apostolioanradu Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Am si eu o bubitza. Cand dau in gropi, mi se mai aprinde indicatorul de la frana de mana. Masina nu merge franata. Am presupus ca este de la contactul manetei. Are cineva idee cum dau de el? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: indicator frana de mana Salut! Martorul acela se poate aprinde si de la nivelul de lichid de frana scazut si cand se misca masina, mai mult, se aprinde pt ca nivelul de lichid ajunge sub minim. Lichidul de frana poate fi sub nivel din mai multe cauze: ori pierde pe undeva lichid, ori placutele de frana si sabotii s-au tocit. I-ale pe rand si verifica. Bafta! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: indicator frana de mana Pierdeam lichid de frana, incet dar sigur. Furtunas nou si o sticluta dot4 au rezolvat problema. Multumesc mult, Ronin. M-ai scutit de o situatia nasoala. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate