baghy Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 A trecuta ceva vreme de la DOF second edition. Multa lume astepta cupra ORR de la Buzau dar tocmai s-a amanat. Ce ziceti de o noua intalnire? Astept propuneri.:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Eu sunt prezent, sa nu fie intre 29 si 6 ale lunii :banana Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Salut! As vrea sa merg si eu dar inca nu am incaltat-o de noroi.M-au chelit de bani RAR-ul si taxa de poluare,plus faptul ca am rupt si o foaie de arc pe spate,cred ca pe Valea Latoritei in concediu.Deabia acum am vazut. Unde vreti sa iesiti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Eu am weekendurile ocupate, 15 si 22 oct. Mi-ar face mare placere sa vin insa. Ganditi-va la o locatie sau daca nu propun eu. Editat Octombrie 13, 2011 de Ryder VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Si eu sunt in aceeasi situatie cu weekend-urile, e posibil sa pot doar dupa jumatatea lunii noiembrie. Eu as propune si o mica intalnire, de socializare, de cateva ore, intr-o locatie care sa ne convina tuturor. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Intalnire Ferozisti La o iesire de socializare ma bag si eu!:banana Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Va salut din nou. Am revenit si eu pe meleagurile de bastina si zic prezent la o eventuala intalnire. MAcar ca iesim la o cafea sa mai stam de vorba si apoi stabilim si o ieseala in natura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Ca de obicei raspund prezent.Sa vedem cum se descurca masinile la frig si zapada.traseelede la intalnirile anterioare sunt cam acoperite cu zapada si cred ca au devenit dificile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Intalnire Ferozisti hai baieti hai ca ne prinde iarna ce ziceti de 12-13 noiembrie? unde? propuneri...... Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Pentru mine e bine 12-13 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Intalnire Ferozisti 12-13 ma inscriu si eu. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Buuuuuuun asa. Eu o sa viu cu gume de iarna :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Intalnire Ferozisti daca se merge la ceva soft sa pot participa si eu cred ca-mi pot rezerva weekend-ul respectiv. tot in perioada asta se organizeaza si Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 ... am putea sa ne strangem sa mergem? Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Din start o sa fie ceva soft. Resita este prea departe si nu are rost sa mergi daca nu te dai. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 (editat) Re: Intalnire Ferozisti asa e Resita este intr-adevar departe, dar era frumoasa ca zona... pai daca este ceva soft cred ca am sa particip si eu... o sa ma anunt pana atunci daca ma hotarasc(si-mi permit:D) in ce zona se vrea iesirea? vad ca nu prea sunt foarte multi doritori... eu as propune ca noi astia din Buc sa organizam si ceva iesiri de socializare prin oras... Editat Octombrie 28, 2011 de klaudiu_ro Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Ma inscriu si eu, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Deja suntem cativa, Lipseste locatia. Hai baieti ca mi-e dor de voi.:h5 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Salutare sunt cativa si cu mine in plus.Trebuie sa-mi iau gume (as vrea de iarna) si sa vad cum se prezinta masina daca mai necesita ceva si as cam fi disponibil dar ceva soft.Ah apropo am batut palma la un Feroza diseara il aduc acasa.Il prezint dar dupa.:grin: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Sal daca e cineva interesat de ceva soft pe langa Bucuresti in weekend-ul acesta, adica sambata 05.11 intrati paicea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67210-Iesire-soft/page2 Sa ne vedem cu bine. Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Clau nu te supara dar aici se discuta despre o intalnire intre posesorii de Daihatsu.Iesirile la sfarsit de saptamana am mai zis le promovam si discutam acolo la rubrica lor. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Domnilor si doamnelor avem o locatie si anume Cheia. Pe langa intalnirea noastra o sa participam la aceasta actiune. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67369-Academie-off-road-gratuita-pt-incepatori-12-13-noiembrie-Cheia Ce ziceti? Dupa ce vorbesc cu Oresti, revin si cu preturi pentru cazarea de sambata seara. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnire Ferozisti nu merge link-ul... Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Klaudiu, eu propun Cheia de sambata 12 pana duminica 13. Ti-am trimis un pm cu numarul meu de telefon si daca ne auzim o sa-ti explic mai multe. Restul baietilor sunt rugati sa ma sune daca sunt interesati. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Suna bine Cheia la data specificata. ;) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnire Ferozisti Suna bine Cheia la data specificata. ;) Cand ai timp da-mi un telefon si iti explic. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate