Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

frana de mana

suzimm

Postări Recomandate

Re: frana de mana

Sint 3 cabluri: unul de la miner(frina de mina) , urmatorul duce de la primul cablu la roata stinga spate, iar ultimul de la roata din dreapta la ce de al doilea cablu.Daca nu ai cablurile deteriorate, nu te grabi sa le schimbi.Eu am schimbat saboti, tamburii sint perfecti, cablurile arata ok, dar frina de mina nu prea rine de loc.E drept am roti de 235/65/ R 15.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la mine s-a rupt prinderea de langa tamburi....trebuie schimbat sau se poate reface cumva prinderea?

trebuie schimbat, nu se poate repara. dar il schimbi doar pe cel rupt, nu pe amandoua. eu asa am procedat

Va salut !

Link spre comentariu

la mine s-au rupt ambele...cand mi-au schimbat gumele cei de la vulcanizare...probabil erau coapte de rugina,,,,,intrebarea mea este de unde le pot lua la un pret realist(am gasit ambele cabluri la 250 ron)..stiti vreun dealer ?

audi a4b8
Link spre comentariu

la mine s-au rupt ambele...cand mi-au schimbat gumele cei de la vulcanizare...probabil erau coapte de rugina,,,,,intrebarea mea este de unde le pot lua la un pret realist(am gasit ambele cabluri la 250 ron)..stiti vreun dealer ?

unix, fabricate de cofle, acum citeva luni costau in jur de 80 ron bucata.

atentie ca exista mai multe modele de cabluri de frana de mana, mergi cu cel stricat cind dai comanda.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare