kky Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Salut, am doua mitsubishi pajero 3500 benzina 1. Cutie automata an 1994 - usor avariat :) 2. Cutie manuala an 1996 aceeasi caroserie As avea nevoie de un sfat daca pot pune cutia automata pe cel cu cutie manuala si ce modificari ar fi necesare, vreau sa vad daca este o opertiune foarte foarte complicata sau nu. Astept parerile voastre...de la cei cunoscatori... multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Inlocuire cutie viteza manuala cu automata la Mitsubishi Pajero 3500 Salut,cred ca cea mai mare problema ar fi sa gasesti un electrician sa-ti lege electic cv.autom.Din punct de vedere mecanic,daca ai amindoua masinile, nu este foarte dificil daca nu esti chiar atehnic.Cutiile au carterele si reductoarele la fel Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Inlocuire cutie viteza manuala cu automata la Mitsubishi Pajero 3500 Si cu putina atentie (marcaj pe fire la demontare ...faci si electrica)doar ca trebuie un spatiu adecvat in rest bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oliver Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Inlocuire cutie viteza manuala cu automata la Mitsubishi Pajero 3500 Eu am o intrebare....care e mai bun automat sau manual?..msi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu3.5v6 Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Inlocuire cutie viteza manuala cu automata la Mitsubishi Pajero 3500 Eu am o intrebare....care e mai bun automat sau manual?..msi parerile sunt impartite, dar eu ca fost posesor de 3500(208cp) automat si actual posesor de 3000(181cp) manual pot sa zic ca cel manual ii mult superior celui automat aproape din orice punct de vedere. rapoartele in punti sunt la amandoua 4.63 si amandoua au mers cu acelasi set de gume, Insa Turbo ST 285/75R16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oliver Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Inlocuire cutie viteza manuala cu automata la Mitsubishi Pajero 3500 parerile sunt impartite, dar eu ca fost posesor de 3500(208cp) automat si actual posesor de 3000(181cp) manual pot sa zic ca cel manual ii mult superior celui automat aproape din orice punct de vedere. rapoartele in punti sunt la amandoua 4.63 si amandoua au mers cu acelasi set de gume, Insa Turbo ST 285/75R16 msi de raspuns...am momentan 2,5 automat si e binisor..... vreau sa incerc una manual...(am incercat numai modelul fara blocant) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate