gabim Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 (editat) Pentru cei ce folosesc masinile pentru vanatoare sau pescuit si nu numai este foarte util spatiul in care poti sa depozitezi diferite accesorii necesare in deplasari, asa ca am amenajat portbagajul masinii. Editat Octombrie 6, 2011 de gabim SUZUKI VITARA 1,6 8 V -1991 VW GOLF 1,6 16 V -2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Amenajare portbagaj Vitara :g interesanta ideea, insa nu se vad pozele!! ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabim Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Amenajare portbagaj Vitara Am observat tarziu. sper ca acum e ok. SUZUKI VITARA 1,6 8 V -1991 VW GOLF 1,6 16 V -2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Amenajare portbagaj Vitara m-ai indus in eroare cu amenajarea portbagajului. poate vroiai sa spui cu marirea lui. foarte bine, ai procedat. mie, insa imi place asta ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Amenajare portbagaj Vitara m-ai indus in eroare cu amenajarea portbagajului. poate vroiai sa spui cu marirea lui. foarte bine, ai procedat. mie, insa imi place asta Hmm... Cam mare greutate pentru usa portbagaj. Mai are si roata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate