veny Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 salut. in marea varietate de masini din zilele noastre gasim, in cele mai noi. culajul pt 4x4 la buton(in cazul lui jimny) sau selector (la gv). caut raspunsuri , pt care va multumesc anticipat. cum se comporta aceste mecanisme electro-pneumatice, ce fiabilitate au, cat de sigure sunt, sunt probleme la cuplare ? mentionez ca, in cazul achizitiei unei astfel de masini, o voi folosi pt drumetii si drumuri forestiere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: cuplaj 4x4 la buton Am masina de serviciu un nissan navara 2005 ,cu cuplaj la buton,pot sa spun ca ,cupleaza destul de greu ,cu manevre fata spate si timp de asteptare peste un minut,uneori,in rest e ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 (editat) Re: cuplaj 4x4 la buton Am masina de serviciu un nissan navara 2005 ,cu cuplaj la buton,pot sa spun ca ,cupleaza destul de greu ,cu manevre fata spate si timp de asteptare peste un minut,uneori,in rest e ok probabil masina ta e defecta, eu in locul tau as repara-o in loc sa ma plang. Revenind la intrebare, a mea e din 98 si cupleaza cam in 4-5 secunde reductorul iar 4x4 (H) undeva la 2-3 secunde. Fara manevre inainte-inapoi sau alte rugaciuni. Fiabilitatea este data de intretinerea sistemului, daca ai scapari pe traseul de vacuum normal ca nu cupleaza corect. In principiu aceste sisteme sunt concepute pentru a proteja transmisia de folosirea incorecta. Eu de ex prefer sa schimb un furtun sau un cap de planetara decat o cutie de transfer sau, si mai grav, o cutie de viteze. Editat Noiembrie 30, 2011 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: cuplaj 4x4 la buton Probabil ai dreptate,la ce mecanici avem la firma ,ma mir ca inca mai functioneaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dobos Gyorgy Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: cuplaj 4x4 la buton Foarte important este sa protejezi cutia de transfer deoarece este cea mai expusa sub masina si sunt cateva fire electrice chiar jos si usor le smulgi agatandu-le in crengi. Eu de cand am montat scutul nu mai am probleme de cuplaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate