Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Ferozisti

baghy

Postări Recomandate

Re: Intalnire Ferozisti

Dragi colegi,

Lista este scurta iar vremea nu va ramane prietenoasa prea mult timp.

Cu mare drag iesim si in 3-4 masini ( daca vine si Caphonne) dar haideti sa incercam sa ne adunam mai multi.

Trebuie sa fac rezervare pentru camere si as dori sa avem o lista definitivata pana luni ora 12:00.

O zi buna,

Misujr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dragi colegi,

Pentru ca lista nu a mai crescut si suntem anuntati sigur cu 2 masini( Iustin212 nu poate veni cu masina lui), propun sa amanam pentru un alt weekend iesirea.

Daca pana diseara se mai anunta inca 2 masini, vom face intalnirea in acest weekend.

O zi minunata,

Mihai

Link spre comentariu

Eu nu pot sa ajung, am fost weekendul asta pe Baiului dar m-am hotarat pe ultima suta de metri depinzand de mama care a trebuit sa stea cu fimea.

Poate va adunati weekendul asta sau incercam alta data o iesire macar de o zi.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Pai si cine nu va lasa sa mergeti la Cheia, sunt deja doua masini + pacepa si siirm 4....Saptamana trecuta au anuntat baietii din Comarnic iesire pe Baiului pe traseu lejer....si a venit doar Cosmin.Daca vreti incercam una mica duminica pe langa Bucuresti la 30 de km distanta langa Calugareni este o padure unde s-a taiat lemn si sunt ceva drumuri forestiere. Am fost acolo stiu zona si ofera destule.

Ne vedem dimineata si pleaca fiecare cand vrea in functie de ce treaba are.

Deci?

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

In oras nu cuplezi reductorul ala intepenit :D, la 30 de km de oras il cuplezi :D.Daca ne adunam duminica repet fiecare sta cat vrea 2-3-4 acolo si venim acasa. Am mai propus intalnire in oras si nu s-a aruncat nimeni.Nu mai zic ca multi posesori de Feroza din Bucuresti intra pe aici se uita si atat de parca cine stie ce le-am face....si din cate vad sunt destui.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Exact, oricum noroiala nu este obligatorie plus ca pot veni colegii cu masini normale de strada, locatia este accesibila fara probleme.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare