spiciu Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Salut, Asa cum am spus si in prezentarea mea,sunt fericitul posesor al unui range rover classic din 1989,care are un motor VM de 2,4 td. Motorul avea probleme cu chiulasele dar am reusit sa le rectific si acum sunt ok.Motorul trage bine dar este cam zgomotos.Mai am ceva de lucru la interior dar sper sa termin destul de repede.O sa atasez si ceva poze cu etapele restaurarii imediat ce o sa pot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Un alt range rover classic resuscitat! frumoasa masina. culoarea e superba. ceva poze mai multe si cu interiorul ? sa o stapanesti sanatos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Interiorul e fain ca e recapitonat... iar culoarea este chiar mai misto decit in poza :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Un alt range rover classic resuscitat! :br:br:br O masina care iti va oferi mereu satisfactii. Interesanta culoare. Interiorul ma intereseaza si pe mine, daca vrei sa ne dezvalui ce ai facut pe acolo. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Felicitari pentru proiect! Ti-a luat cam un an. Bafta in continuare si sa te bucuri de ea. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spiciu Postat Octombrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Multumesc frumos ptr urari si aprecieri.poze cu interiorul o sa pun cand o sa fie gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Frumoasa masina ! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danmaneta Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Felicitari ptr. masina,sa o stapanesti sanatos si sa te plimbe pe unde vrei si pe unde nu vrei !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Un alt range rover classic resuscitat! :br pentru curajul de a duce lucru pana in capat. Faina treaba , YES pentru inca un VM despre care nu aud lucruri rele. ...........ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Ce se mai aude, ce se mai vede... o poza ceva?!! S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spiciu Postat Octombrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Salut! Pai...s-au intamplat multe:) Am terminat interiorul in proportie de 98%...ar mai fi consola centrală. Am schimbat si jantele cu unele de discovery (nu am poze) Din punct de vedere mecanic s/a schimbat tot. Motorul de VM s-a stricat după 1000km:( si a fost înlocuit de un 300tdi cu omologare Atunci am schimbat si cutia de viteze si de transfer. Am schimbat caseta de directie,punti,cardane ,esapament ,rezervor....:) Acum in schimb merge foarte bine si sunt foarte mulțumit. Multumesc ptr interesul acordat. P.S. In curând o sa apara in Craiova încă un range rover Classic resuscitat ...cu aceleași modificari...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Un alt range rover classic resuscitat! [ATTACH=CONFIG]153704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]153705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]153706[/ATTACH] Salut! Pai...s-au intamplat multe:) Am terminat interiorul in proportie de 98%...ar mai fi consola centrală. Am schimbat si jantele cu unele de discovery (nu am poze) Din punct de vedere mecanic s/a schimbat tot. Motorul de VM s-a stricat după 1000km:( si a fost înlocuit de un 300tdi cu omologare Atunci am schimbat si cutia de viteze si de transfer. Am schimbat caseta de directie,punti,cardane ,esapament ,rezervor....:) Acum in schimb merge foarte bine si sunt foarte mulțumit. Multumesc ptr interesul acordat. P.S. In curând o sa apara in Craiova încă un range rover Classic resuscitat ...cu aceleași modificari...:) Frumoasa masina! Felicitari!!!!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spiciu Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Consola dintre scaune si cu partea el de la geamuri si la mine este cam distrusa, daca gasesti vreo solutie sa-mi dai de veste te rog. Interesant interiorul maro, nu am mai vazut, e vopsit?? Lemnul de pe usi l-ai slefuit sau asa era nuanta lui? Felicitari pentru lucrarea facuta. Eu am mai postat si pe LROC despre al meu. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spiciu Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Un alt range rover classic resuscitat! Salut! Panourile de usi sunt vopsite cu o vopsea specială cauciucata. Ale mele erau gri,bordul maron.... Elementele de lemn le-am slefuit ,baituit,lacuit....manerele le-am confectionat din lemn de nuc:),la fel si parasolarele...:)) Consola trebuie sa o fac tot din lemn si încă nu mi-am făcut curaj:)) Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Re: Un alt range rover classic resuscitat! salut! super tare sa te bucuri de ea! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucs Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: Un alt range rover classic resuscitat! foarte faina ! ce cod/nuanta e vopseaua aia ? e originala ? Editat Octombrie 29, 2012 de lucs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate