octav007 Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Intalnire Ferozisti S-o fi vazut la intoarcere... a zburat fara probleme. :grin: Pacat de conditia proasta a motorului intrucat a trebuit sa abandonez la jumatatea padurii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Octav iesirea a fost buna ai vazut ce poate masina si acum stii cam ce vrei sa faci cu ea pe viitor. Pe la inceputul lui iulie primul sau al doilea weekend as vrea sa mergem pe Iezer sau Leaota cu stat peste noapte eventual la cort.In aceiasi formatie cadru mai restrans in asa fel incat sa putem sa facem ce ne propunem. Editat Mai 27, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Salutare. Imi pare rau ca nu am putut participa la intalnirea voastra, dar ma bucur ca va-ti simtit bine. Daca aveti in plan un Iezer sau Leaota , va insotesc cu mare placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Ovidiu am vorbit si cu Pacepa eu unul vreau neaparat sa ajung in zona.Sper sa ne nimerim tinem legatura.Pun si cateva poze de la intalnire dar trebuie sa le micsorez inainte. Editat Mai 27, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Si altele. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Si ultimele momentan. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Legat de Leaota din cate am citit pe aici si pe net se pare ca ar fi ceva probleme cu accesul.Am citit cum ca cineva a cumparat/concesionat muntele sunt ceva exzploatari forestiere si accesul este mai dificil. Daca aflam ceva info mai proaspete si ne adunam mergem. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Si de la mine cateva poze: Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Intalnire Ferozisti bravo! mi-a facut placere sa va cunosc si as iesi oricind alaturi de voi! :2dr The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Si de la mine cateva. Editat Mai 27, 2013 de baghy Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Mi-a placut foarte mult iesirea si sper sa ne revedem curand si sa ne distram la fel de bine :h5. Eu am urcat pe photobucket cateva poze si voi pune si o arhiva pe transfer astazi. Nu am avut timp sa prelucrez pozele din pacate :(. Va multumesc tuturor pentru sustinere, ajutor si primire :ca . http://s1365.photobucket.com/user/misujr/library/?sort=3&page=1 Alte poze aici : https://d.transfer.ro/Poze-transfer_ro-28may-03d218.rar Filmulete aici : https://d.transfer.ro/filmulete-transfer_ro-28may-a55eea.rar Editat Mai 28, 2013 de misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Multumim le-am dat la tras :D. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Multumim le-am dat la tras :D. Ai si un filmulet Cata ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Bravo mai baieti, vad ca atmosfera a fost una deosebita....ca de obicei la intalnirile ferozistilor:banana...imi pare rau ca nu am putut sa ma alatur voua de data aceasta, pacepa mi-a povestit ieri la telefon peripetiile prin care ati trecut. Felicitari pentru intalnirea reusita!!! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Baieti , va propun o intalnire de Ferozosti si nu numai la cabana pe care o detin in Stanceni(langa Toplita) cu trasee in muntii Calimani . Cabana dispune de sase camere , si o capacitate de 12-15 persoane . In caz ca prezinta interes si reusim sa ne adunam , voi furniza detalii despre cazare , trasee etc.. M-am gandit pentru inceputul lui septembrie 6-7-8 Ce ziceti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Baieti , va propun o intalnire de Ferozosti si nu numai la cabana pe care o detin in Stanceni(langa Toplita) cu trasee in muntii Calimani . Cabana dispune de sase camere , si o capacitate de 12-15 persoane . In caz ca prezinta interes si reusim sa ne adunam , voi furniza detalii despre cazare , trasee etc.. M-am gandit pentru inceputul lui septembrie 6-7-8 Ce ziceti ? Hai sa spargem gheata :be ! Eu ma inscriu pe lista ! Care se mai anunta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbugales Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Ma inscriu si eu! Eu sunt din Reghin, deci relativ aproape, sa vedem cati se vor inscrie si daca e cazul(daca ne strangem mai multi decat locurile de cazare) eu ma descurc fara nicio problema. Asteptat cu nerabdare sa va cunosc!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Salut Ce ziceti de o intalnire intre ferozisti ca as vrea si eu sa ne cunoastem caci in Bucuresti nu am vazut prea multe exemplare si m-as bucura sa mai vad si eu ce modificari se mai pot face cu tot respectul Nicusor Editat August 26, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Suntem destui si in Bucuresti....cand ne-am adunat la Cheia insa am fost cativa:Eu, Baghy, Criscretzu, Misujr si Pacepa dar a fost frumos. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Colegii din Bucuresti si imprejurimi ce spuneti daca ne vedem undeva intr-un weekend sambata sau duminica la o iesire mica intr-un loc cunoscut de mine in care poti face una alta cu masina in functie de pregatire. Ma gandeam undeva dupa 15 septembrie poate se mai inmoaie praful.Locatia este una ce permite accesul cu masini nepregatite fara restrictii de cauciucuri, inaltari etc deci poate venii oricine si este la vreo 20-30 km de Bucuresti spre Giurgiu. Ideea este sa putem veni cat mai multi iar fiecare sa faca ce vrea si ce poate, cine nu vrea sa faca nimic poate doar sa vina sa se uite.In felul asta unii din colegi vor vedea la ce foloseste a 2-a maneta de langa schimbatorul de viteza :) Astept pareri. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Eu sunt inscris la acea iesire oricand va fi :D. Sa inteleg ca pica iesirea de la Mures? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Nu pica bre aia este alta iesire de 2 zile sau cate vreti.Eu vorbesc de ceva asa de o zi sau cateva ore dimineata.La Mures vin doar daca rezolv cu masina sa mearga brici altfel nu ca este drum lung. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Eu sunt interesat de oricare astfel de iesire, doar sa pice pe vreo tura de la munca sau cine stie ce alt eveniment de la care sa nu pot lipsi. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Salve d-lor ! Ce ziceti de o iesire in zona Campulungului ! Weekend-ul acesta (28.12) se intalnesc fan club aro , cu care vom iesi si noi (ferozele si suzuki-urile din zona) . Cine vrea sa participe este invitat . Intalnirea are loc sambata dimineata la Petromul de pe centura (spre Brasov) ora 10.00 . Cu siguranta va fi o iesire reusita , avand in vedere vremea de la Campulung cu temperaturi de peste cinci grade ziua de mai bine de o saptamana , iesire organizata la fiecare sfarsit de an de un tip cu multa experienta in off-road (participa din partea Uziei ARO la competitii de gen) , traseul va fi relativ usor spre mediu , seara masa o vom lua la un restaurant din zona si cazare cine vrea sa stea pana duminica . Costurile cu mancarea si cazarea nu vor fi mari (150 - 200 ron) . Suna interesant ! Ce ziceti ?:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Intalnire Ferozisti Confirm prezenta Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate