Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Ferozisti

baghy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnire Ferozisti

@Caphonne - Important, zic eu, este sa avem unde capul jos si sa fie curat, restul este optional :-D. Este intalnire cu masini off road nu cu ferrari, nu ? :cort

Legat de trasee, se organizeza ceva unde sa poata intra o Feroza stock si sa mai plece acasa functionala ? :-D Daca nu, eu ma voi multumi sa va privesc :grin: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Misu vor fi trasee pentru toata lumea plus ca nimeni nu este obligat sa faca ce nu vrea.Detalii pe pm unde iti voi da un link.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Ramane valabil 25-26 mai la Cheia Prahova?

Am vorbit si cu calutu4x4 si zicea ca vine sigur vad ca n-a mai intrat sa confirme. Daca DA da-ti drumul la lista:

1. pacepa (2 pers)

Editat de pacepa
Nobody remains virgin, life fucks everyone
Link spre comentariu

Trebuie sa luam legatura cu Alf pentru cazare a zis ca aranjeaza el la o pensiune si daca nu este loc mai cauta alta.

Deci Alf vrea confirmare sa stie cum face cu camerele.

Bogdan, Misu si Robert asteptam sa ne spuneti.Cazarea la pensiunea Mihaela.Dar daca doriti altceva va aranjati.

Sambata si duminica se vor face trasee.Sambata va fi un traseu usor si unul greu cu aceiasi destinatie.O sa fie misto.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Pensiunea Mihaela este cam full deja dar se rezolva cu Nicos.

''Deci

Pana acum comfirmat am:

Alf - 1 Camera la Mihaela

Stelea - 2 Camere la Mihaela

Air_Wolf - 1 Camera la Mihaela

Pacepa - 1 Camera la Mihaela

Mishu - 1 Camera la Mihaela

Baghy - 1 Camera la Mihaela

Caphonne - 1 Camera la Mihaela

Misujr- mi-a confirmat 1 camera sa vedem unde la mihaela sau la Nicos

Cum v-am spus mai sus, mancare organizam tot la Mihaela.

Pensiunea aproape este full deja, dupa ca ocupam toate opt camere daca mai sunt inscrise il vom caza la Nicos''

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Lista:

Mihai(misujr) - 1 Camera la Mihaela

Pacepa ai mai vorbit cu Calutul4x4 cum face se descurca el cu cazarea sau???Mai intrati si voi pe aici sa mai vorbim una alta.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Lista:

Mihai(misujr) - 1 Camera la Mihaela

Pacepa ai mai vorbit cu Calutul4x4 cum face se descurca el cu cazarea sau???Mai intrati si voi pe aici sa mai vorbim una alta.

Daca vine, are casa la Maneciu aproape, nu cred c-o sa stea la pensiune

Nobody remains virgin, life fucks everyone
Link spre comentariu

Daca nu mai este loc la Mihaela vrb cu Alf sa vedem ce zice de pensiunea Nicos.Daca nu stai cu noi la pensiune oricum ne adunam toti la traseu si seara la baut :D

Criscrrtzu, Alf a mai aranjat cu pensiunea Royal care este vis a vis de Mihaela.Arunca un ochi si spune-mi.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Programul de sambata cu copy paste.Noi ne vom axa pe medium soft banuiesc sau daca cineva vrea hard nu are decat...

''1. Medium soft: urcarea catre Zaganu pe forestier, are o partea distractiva la sfirsit unde drumu este ingust, usor inclinat si tinut de niste busteni, daca este pamantul un pic mai moale masini mai grele vou avea emotii , drumul este de dificultatea media spre usoara, il face orice masina cu cauciucurile macar AT, dar cum v-am spus ultima portiune este cu emotii pentru masinile mai mari.

2. Medium hard: urcarea catre Zaganu incepand pe un traseu mai vechi catre cabana lui Oresti, parte din el (coborerea) va fi o bucata a vechiului traseu LRA, dupa asta urcare catre zaganu se face prin spate, traseu este spre hard, mai ales daca ploua un pic, obligator troliu blocanti, cauciucurile curespuzatori si echipament de recuperare-reparatie propriu. exista risc mare de daune in caroseria.

Dupa asta ne intalnim toati pe Zaganu, langa renumita "Piatra" unde ideia este sa facem o campeneasca de pranz, si banuiesc ca cateva se vou joca in piatra respectiva

Dupa amiaza coboarem la Cheia toati si ne indrumam catre alte doi trasee:

1. Soft, forestierul Tabla Butii, conoscut de toati, cred ca nu trebuie sa povestesc nimic

2. Hard, urcarea pe paraul, un paraul care am facut ieri, distrativ, mai ales daca este abordat de mai multe masini, riscurile de daune sunt ridicate, este o trecerea unde dificil scapi fara sa calci tabla de pe partea dreapta dupa ca il terminam daca mai aveti chef contimuam cu alt ''

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Baieti eu plec de maine seara.Daca ma misc bine sper ca la un 19 sa fiu deja pe centura spre A3.Plec impreuna cu George Chinezul posesor de Duster.

Baghy vine de la Fagaras iar Pacepa de la Pitesti.

Misujr daca nu vi de maine te poti intalni cu Criscretzu sambata dimineata sa veniti impreuna va fac eu lipeala.

Deci la traseul mai usor vom fi 5 sau 6 Feoza daca apare si Calutzu un Duster si sa vedem cine mai vine cu noi.

Sufe, compresor, ocheti am eu dar luati si voi una alta.Ah am si scripete ne mai trebuie troliu Dusterul are dar nu trebuie abuzat asa ca trebuie sa il cinstim pe Pacepa sah Calutul.Cu tuica vine Baghy.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Ups :-D am gresit topicul unde postasem , scuze Cata ;-).

Vin si eu maine seara dar eu abia la 20-21 voi reusi sa plec :-(.

Se pare ca ne vom intalni acolo direct.

Eu aduc la mine un compresor si o centura de siguranta pe post de sufa :old .

Am si o trusa de chei/surubelnite cu crichet, un aparat de masura, un pistol de lipit cu gaz si multa voie buna :-D.

Link spre comentariu

Ok vrb la tel maine te astept cu berea.vezi poate iei si canistra plina.o iau si eu.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Frumoasa iesirea... Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa in grupul Ferozistilor! :h5

Te asteptam si data viitoare ;-) . Eu inca sunt uimit cat de bine a trecut masina ta de primul obstacol :-D

Editat de misujr
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare