revo Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Am cumparat rulmentii kingpin FAG 30302,ce ar trebui inlocuit daca tot se umbla acolo? Am inteles ca un semering si garnituri?care ar fi acelea? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Homocinetica Jimny Daca scopul lucrarii este partea de kingpin, atunci rulmentii sunt suficienti. Treaba cu "daca tot umblu acolo" nu este valabila pentru ca rulmentii kingpin se schimba ff usor fara a deranja altele. Daca vrei sa inlocuiesti si garnituri/simeringuri de la homocinetica atunci se prelungeste treaba cu cateva ore, fiind si mai laborioasa. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Homocinetica Jimny Semeringul de la planetara se schimba doar daca pierde ulei. Mare atentie sa nu pui multa vaselina daca ai MRL-uri automate, caci in timp vaselina va ajunge pe furtunele de vacuum si iarna mai ales le poate bloca, deci nu iti va cupla fata. Garnitura aia mare de la exterior care etanseaza homocinetica se schimba de asemenea doar daca nu mai etanseaza corect. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Homocinetica Jimny Pan" la urma a fost forba numai de rulmentul de la roata de inlocuit(avea joc) si o bieleta. Multumesc de sfaturi Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ony Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Homocinetica Jimny Sper sa nu fiu offtopic , am si eu probleme la jimny cu rulmenți de la homocinetica, au ruginit si pur si simplu ne se mai rotesc, deci pentru a lua viraje toată rotirea se face din bolț (si-a făcut joc in bucsa ) sper ca m-am exprimat bine. Deci este nevoie sa scimb rulmenți dar și bucșa cu bolț cu tot! Se poate găsi așa ceva ? Si unde ? Precizez ca mașina e din 1999 si a stat ceva timp fără sa fie folosită , asta ar fi motivul pt car s-a ajuns in aceasta situație ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Homocinetica Jimny salut, daca va ajuta puteti gasi aici kit complet de reparartie punet fata- inclusiv simeringuri, rulmenti omocinetica,... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76163-Kit-reparatie-punte-fata-de-la-Terrain-Tamer-Australia/page2 Kit reparatie punte fata (SH21) Suzuki Jimny LJ50,80 Pret: 198 Euro (TVA inclus) Kit-ul punte fata ( doua roti) contine: Rulmenti pivot Simeringuri planetare Garnituri homocinetica Saibe siguranta Garnituri diverse Saibe reglaj In functie de modelul auto pot fi 4 - 6 rulmenti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Homocinetica Jimny La Jimny sint 4 rulmenti pe punte, cite 2 pentru fiecare roata. Toti rulmentii au acelasi cod specificat mai sus. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate