adyytza06 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Salutare! M-am inscris in Club 4x4 pentru ca de curand mi-am achizitionat din Germania o utilitara Nissan King Cab (cum apare trecut in acte) de 2.5 Di, an 2003. Ideea e ca din tot ce am gasit prin autohaus-urile lor (dupa ce am vazut nenumarate ruginituri vandute de turci), am gasit-o pe respectiva 4x2 (din pacate) si putin cam..."goala", am nevoie si eu de ajutorul vostru sa o echipez cat de cat mai ieftin pentru a arata ceva mai bine. De precizat ca prin "goala", ma refer la faptul ca nu are nimic pe ea (aparatori aripi, bullbar, etc). Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Pune o poza cu ea s-o vedem "in pielea goala" ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Maine dimineata o pozez "in toata goliciunea ei" si o postez pe site pentru sugestii de modificari. Multumesc pentru promptitudine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Cam asta inteleg eu prin goala. Am facut poze acum ca nu prea am avut timp pe zi :( sper sa se vada! Astept pareri cu privire la modificari, eventual si daca se poate sa o transform in 4x4 in viitor...am atatea in minte sa ii fac :)) Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 (editat) Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up "First thing first" : anvelope de teren, minim AT, ideal MT ! Fiind autoutilitara, eventual si un troliu...... Si cum "paza buna trece primejdia rea", o statie CB te ajuta sa comunici si cu colegii de iesiri si te scapa si de radar ! Restul, de care ai amintit tu, bull-bar, praguri, etc, asta tu vei decide in functie de terenul pe care vei circula majoritar si de bugetul de care dispui...... Iar apropo de aspect, odata anvelopele schimbate aspectul se va modifica radical ! In ceea ce priveste marimea anvelopelor care iti intra fara sa frece pe nicaieri, cred ca sunt ceva pareri prin sectiunea asta........ Editat Octombrie 14, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Daca ai cunostinta de unde as putea achizitiona anvelope eventual cu tot cu jante, mi-ar fi de mare ajutor :grin::grin::grin: si sa fie si in ton cu legile noastre, cu fulgletz. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 (editat) Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Daca ai cunostinta de unde as putea achizitiona anvelope eventual cu tot cu jante, mi-ar fi de mare ajutor :grin::grin::grin: si sa fie si in ton cu legile noastre, cu fulgletz. :tk Intra la Mica Publicitate, unde poti vizualiza inclusiv Vanzarile, dar inca nu poti posta la Vanzari ci doar la Cumparari si iti faci rapid o parere si despre preturi si despre oferta pentru anvelope noi sau SH......Cu M+S, fulg si creasta alpina stiu sigur ca au BFG AT-urile..... Editat Octombrie 14, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Si inca o intrebare (sper sa nu fiu prea insistent), 4x4 e posibil sa o fac? Eventual un pret estimativ si ce componente as avea nevoie. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 (editat) Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Si inca o intrebare (sper sa nu fiu prea insistent), 4x4 e posibil sa o fac? Eventual un pret estimativ si ce componente as avea nevoie. Multumesc! iti trebuie diferential pe puntea din fata plus cutia de transfer plus cuplajele pentru rotile fata (MRL) plus.....plus........Prattic toata puntea fata cred ca trebuie schimbata..... Probabil ca din moment ce masina asta exista si in varianta 4x4, daca vei gasi la dezmembrari una de pe care sa iei tot ce-ti trebuie, se va putea face si 4x4..... Editat Octombrie 14, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Trebuie sa te orientezi din prima la una 4x4 pentru ca te va costa mai mult modificarile pe care urmeaza sa le faci. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr5an Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up cauta una de anglia ieftina, fa-ti transformarea si pe urma o dezmembrezi...sigur mai sunt doritori de piese pe aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2011 (editat) Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Trebuie sa te orientezi din prima la una 4x4 pentru ca te va costa mai mult modificarile pe care urmeaza sa le faci. Stiu…ideea e ca tot ce am gasit 4x4 erau trecute de 150.000 km si erau ruginite de zici ca au dormit in noroi si pe mine ma interesa cu 2 locuri ca sa am mai mult loc in bena. In schimb, asta, are 70.000 km, carte full service, arata f bine tabla pe ea… cauta una de anglia ieftina, fa-ti transformarea si pe urma o dezmembrezi...sigur mai sunt doritori de piese pe aici Chestia asta mi-a zis-o si un mecanic. Pare sa fie o idee mai ieftina si buna. Merci! Editat Octombrie 15, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr5an Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up este cea mai buna idee.daca ai noroc s-ar putea sa recuperezi investitia sau chiar sa castigi din piesele ramase.mai sunt si altii care au inceput cu dezmembrarile asa:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Mos Nicolae a venit mai repede la ea...5 BFG AF :grin::grin: Poate Mos Craciun sa ii aduca si jante pe 15 pt ele sa nu fiu nevoit sa le tot schimb... Editat Octombrie 25, 2011 de adyytza06 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Si legat de treaba cu o masina din Anglia, deja am incept cautarile pt una! Sper ca in primavara sa aduc acasa una si sa o modific pe a mea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Salut. Sfatul meu este sa o lasi asa. O sa ai de munca. Nu vreau sa te descurajez dar cred ca sunt destul de multe modificari de facut. Nu e treaba de o punte si-o cutie de transfer, nu cred ca e atat de simplu. Si vreau sa te intreb : De ce ai vrea sa schimbi anvelopele? Le poti lasa permanent pe cele noi. Editat Octombrie 25, 2011 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Sunt prin zona pe la mine cativa baieti care se pricep la orice cand vine vorba de o masina si ziceau ca e relativ simplu (pt ei) sa mute suspensiile fata cu pune, butuci si asa mai departe de pe una pe alta pt ca au acelasi sasiu...acum naiba stie...eu stiam Dacia din 1999 care am avut-o ca in palma, asta e alta treaba, nu ma pricep. Vedem pana in primavara ce nebunii imi mai trec prin minte in functie si de cum o sa se descurce iarna asta, mai ales ca are "incaltaminte" adecvata pt sezon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up Aahh...si de schimbat...ma gandeam sa le pun pe astea de le am sa stea pe masina mai mult timp pt ca o folosesc in mare parte pe asfalt si cand venea vorba de o iesire la pescuit pe Dunare sau in Delta sau oriunde as avea nevoie de tractiune, sa pun Bfg-urile ca sa nu le uzez inutil pe asfalt...zic si eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gecko Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up spune-mi te rog cat au costat cauciucurile? Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Un mic ajutor pentru un Nissan Navara D22/King Cab/Pick-up spune-mi te rog cat au costat cauciucurile? Multumesc ! Salut! Eu le-am luat de la cineva tot de pe Forum din rubrica "Mica Publicitate" la pretul de 1400 RON. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate