Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire Piatra Neamt 1-2 octombrie 2011

razvanutza

Postări Recomandate

O iesire superba cu oameni de calitate. 3 Toyote, 2 Jeepuri, 2 enduro, un ATV. 110 km de offroad in 2 zile, o seara cu berbecut la ceaun si bulz de mamaliga, spritz de vara si multa veselie.

Vremea a fost superba asa ca am avut parte de peisaje extraordinare cu lacul Izvorul Muntelui si Ceahlaul. La intoarcere am facut ca bonus "Drumul Plutasilor". Nu am inteles cum puteau ajunge plutasii prin varful muntelui si de ce in loc de drum era ditamai jungla asa ca singura traducere plauzibila a denumirii traseului e: "Trebuie sa fii dus cu pluta sa cauti un drum pe aici"

[video=youtube;S84-qCjrOZY]

• Like 1
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Iesire Piatra Neamt 1-2 octombrie 2011

eu am ramas cu un fix: se poate ajunge cu o masina pana sus la Dochia? Eu am urcat cu masina 4X2 pana dupa schit prin Bicazul Ardelean si de acolo pe jos 40 de minute pana la dochia, dar mi-a zis cineva ca se poate urca cu un utilaj corespunzator... Cand va mai tavaliti prin judet dati si voi un mail ca aveti cateva dealuri pe acolo... poate vin si astia din bacau.

Link spre comentariu

Re: Iesire Piatra Neamt 1-2 octombrie 2011

eu am ramas cu un fix: se poate ajunge cu o masina pana sus la Dochia? Eu am urcat cu masina 4X2 pana dupa schit prin Bicazul Ardelean si de acolo pe jos 40 de minute pana la dochia, dar mi-a zis cineva ca se poate urca cu un utilaj corespunzator... Cand va mai tavaliti prin judet dati si voi un mail ca aveti cateva dealuri pe acolo... poate vin si astia din bacau.

Nu cred ca ai voie sa urci la Dochia intrucat e rezervatie naturala. Ca si traseu, cel de care zici (jgheabul lui Voda) are cateva portiuni de poteca ingusta pe unde nu cred ca ai vrea sa incerci cu masina...

In alta ordine de idei e chiar pacat sa nu urci Ceahlaul la picior si sa admiri privelistea...

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare