robert tapuc Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Intalnire Ferozisti va rog sa ma luati in calcul si pe mine pentru 25-26 mai la Cheia . Astept detalii despre cazare , trasee.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Robert esti binevenit.Ai pm. Editat Aprilie 24, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Intalnire Ferozisti @Caphonne - Important, zic eu, este sa avem unde capul jos si sa fie curat, restul este optional :-D. Este intalnire cu masini off road nu cu ferrari, nu ? :cort Legat de trasee, se organizeza ceva unde sa poata intra o Feroza stock si sa mai plece acasa functionala ? :-D Daca nu, eu ma voi multumi sa va privesc :grin: . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Misu vor fi trasee pentru toata lumea plus ca nimeni nu este obligat sa faca ce nu vrea.Detalii pe pm unde iti voi da un link. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 24, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Intalnire Ferozisti A mea e relativ stock si nu am prea avut probleme la iesiri dar am o sufa serioasa :) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Ramane valabil 25-26 mai la Cheia Prahova? Am vorbit si cu calutu4x4 si zicea ca vine sigur vad ca n-a mai intrat sa confirme. Daca DA da-ti drumul la lista: 1. pacepa (2 pers) Editat Mai 9, 2013 de pacepa Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Intalnire Ferozisti 2.Caphonne(2 persoane) sper sa nu am probleme cu masina... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Intalnire Ferozisti 2.Caphonne(2 persoane) sper sa nu am probleme cu masina... 2. Misujr ( 2 persoane ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 10, 2013 Autor Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Pana acum avem asa 1 Pacepa 2 Calutul 4x4 3 Caphonne 4 Misujr 5 Baghy :grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Baghy+tuica productie proprie. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Trebuie sa luam legatura cu Alf pentru cazare a zis ca aranjeaza el la o pensiune si daca nu este loc mai cauta alta. Deci Alf vrea confirmare sa stie cum face cu camerele. Bogdan, Misu si Robert asteptam sa ne spuneti.Cazarea la pensiunea Mihaela.Dar daca doriti altceva va aranjati. Sambata si duminica se vor face trasee.Sambata va fi un traseu usor si unul greu cu aceiasi destinatie.O sa fie misto. Editat Mai 12, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Pensiunea Mihaela este cam full deja dar se rezolva cu Nicos. ''Deci Pana acum comfirmat am: Alf - 1 Camera la Mihaela Stelea - 2 Camere la Mihaela Air_Wolf - 1 Camera la Mihaela Pacepa - 1 Camera la Mihaela Mishu - 1 Camera la Mihaela Baghy - 1 Camera la Mihaela Caphonne - 1 Camera la Mihaela Misujr- mi-a confirmat 1 camera sa vedem unde la mihaela sau la Nicos Cum v-am spus mai sus, mancare organizam tot la Mihaela. Pensiunea aproape este full deja, dupa ca ocupam toate opt camere daca mai sunt inscrise il vom caza la Nicos'' Editat Mai 13, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Lista: Alf - 1 Camera la Mihaela Stelea - 2 Camere la Mihaela Air_Wolf - 1 Camera la Mihaela Pacepa - 1 Camera la Mihaela Mishu - 1 Camera la Mihaela Baghy - 1 Camera la Mihaela Caphonne - 1 Camera la Mihaela Mihai(misujr) - 1 Camera la Mihaela Pacepa ai mai vorbit cu Calutul4x4 cum face se descurca el cu cazarea sau???Mai intrati si voi pe aici sa mai vorbim una alta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Lista: Alf - 1 Camera la Mihaela Stelea - 2 Camere la Mihaela Air_Wolf - 1 Camera la Mihaela Pacepa - 1 Camera la Mihaela Mishu - 1 Camera la Mihaela Baghy - 1 Camera la Mihaela Caphonne - 1 Camera la Mihaela Mihai(misujr) - 1 Camera la Mihaela Pacepa ai mai vorbit cu Calutul4x4 cum face se descurca el cu cazarea sau???Mai intrati si voi pe aici sa mai vorbim una alta. Daca vine, are casa la Maneciu aproape, nu cred c-o sa stea la pensiune Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Salutare! Se mai gaseste si pentru mine o camera pentru doua persoane? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Daca nu mai este loc la Mihaela vrb cu Alf sa vedem ce zice de pensiunea Nicos.Daca nu stai cu noi la pensiune oricum ne adunam toti la traseu si seara la baut :D Criscrrtzu, Alf a mai aranjat cu pensiunea Royal care este vis a vis de Mihaela.Arunca un ochi si spune-mi. Editat Mai 18, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Programul de sambata cu copy paste.Noi ne vom axa pe medium soft banuiesc sau daca cineva vrea hard nu are decat... ''1. Medium soft: urcarea catre Zaganu pe forestier, are o partea distractiva la sfirsit unde drumu este ingust, usor inclinat si tinut de niste busteni, daca este pamantul un pic mai moale masini mai grele vou avea emotii , drumul este de dificultatea media spre usoara, il face orice masina cu cauciucurile macar AT, dar cum v-am spus ultima portiune este cu emotii pentru masinile mai mari. 2. Medium hard: urcarea catre Zaganu incepand pe un traseu mai vechi catre cabana lui Oresti, parte din el (coborerea) va fi o bucata a vechiului traseu LRA, dupa asta urcare catre zaganu se face prin spate, traseu este spre hard, mai ales daca ploua un pic, obligator troliu blocanti, cauciucurile curespuzatori si echipament de recuperare-reparatie propriu. exista risc mare de daune in caroseria. Dupa asta ne intalnim toati pe Zaganu, langa renumita "Piatra" unde ideia este sa facem o campeneasca de pranz, si banuiesc ca cateva se vou joca in piatra respectiva Dupa amiaza coboarem la Cheia toati si ne indrumam catre alte doi trasee: 1. Soft, forestierul Tabla Butii, conoscut de toati, cred ca nu trebuie sa povestesc nimic 2. Hard, urcarea pe paraul, un paraul care am facut ieri, distrativ, mai ales daca este abordat de mai multe masini, riscurile de daune sunt ridicate, este o trecerea unde dificil scapi fara sa calci tabla de pe partea dreapta dupa ca il terminam daca mai aveti chef contimuam cu alt '' Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Baieti eu plec de maine seara.Daca ma misc bine sper ca la un 19 sa fiu deja pe centura spre A3.Plec impreuna cu George Chinezul posesor de Duster. Baghy vine de la Fagaras iar Pacepa de la Pitesti. Misujr daca nu vi de maine te poti intalni cu Criscretzu sambata dimineata sa veniti impreuna va fac eu lipeala. Deci la traseul mai usor vom fi 5 sau 6 Feoza daca apare si Calutzu un Duster si sa vedem cine mai vine cu noi. Sufe, compresor, ocheti am eu dar luati si voi una alta.Ah am si scripete ne mai trebuie troliu Dusterul are dar nu trebuie abuzat asa ca trebuie sa il cinstim pe Pacepa sah Calutul.Cu tuica vine Baghy. Editat Mai 23, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Ups :-D am gresit topicul unde postasem , scuze Cata ;-). Vin si eu maine seara dar eu abia la 20-21 voi reusi sa plec :-(. Se pare ca ne vom intalni acolo direct. Eu aduc la mine un compresor si o centura de siguranta pe post de sufa :old . Am si o trusa de chei/surubelnite cu crichet, un aparat de masura, un pistol de lipit cu gaz si multa voie buna :-D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Ok vrb la tel maine te astept cu berea.vezi poate iei si canistra plina.o iau si eu. Editat Mai 23, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Aduc si o canistra cu mine , trebuie sa ii fac o garnitura de etansare inainte :))) va fi plina sigur ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Sa inteleg ca toata lumea pleaca de vineri seara ? :cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Nu plecam in traseu fara tine.La 9 dimineata sa fi la Cheia :). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav007 Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Frumoasa iesirea... Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa in grupul Ferozistilor! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Frumoasa iesirea... Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa in grupul Ferozistilor! :h5 Te asteptam si data viitoare ;-) . Eu inca sunt uimit cat de bine a trecut masina ta de primul obstacol :-D Editat Mai 26, 2013 de misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate