adammoga80 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: 31` pe vitara Frumoase masini si frumoase peisaje,asta inseamna libertate... Deci masina pierde din putere... inseamna ca trebuie modificari in grupuri sau cutia de transfer... mai greu de facut asa ceva la vitara. Stiu ca nu ti-ai pus punte ,eu l-am intrebat pe adam in legatura cu puntea. am punte de samurai 413 taiata si latita cu 10 cm de planetara poti auzi si la pun te caci si acolo se poate rupe ,dar mai greu suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: 31` pe vitara Cum ai rezolvat cu plantera daca ai lungit puntea cu 10 cm ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: 31` pe vitara Cum ai rezolvat cu plantera daca ai lungit puntea cu 10 cm ? sa facut o planetara cu 10 cm mai lunga,am gasit o firma in cluj care mi la facut suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: 31` pe vitara prea complicat,parerea mea,niste flanse de 5mm rezolvau problema fara batai de cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: 31` pe vitara prea complicat,parerea mea,niste flanse de 5mm rezolvau problema fara batai de cap. eu nu sunt de aceeasi parere deoarece eu aveam deja flanse de 40 pe masina asta insemna ca pe fata sa am flansa de 90mm pe o parte care este ENORM suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: 31` pe vitara Apoi numa asa itz puteam zicea flansaman :))), cum ma sa pui flansa de 9 tzenti???? Daca vrei carucior de butelii itz dau io :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: 31` pe vitara asa da,dar eu vb in cazul in care pe spate nu ai flanse deloc,doar jentile intoase pe care poti sa le intorci si pe fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valerică Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: 31` pe vitara buna ...si eu am 31' pe trocariciul meu, ma intereseaza daca ai incercat sa-ti pui ceva aparatori de noroi, ca arunca noroi de num a-numa!...aaaa! am jante cu et negatic:-12! ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: 31` pe vitara buna ...si eu am 31' pe trocariciul meu, ma intereseaza daca ai incercat sa-ti pui ceva aparatori de noroi, ca arunca noroi de num a-numa!...aaaa! am jante cu et negatic:-12! da se ppoate pune aparatoare de noroi din cauciuc si nu mai arunca chiar asa noroiul,dar tot vei avea nevoie de canistra cu apa pentru o vizibilitate buna pe geamurile laterale,caci aparatoarele nu le poti pune pana in pamant:grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: 31` pe vitara Ce a patit masina la Impotmoliada? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: 31` pe vitara planetara sau mrl-ul stanga..azi ma duc la mecanic cu ea sa vad ce e... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: 31` pe vitara nu s-a rupt nici planetara, nici MRL-ul...pur si simplu nu a mai vrut sa cupleze MRL-ul atunci...la mecanic s-a cuplat, a facut un trosc mai tare si acum merge... mi-a zis mecanicul ca si MRL-ul manual are o smecherie...cand il cuplezi trebuie sa fie rotile drepte.... ce parare aveti? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: 31` pe vitara Nici vorba,parerea mea este ca nu are nici o importanta daca sunt sau nu rotile drepte,important la decuplare este cat de incordata este planetara,iar la cuplare in ce pozitie se afla pinii aia din mrl,de obicei daca nu cupleaza din prima, cupleaza in primul metru,asta daca nu a inghetat sau altceva.Parerea mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: 31` pe vitara Nu are treaba cu rotile stanga/dreapta, deoarece daca dai jos mrl-u, o sa observi pe planetara o siguranta care iti tine planetara indiferent de pozitia rotii, la locul ei. Daca nu ar fi ea, atunci la viraje maxime stanga/dreapta sau flexari foarte mari, poate planetara ar avae tendinta sa iasa din fuzeta. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: 31` pe vitara Nu are treaba cu rotile stanga/dreapta, deoarece daca dai jos mrl-u, o sa observi pe planetara o siguranta care iti tine planetara indiferent de pozitia rotii, la locul ei. Daca nu ar fi ea, atunci la viraje maxime stanga/dreapta sau flexari foarte mari, poate planetara ar avae tendinta sa iasa din fuzeta. Si eu zic tot la fel, eu cred ca am siguranta de la planetara sarita pentru ca planetara sta ciudat rau cu rotile virate. Maine umblu la roata sa vad ce si cum. Maine imi soseste si telescopul de directie OME. Spre sa scap de bataia mare din volan, daca nu, macar mai protejez bara de directiede socuri. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: 31` pe vitara asa arata MRL-ul meu...de-aia nu a blocat An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 (editat) Re: 31` pe vitara Ce-i aia ? vaselina sau namol? daca te intereseaza am o pereche de cuplaje directe in loc de mrl-uri,sau am si mrl-uri manuale Aisin,Sarbatori fericite la toata lumea!!! Editat Decembrie 24, 2011 de alexxis888 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: 31` pe vitara Alexxis, te rog sa transmiti ofertele de natura comerciala pe privat! Daca e donatie, e altceva :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: 31` pe vitara asa arata MRL-ul meu...de-aia nu a blocat [ATTACH=CONFIG]125687[/ATTACH] pune niste AVM-uri manuale pe masina si sti o treaba acela cand lai cuplat nu da rateu:grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: 31` pe vitara de unde ai luat diferential de fonta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: 31` pe vitara de unde ai luat diferential de fonta? gasesti pe unele modele de vitare diesel 1.9(peugeot) si 2.0(mazda) suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: 31` pe vitara nu prea se gasesc. soso zicea ca are comenzi ptr 3 diferentiale de fonta si nu are de unde sa ia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: 31` pe vitara am cautat si pe ebay din uk si nu am gasit nu sma descurc cu germana dar o sa incerc si pe ebay . de Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: 31` pe vitara am cautat si pe ebay din uk si nu am gasit nu sma descurc cu germana dar o sa incerc si pe ebay . de cauta carcasa de XL7,daca tot brate vrei in continuare daca nu pune punte ca mine:grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hyundai terracan Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 31` pe vitara din ce an este masina? nu ai avut nici o problema cu planetarele la rotile astea de 31"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate