Ignis Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Azi sau maine o intalnire in zona Brasovului? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Salve d-lor ! Ce ziceti de o iesire in zona Campulungului ! Weekend-ul acesta (28.12) se intalnesc fan club aro , cu care vom iesi si noi (ferozele si suzuki-urile din zona) . Cine vrea sa participe este invitat . Intalnirea are loc sambata dimineata la Petromul de pe centura (spre Brasov) ora 10.00 . Cu siguranta va fi o iesire reusita , avand in vedere vremea de la Campulung cu temperaturi de peste cinci grade ziua de mai bine de o saptamana , iesire organizata la fiecare sfarsit de an de un tip cu multa experienta in off-road (participa din partea Uziei ARO la competitii de gen) , traseul va fi relativ usor spre mediu , seara masa o vom lua la un restaurant din zona si cazare cine vrea sa stea pana duminica . Costurile cu mancarea si cazarea nu vor fi mari (150 - 200 ron) . Suna interesant ! Ce ziceti ?:2dr Am vazut poze pe fb , a fost frumos.Eu de vreo 2 ani vreau sa ajung pe Iezer, mai la primavara sa fie ziua mare si sa vedem daca da vreo zapada sau nu, ar merge o iesire. Ce ziceti? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Pana la Iezer ajungi cu Dacia 4x4 . Decat o plimbare soft cu familia . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Salut, o iesire intre feroze si nu numai, doritori sa se anunte cu propuneri de cand si unde? Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Pfaaa rasucesti cutitul in rana.Undeva aproape de toti si cu cazare bineinteles. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Salut, o iesire intre feroze si nu numai, doritori sa se anunte cu propuneri de cand si unde? Mult timp a trecut de la ultima iesire :). Eu am fost in weekend la Cheia si de vineri pana duminica voi merge tot acolo. Singura problema este in ca in acest weekend nu au camere libere la pensiunea Mihaela. Va aranjeaza asa rapid sau planificam ceva peste 2-3 saptamani? @Caphonne - Hai Cata sa vedem Facorerul resuscitat in teren :-D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Misu o varianta este il iau pe Vlad si vin cu ambele masini cu fimea si Andreea.Stabiliti voi ce si cum si vedem, ca locatie tot Cheia are mai multe posibilitati de plimbare plus ca avem si ghizi :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Misu o varianta este il iau pe Vlad si vin cu ambele masini cu fimea si Andreea.Stabiliti voi ce si cum si vedem, ca locatie tot Cheia are mai multe posibilitati de plimbare plus ca avem si ghizi :D Pentru weekend-ul acesta pot recomanda Hotel Royal Cheia. Nu stiu detalii prea multe dar weekendul trecut a stat acolo o gasca de Fronteristi si au fost multumiti. Eu sunt prezent cu siguranta de vineri dupa amiaza pana duminica in Cheia. Oricare dintre voi doreste, cu Daihatsu sau orice alt acaret este binevenit. @Caphonne - Daca poti sa ii aduci pe toti, hai sa calarim dealurile. Traseul de pe Tabla Butii este testat si poate fi abordat chiar si cu anvelope de strada daca soferul are experienta; recomand totusi minim MT-uri acolo. Tot de vineri va fi si Stelea in Cheia. Va asteptam cu troliile pregatite, voie buna si chef de noroaie ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Mai este o varianta si la Campulung Muscel se intalnesc si baietii de la aro club, @pescar77 ne poate oferii mai multe detalii daca este cazul. Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Cazare in zona, eu stiu ceva pe la Namaiesti cel mai aproape.Sau ne intoarcem seara?Cand au cei de la Aro programata iesirea? Editat August 20, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Nu suna rau nici ideea cu intalnirea celor cu Aro, dar eu nu as putea sa ajung in acest weekend acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Domnilor, va invit sa alegem un weekend in care sa ne intalnim, plimbam si povestim. Va propun 26 (seara) -28 septembrie , intalnirea propun sa aiba loc la Cheia datorita faptului ca avem multiple posibilitati de trasee iar daca rezervam din timp si ne strangem cativa, vom avea si pensiunea pentru noi. Va rog sa veniti cu opinii si sugestii. Toate cele bune, M Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iustin212 Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Salutare dragi ferozisti . Pana la urma se mai tine aceasta iesire de la Cheia? Am inteles de la Misujr ca traseele vor fi usoare , iar in aceste conditii cred ca pot sa ma bag si eu cu al meu Mitsu Outlander. Daca se va opta pt. ceva mai hard , pot sa vin si in calitate de copilot ( evident contribuind cota parte la cheltuielile de combustibil si nu numai ). :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Daca traseul este soft si merg at-uri fara troliu ma bag si eu. Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Va salut, Incep prin a reaminti faptul ca este bine venit orice pasionat posesor de acaret 4x4 fie el si stock. Nu conteaza marca sau modelul acaretului. ( Noi cei cu Feroza suntem asa putini incat nu nici nu incape vorba de o intalnire exclusiva.) Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Asa cum am spus, vom alege trasee soft pentru iesire. Important este sa ne vedem si sa ne simtim bine. Daca se va dori sa iesim pe un traseu mai dificil, conditia de baza va fi sa ne distribuim in masinile mai 'potente'. Va rog sa spuneti daca va doriti sa veniti pentru a putea rezerva cazarea. Data la care ar fi bine sa avem lista definitivata este 19.09.2014. Participanti : 1. Misujr 2. Iustin212 3. Siirm 4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Peste 3 weekenduri hhm nu promit dar incerc sa vin macar sambata :D.Il anunt si pe dccosmin poate vrea sa vina si el si bineinteles invitat special GeorgeChinezul cu Nissanul :)) Editat Septembrie 11, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Peste doua weekenduri hhm nu promit dar incerc sa vin macar sambata :D.Il anunt si pe dccosmin poate vrea sa vina si el. Hai sa ne adunam echipa mai mare Cata :-). Poate se anunta si Pacepa, Criscretu si Baghy :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Am vorbit si cu Criscretzu, are o Delta in plan a zis ca se mai gandeste, o sa-l anunt si pe Baghy, l-am mai anuntat si pe shushy (Ionut) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Dragi colegi, Haideti sa incercam sa ne adunam mai multi. Prima bere o dau eu :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Dragi colegi, Haideti sa incercam sa ne adunam mai multi. Prima bere o dau eu :be Propunerea de intilnire ar ramine la Cheia = PH ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Propunerea de intilnire ar ramine la Cheia = PH ? Salut, La Cheia, in judetul Prahova ramane propunerea. Daca nu ai fost inca pe acolo, vei reveni curand :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Salut, La Cheia, in judetul Prahova ramane propunerea. Daca nu ai fost inca pe acolo, vei reveni curand :) Acolo mi-au luat carnetul in 2006 :ap:ap:ap . Ati avea un track ca propunere ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Acolo mi-au luat carnetul in 2006 :ap:ap:ap . Ati avea un track ca propunere ? In functie de masinile ce se vor prezenta si conditiile meteo, decidem la fata locului traseele. Una dintre variantele medii ca dificultate este Zaganul dar nu putem aborda traseul cu masini de strada pentru ca exista risc de zgariere si alte daune mici. Pentru masinile de strada vom alege probabil valea stanii pana la urcarea pe tabla butii. Este greu sa decidem acum fara stim sigur cati venim cu masini pregatite si cati ne vom aduna in total. Eu sunt de parere ca vom alege cel mai bine la fata locului. Te asteptam atunci la Cheia ? :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Re: Intalnire Ferozisti In functie de masinile ce se vor prezenta si conditiile meteo, decidem la fata locului traseele. Una dintre variantele medii ca dificultate este Zaganul dar nu putem aborda traseul cu masini de strada pentru ca exista risc de zgariere si alte daune mici. Pentru masinile de strada vom alege probabil valea stanii pana la urcarea pe tabla butii. Este greu sa decidem acum fara stim sigur cati venim cu masini pregatite si cati ne vom aduna in total. Eu sunt de parere ca vom alege cel mai bine la fata locului. Te asteptam atunci la Cheia ? :banana Camaradul omoroka planuia o iesire in zona respectiva cu echipa TOE, pentru o sambata-duminica (nedefinite inca). Daca se potriveste data (26-28 sep) voi incerca sa vin de vinery. M-as bucura sa va cunosc personal pe toti. O seara buna la toata lumea !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Nu mai spune nimeni nimic? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate