Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai de 1000 cmc intrebari?

MAsterD

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...

Re: Samurai de 1000 cmc intrebari?

Salutare

Si eu am gasit un samurai de 1000, rugina multa sub bara spate, simexuri, inaltata, troliu 2T, bullbar cu proiectoare, in stare ok si merge bine si pe gaz (are GPL)

Intrebari:

1. este un dezavantaj chiar asa de mare cutia in 4 trepte?

2. cum face fata in rampa abrupta (nu offroad extrem) si incarcat full cu bagaje motorasul asta de 1.0?

Incerc ca imi dau seama daca merita 1.0 sau sa nu ma complic si sa caut ceva 1.3 pe injectie.

PS: pretul e de 1600 euro

Bafta!

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in legatura cu mersul in rampa... face fata si cel cu motor de 1000 tinand cont de reductiile detinute...

Parerea mea este sa cauti samurai de 1.3 ... de preferat injectie... un sj410 chiar nu merita 1600 euro mai ales tinand cont ca nu ai spus nimic despre a fi inmatriculat...

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

merci... si eu cred ca o sa mai caut totusi sa iau injectie 1.3

asta de 1.0 ma incanta ca are montat GPL, inmatriculat pe BG (oricum orice mi-as lua tot pe BG o s-o bag)... singura chestie care ma retine in a o cumpara este cutia in 4 care nu stiu cat de "comoda" va fi pe sosea... ca deh trebe sa merg si pe drumuri cu masinuta pana in munti.

N-o so folosesc in offreoad extrem/trial sau alte giumbuslucuri, mie imi trebuie sa mearga pe forestiere mai dificile, sa urce rampe destul de inclinate, sa traga bine si pe sosele gen transalpina/transfagarasan... si cam atat... deci nu ma voi catara pe busteni si bolovani , cel putin nu pt. inceput.

Cam la asta o s-o folosesc eu si sotia mea... si cainele nostru :ha:

.... deci sa inteleg ca 1600 e mult pt asa ceva?

LE: modelul de care zic eu are servo directie?.... daca nu ce modele au? banuiesc ca e vital sa aiba servo... sau ma insel?

Editat de ak47apache
Link spre comentariu

merci... si eu cred ca o sa mai caut totusi sa iau injectie 1.3

asta de 1.0 ma incanta ca are montat GPL, inmatriculat pe BG (oricum orice mi-as lua tot pe BG o s-o bag)... singura chestie care ma retine in a o cumpara este cutia in 4 care nu stiu cat de "comoda" va fi pe sosea... ca deh trebe sa merg si pe drumuri cu masinuta pana in munti.

N-o so folosesc in offreoad extrem/trial sau alte giumbuslucuri, mie imi trebuie sa mearga pe forestiere mai dificile, sa urce rampe destul de inclinate, sa traga bine si pe sosele gen transalpina/transfagarasan... si cam atat... deci nu ma voi catara pe busteni si bolovani , cel putin nu pt. inceput.

Cam la asta o s-o folosesc eu si sotia mea... si cainele nostru :ha:

.... deci sa inteleg ca 1600 e mult pt asa ceva?

LE: modelul de care zic eu are servo directie?.... daca nu ce modele au? banuiesc ca e vital sa aiba servo... sau ma insel?

La samurai nu e foarte vital servo-ul... tinand cont de greutatea mica a masinii si o dimensiune moderata a rotilor... ca deh nu faci extrem

La ce iti trebuie tie ti-i s-ar potrivi mai bine vitara... ;)... 1.6 8v

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

merci asa ma gandeam si eu in legatura cu servo avand in vedere greutatea, dar am vrut o confirmare de cei care detin samurai.

cat despre a opta prntru vitara, nu, in niciuncaz. sunt hotarat pt samurai, de aceea am si postat aici.

problema mea momentan este legata strict de alegerea 1.0 sau 1.3 (carburant sau inj)....

ce am gasit eu este SJ410 '89, GPL, metal top, simex-uri aproape noi, troliu 2T, interior destul de ingrijit si bine inteles putina rugina la un prag si in spatele barei spate. si mie mi se pare cam mult 1600 euroi.... cam cat ar merita acest samurai in conditiile in care sa zicem "merge bine"....

PS: cu ce m-ar "incomoda" carburatia?

merci mult,

bafta!

Editat de ak47apache
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare