Heavy D. Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Buna ziua ! Supun ochilor vostri o problema legat de masina mai sus-mentionata. Proprietarul a reusit sa rupa planetara spate dreapta, si se intreaba unde gaseste alta. El a cautat pe ici-colo, si a gasit ca ar fi doua variante de lungime, el stiind ca ar avea nevoie de cea mai lunga. Ceea ce mi se pare mie interesant, mai ales dupa ce m-am tarat putin pe sub ea, este ca pe spate, suspensia este cu arcuri spirale. Si parea punte de ceva Aro mai serios, gen 243/244, la cat imi aduc eu aminte. Aici sunt ceva poze cu masina in cauza, din care una cu vedere la flansa planetarei. Presupunand ca mai exista piese pentru acest tip de masina, daca este cineva care sa stie de unde si la ce pret se poate organiza o astfel de planetara, sa dea de veste, ca eu l-as ajuta pe om. Tipul, francez original, e locat undeva pe granita Belgiei cu Franta, l-am descoperit intamplator acum cateva zile, cand am avut nevoie sa iau vigneta de Benelux, masina era in fata cladirii in cauza. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Planetara spate dreapta Aro 10 din 1998, motor Renault 1.9TD. Salut Incearca sa suni la 0744.568.966 (Dragos Garcea). Are un magazin cu piese de Aro foarte bine aprovizionat. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Planetara spate dreapta Aro 10 din 1998, motor Renault 1.9TD. Buna seara ! @wolfman: Multumesc deocamdata. Sunt plecat din tara pana de sarbatorile de iarna, si o convorbire cu persoana indicata de tine s-ar prelungi inutil in amanunte, mai ales ca am inteles ca, pe langa cel putin doua versiuni de lungime, ar fi si doua versiuni ca si numar de caneluri. Adica mai multe (in jur de 25 - american style), sau mai putine (in jur de 12 - classic style). L-am anuntat pe proprietar, si urmeaza se se ocupe de identificarea clara a planetarei in acest weekend, astfel incat sa am toate datele corecte si sa duc chestiunea asta mai departe. Si cand o sa am ceva clar, o sa anunt aici. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Planetara spate dreapta Aro 10 din 1998, motor Renault 1.9TD. pune datele, stiu si eu pe cineva cu magazin dedicat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Planetara spate dreapta Aro 10 din 1998, motor Renault 1.9TD. Buna seara ! @u2_2: In regula, cand am ceva, le anunt aici, multumesc. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate