misujr Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Dragi colegi, Lista este scurta iar vremea nu va ramane prietenoasa prea mult timp. Cu mare drag iesim si in 3-4 masini ( daca vine si Caphonne) dar haideti sa incercam sa ne adunam mai multi. Trebuie sa fac rezervare pentru camere si as dori sa avem o lista definitivata pana luni ora 12:00. O zi buna, Misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iustin212 Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Eu pot sa vin cu mare placere ca si copilot , deoarece masina mea este la vopsitorie ( se termina leasingul si am bagat-o pe casco la coafat :banana ) O zi frumoasa va doresc. :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Dragi colegi, Pentru ca lista nu a mai crescut si suntem anuntati sigur cu 2 masini( Iustin212 nu poate veni cu masina lui), propun sa amanam pentru un alt weekend iesirea. Daca pana diseara se mai anunta inca 2 masini, vom face intalnirea in acest weekend. O zi minunata, Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Eu nu pot sa ajung, am fost weekendul asta pe Baiului dar m-am hotarat pe ultima suta de metri depinzand de mama care a trebuit sa stea cu fimea. Poate va adunati weekendul asta sau incercam alta data o iesire macar de o zi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Intalnire Ferozisti mda, sa lasam topicul pentru alte treburi ca intalniri nu se mai fac..... Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Eu tot am sperat ca iesim cu totii pe undeva, dar poate alta data. Stima! Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 (editat) Re: Intalnire Ferozisti Pai si cine nu va lasa sa mergeti la Cheia, sunt deja doua masini + pacepa si siirm 4....Saptamana trecuta au anuntat baietii din Comarnic iesire pe Baiului pe traseu lejer....si a venit doar Cosmin.Daca vreti incercam una mica duminica pe langa Bucuresti la 30 de km distanta langa Calugareni este o padure unde s-a taiat lemn si sunt ceva drumuri forestiere. Am fost acolo stiu zona si ofera destule. Ne vedem dimineata si pleaca fiecare cand vrea in functie de ce treaba are. Deci? Editat Septembrie 26, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Mai repede cred ca ne intalnim in oras undeva sa mai povestim :) :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Intalnire Ferozisti In oras nu cuplezi reductorul ala intepenit :D, la 30 de km de oras il cuplezi :D.Daca ne adunam duminica repet fiecare sta cat vrea 2-3-4 acolo si venim acasa. Am mai propus intalnire in oras si nu s-a aruncat nimeni.Nu mai zic ca multi posesori de Feroza din Bucuresti intra pe aici se uita si atat de parca cine stie ce le-am face....si din cate vad sunt destui. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Eu as veni insa sa ne mobilizam mai de dimineata ca spre dupa amiaza ma duc la un botez si dupa noroiala o sa am nevoie de ceva timp de pregatire :) :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Pai de dimineata sa ne intoarcem la pranz. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Ok asteptam si alti doritori ca asa e frumos sa fim cateva masini! :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Exact, oricum noroiala nu este obligatorie plus ca pot veni colegii cu masini normale de strada, locatia este accesibila fara probleme. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Haideti colegii duminica de dimineata o iesire la aer curat aproape de Bucuresti intre prieteni! Nu va inghesuiti ca e loc pt. toata lumea! :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Nimeni?Primim si alte masini. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: Intalnire Ferozisti E clar, nu ne vedem nici de data asta. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Bag p..... Asta este, mai incercam in alte weekenduri, discutia ramane valabila. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Se iese la una mica cu masini normale fara cascadorii, care se baga este binevenit http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86370-Sambata-11-oct&p=981883#post981883 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Hai sa ne vedem la una mica pe langa Bucuresti si sa incingem un gratar sanatos Astept a dat linku Caphonne Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Sa inteleg ca nu se aduna nimeni la o plimbare usoara si la un gratar? Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Intalnire la ora 9 maine 11.10.2014 la MC Donald Otopeni pentru o plimbare pe undeva. Seara buna Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Intalnire Ferozisti Se baga cineva la Polivalenta la o samanta o discutie astazi ? Ca e frumos afara . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shushy Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Intalnire Ferozisti asta este , cel putin a fost o incercare :cort:fh:id:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate