un reply (aici de exemplu), in topicul de prezentare a membrilor apare un mesaj 'Ne pare rău, nu ai permisiunea să vezi această pagină'. Fac ceva gresit? Multumesc anticipat de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Aprilie 28, 2019 Partajează Postat Aprilie 28, 2019 La "Postarile mele recente" e selectat default "Ordine -> Descrescator".. numai ca ordinea e complet aleatoare. Trebuie sa schimbi setarea de ordine si sa revii la "Descrescator", ca sa se si sorteze descrescator (sa fie cea mai recenta activitate prima) La postarea de poze, ordinea lor e complet aleatoare, si nu le poti seta ordinea, decat sa le iei una cate una si sa le tragi in mesaj, ceea ce e destul de greu cand ai 20 de poze, si te uiti doar la tumbnailurile alea mici. Ar fi frumos sa apara default in ordinea numelui, sau a datei la care au fost facute. Uneori la postarea de poze, dupa upload, cand chiar vrei sa postezi, zice ca nu ai atasat nici o poza, si nu poti continua. Desi pozele se vad in lista. Ciudat. Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Cine mi a sters din profil masina ? plus ca nu mai este nici semnatura. Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 De ce nu pot sa postez la sectiunea anunturi sponsorizate ? Mai precis vreau sa postez ceva in anunturile lui Roly4x4. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihail_daniel Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 De ce nu pot sa postez la sectiunea anunturi sponsorizate ? Mai precis vreau sa postez ceva in anunturile lui Roly4x4. citește REGULAMENTul ; trebuie să ai un număr minim de posturi, în funcție de tipul de anunț pe care vrei să îl postezi ; dacă greșesc, rog adminii să mă corecteze LAND ROVER FREELANDER 1.8 ( 2002, K4F ) LAND ROVER FREELANDER 2.5 ( 2001, K6F ) YAMAHA FZS 600 FAZER ( 2000 ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 citește REGULAMENTul ; trebuie să ai un număr minim de posturi, în funcție de tipul de anunț pe care vrei să îl postezi ; dacă greșesc, rog adminii să mă corecteze Gresit! In sectiunea aia pot posta doar titularii anunturilor, respectiv vanzatorii autorizati de forum! 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 (editat) De ce nu pot sa postez la sectiunea anunturi sponsorizate ? Mai precis vreau sa postez ceva in anunturile lui Roly4x4. Mai bine suna-l...! 0763651150 Editat Martie 31, 2020 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oli Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 Salutare si bine v-am gasit. Sunt newbee, am incercat sa ma prezint la sectiunea PREZENTAREA MEMBRILOR dar butonul Posteaza Raspuns nu functioneaza. Numai bine, Oli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 Salutare si bine v-am gasit. Sunt newbee, am incercat sa ma prezint la sectiunea PREZENTAREA MEMBRILOR dar butonul Posteaza Raspuns nu functioneaza. Numai bine, Oli Prezentarea se face pe topicul dedicat, respectiv pe cel din link-ul de mai jos : https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/forum-club4x4/prezentarea-membrilor/21538-topic-de-prezentare-a-membrilor REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gherman Remus Postat Septembrie 9, 2020 Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Salutare, am un Jeep grand cherokee 2.7 2004 si azi mi.a aparut in bord un martor , ca un bidonas cu lichid si un x in el .... nu stiu ce semnifica, este pozitionat sub becul de la motorina , in partea stanga jos. Cine stie semnificatia, va rog frumos sa ma ajutati. Multumesc anticipat! Cu respect Remus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gherman Remus Postat Septembrie 9, 2020 Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Salutare, am un Jeep grand cherokee 2.7 2004 si azi mi.a aparut in bord un martor , ca un bidonas cu lichid si un x in el .... nu stiu ce semnifica, este pozitionat sub becul de la motorina , in partea stanga jos. Cine stie semnificatia, va rog frumos sa ma ajutati. Multumesc anticipat! Cu respect Remus! Am gasit , era nivelul lichidului de racire.... dar nu e lipsa in vas..... poate face figuri senzorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Septembrie 9, 2020 Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Bine ai revenit :cl ! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Multumim... a fost un pic complicat dar e bine acum 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 4, 2022 Partajează Postat August 4, 2022 Salut!...nu-mi găsesc postarile! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 24, 2022 Partajează Postat August 24, 2022 La 04.08.2022 la 10:50, jantorero a spus: Salut!...nu-mi găsesc postarile! Salut! Da-i click pe avatar, chiar aici o poti face, si apoi, ai in dreapta paginii, "Vezi activitatea mea". REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 28, 2022 Partajează Postat August 28, 2022 Salut!...Tot boier ai rămas! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate