Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum poate sa vada Movie Maker anumite filmulete???

doctoru

Postări Recomandate

Imi place sa ma joc cu movie maker si sa-mi fac filmulete cu iesirile mele, dar in ultima vreme ma lovesc de o problema: nu-mi recunoaste anumite filmulete.

Am facut rost de cateva filmulete facute de un prieten cu un Canon EOS 1000D, de care nu am cum sa ma folosesc, desi le-a intors un amic in toate felurile: avi, mpeg etc. Atunci am zis ca preiau filmele facute de el de pe youtube, sperand ca asa va mege, dar degeaba. Mai rau... am vazut ca nici un film luat de pe youtube nu pot sa-l bag in movie maker. Se poate face ce vreau eu sau trebuie sa-mi inchei filmuletul cu expeditia fara aceste filme "pretioase"?

Filmuletele de pe youtube sunt astea:

si asta:

Rog pe cineva sa le copieze, sa le gadile ca sa fie acceptat de Movie Maker si apoi sa mi le trimita pe mess.

Multumesc :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: HELP: Cum poate sa vada Movie Maker anumite filmulete???

Ori le faci conversie in ce format convine Movie Maker ori le "legi" cu alt editor de film care recunoaste formatul ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: HELP: Cum poate sa vada Movie Maker anumite filmulete???

Pentru filmuletele facute cu Canon exista un programel: VideoImpresion de la ArcSoft. Acesta , de regula, facea parte din softul livrat impreuna cu aparatul. Eu am versiunea 2.0 din 2002, insa este foarte lenta (un film de 10 min il "lucreaza" in circa 3,5 ore - poate si din cauza placii video destul de firava). Rezultatul poate fi salvat, la alegere, in format avi, mpeg, mpeg4 si inca cateva care nu le-am experimentat. Cat priveste MovieMaker, stiu ca e destul de limitat (in special vresiunile mai noi) ca rezultat al proceselor pierdute de Microsoft.

Am inteles ca o varianta mai eficienta de prelucrare a filmelor sunt softurile de la Pinnacle, numai ca alea costa...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Re: Cum poate sa vada Movie Maker anumite filmulete???

YESS... s-a rezolvat!!!

Multumesc mult tuturor pt ajutor, dar mai ales lui Daemonus... merge brici! Dau o bere cu prima ocazie.

Nu stiu ce format ii place lui MM, nici nu ma pricep... in plus am muncit o gramada sa-mi fac filmul, cam 80%, cu pozele si filmuletele de la mine ca la final sa ma incurce niste filme primite mai tarziu. Pe viitor o sa incerc si alt editor, dar deocamdata MM e mai simplu si mai la indemana.

Cu filmuletele facute de tel meu, LG optimus One, patesc la fel... dar aici ma ajuta un prieten si le converteste... nu stiu.. treaba lui :ha:

Nu inchideti , va rog topicul, poate mai au si altii nevoie de el. Eu cu siguranta DA. :tk

LE: Scuze, dar si netul imi joaca feste, am salvat mesajul in word si cand si-a revenit si l-am pus inapoi, a iesit mai mic textul... deh sunt mai greu cu butoanele

Editat de doctoru'
corectare text
Link spre comentariu

Cand ai nevoie de cate ceva, da-mi de stire. :):2dr

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Astrale, e o confuzie... alea erau emoticoane. Am scris mesajul, mi-a cazut netul, l-am salvat in word cu tot cu ele, am tras doua injuraturi, si-a revenit netul, am dat copy/paste aici, send message si a aparut asa.

Imi reeditez mesajul ala, ca sa nu fie confuzii, dar scrisul nu stiu sa-l maresc.. ramane asa.

Problema topicului s-a rezolvat.

Link spre comentariu

Am banuit ca sunt niste emoticoane, eu ti-am zis cum se pot pune ca sa se si vada......

Scrisul se poate reface rapid, dupa un copy/paste cu alt format decat cel al forumului, cu butonul indicat de mai jos, dupa ce a fost selectat tot scrisul respectiv :

Capturesdfghj.JPG.c843c8dd32c0ac4ea2aaad3022ffede9.JPG

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare