Unimog4x4 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Buna vreau sa cumpar um Partol autoutilitara din Olanda ca sa am taxa mica de mediu. Din ce an s-au facut cu euro 2? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Din ce an sa cumpar un patrol sa aibe euro 2 ? Al meu e din 95 si are euro 2. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 (editat) Re: Din ce an sa cumpar un patrol sa aibe euro 2 ? Teoretic ar trebui sa fie de la sfarsitul lui 1995, inceputul lui 1996: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c5/Euronorms_Diesel.png Cu respect, Teodor. Editat Octombrie 7, 2011 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Din ce an sa cumpar un patrol sa aibe euro 2 ? Si al meu e din '95 euro2 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Din ce an sa cumpar un patrol sa aibe euro 2 ? Si al meu e din 96 si radeau aia de la RAR cand le povesteam de E2.... Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Din ce an sa cumpar un patrol sa aibe euro 2 ? Cel mai bine e sa intrebi la Rar cand stii seria masinii. Astfel eviti surprizele neplacute. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Din ce an sa cumpar un patrol sa aibe euro 2 ? Va multumesc la toti ptr. info. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stryppy Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Din ce an sa cumpar un patrol sa aibe euro 2 ? Va multumesc la toti ptr. info. Treba sta cam asa! masina tre sa o cumperi din olanda lkw (n1) apoi tre sa stai vreo cateva zile in germania si sa-i faci brief nemtesc ca sa scoti E2, bineinteles ca asta costa cam vreo 300E si masina tre sa treaca TUV-ul, apoi vii cu brief nemtesc la Ro si nu au ce sa comenteze. Nissan Patrol SWB 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Din ce an sa cumpar un patrol sa aibe euro 2 ? Treba sta cam asa! masina tre sa o cumperi din olanda lkw (n1) apoi tre sa stai vreo cateva zile in germania si sa-i faci brief nemtesc ca sa scoti E2, bineinteles ca asta costa cam vreo 300E si masina tre sa treaca TUV-ul, apoi vii cu brief nemtesc la Ro si nu au ce sa comenteze. Asta in cazul cand nu o cumperi direct N1 si E2 din Olanda... Cazul meu 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate