oryx Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 La un Disco2, cum activez pilotul automat?Cu stima. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Cum se activeaza pilotul automat? salut,nu stiu la disco 2,dar la skoda fabia si w sharan au un butonel pe parghia de semnalizare pe care il apesi dupa ce schimbi a-4-a sau a-5-a(nu merge in treptele mici)si masina trage singura cu viteza pe care o aveai cand ai apasat pe buton,la fiecare apasare pe pedala de frana sau scos din viteza se dezactiveaza.sper sa-ti fie de folos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Cum se activeaza pilotul automat? Simplu. Apesi butonul de cruise control de pe bord (langa ceasuri) si cind ajungi la viteza dorita de croaziera apesi padela de pe volan cu "Set". Masina va scadea putin din viteza dupa care v-a reveni la viteza aleasa. Se poate sa cresti/scazi viteza de croaziera tot din padelele de pe volan cu "+"/"-". Mai exista un buton de reset care iti dai seama ce face. Acelasi lucru il face si pedala de frana. Cel mai putin eu am setat la 60 km/h. Nu stiu daca merge si mai jos. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Cum se activeaza pilotul automat? Multumesc.Cu stima. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: Cum se activeaza pilotul automat? merge activat de la 40km/h testat de mine un un disco II TD5 si inca ceva pentru cei care nu ai pilot se pare ca pe Disco II este foarte simplu sa pui ca deja cam totul este deja instalat, nu ar mai trebuii decat instalat butonul din bord si clapetele de control de pe volan, a se vedea linkul: ALL discovery 2 TD5's are "cruise" ready, it just needs "hooking up!!! http://www.discovery2.co.uk/cruise_install.html Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate