crt82sil Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 31` pe vitara din ce an este masina? nu ai avut nici o problema cu planetarele la rotile astea de 31"? masina este din 95, 1.6, 16v nu am avut nicio problema pana acum cu rotile mari. nu am menajat-o deloc si vad ca rezista foarte bine. merita toti banii trecerea la roti de `31. este o cu totul alta masina. raman la parerea ca am ales ales varianta buna. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 31` pe vitara sunt alti care se dau si cu 32' pe vitara si nu au probleme la planetare trebe stiut cand sa dai in ea si cand nu suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hyundai terracan Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 31` pe vitara vorbim de planetarele stock cu care vine echipata masina sau cele hd? eu am cumparat o vitara din 98 16 v , zilele astea o inalt cu sl 5 si bl 3, si din ce am auzit (de pe la altii) planetarele stock ar fi mai rezistente fata de modelele mai vechi an 90-92. asa o fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 31` pe vitara da asa este,masinile pana in 95 au fost echipate cu niste planetare destul de rezistente(verzi la culoare)iar celelalte modele mai noi au planetare confectionate parca din cutie de conserva FOARTE slaba suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 31` pe vitara planetarele daca sunt de culoare verde sunt hd, asa am citit peste tot. eu aveam planetare negre pe masina si am dat 600 de lei pe doua planetare verzi. nici cele verzi nu sunt indestructibile, asa cum spun cei care le vand. una din ele a tocanit in curbe de cand am pus-o pe masina si tocanitul s-a marit tot mai mult, pana la urma, faca sa se rupa, am luat alta tot verde. la ultima iesire am descoperit ca am un alt tacanit...care credeam ca e de la motor...dar azi am descoperit ca un suport la diferential nu mai era prins in niciun surub, unul era rupt iar doua nu mai erau deloc. suportii la diferential i-am luat de pe bits4vits.uk, dar cel de pe partea dreapta nu s-a potrivit la gauri. romanul, tot roman, asa ca mecanicul a dat alte gauri care nu au picat exact pe gaurile din diferential, asa ca le-a marit un pic, de unde a rezultat un joc mic, astfel s-au rupt/desfacut suruburile. chiar prins in doua locuri, diferentialul de fonta tot a rezistat. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate