motan3 Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Salutare tututor îndrăgostiților de Suzuki, sunt nou membru pe forum, și nou posesor de 4x4, și vă cer ajutorul privind MRL-urile de pe mașina achiziționată. Poate mă ajută cineva cu sfaturi competente (încerc să pun și poze). De fapt, ca să fiu corect, am vorbit deja cu Soso și mi-a dat câteva informații (mulțumesc). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: MRL Vitara Bine ai venit ! Deci intrebarea care ar fi ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valy112 Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: MRL Vitara Sa fie oare vorba de MRL-uri manuale/automate si cum le identifici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motan3 Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: MRL Vitara Salut, am fost plecat din Bucuresti, de aia n-am mai intrat pe forum. Vroiam să stiu daca MRL-urile pe care le am pe masină mai merg reconditionate, eu nu am experiența necesară să mă pronunț. Am încercat să pun poze, dar cred că sunt prea mari, și nu mi-a reușit. Din păcate voi fi iar plecat, dar sper să pun poze pe joi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: MRL Vitara Salut, ..........Am încercat să pun poze, dar cred că sunt prea mari, și nu mi-a reușit.,,,,,,,,,,,,,,,,,. Vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: MRL Vitara reconditionarea MRL-urilor depinde foarte mult de ce este stricat in el. ce se recupereaza si ce se inlocuieste. se reconditioneaza atat cele manuale cat si cele automate. la cele de plastic nu cred ca se baga nimeni sa le reconditioneze. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motan3 Postat Octombrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2011 (editat) salut, încerc să pun poze pe image shack http://imageshack.us/g/194/dsc02025t.jpg/ se pare ca merge, deci va rog sa-mi spuneti daca merg reparate. asta bineînțeles dacă stie cineva modelul. Editat Octombrie 19, 2011 de f_zoltan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: MRL Vitara MRL manual. Dar cum spunea si ancuta_laurentiu, depinde ce probleme exista in MRL. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: MRL Vitara de ce nu il desfaci sa vedem o poza si pe interior? se pare ca interiorul este de plastic. un sfat prietenesc este sa iti iei altele din metal functionale. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motan3 Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: MRL Vitara salutare tuturor, și mulțumesc celor care mă ajută cu sfaturi. Nu le desfac dintr-un motiv simplu- nu mă pricep - n-am mai avut 4x4 până acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motan3 Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: MRL Vitara salut, revin cu o întrebare pentru cei cu mai multă experiență. Are cineva pe mașină așa ceva ? Și dacă da cum se comportă? http://www.amazon.com/WARN-34581-Premium-Manual-Hub/dp/B000CQI06S/ref=au_pf_ss_1?ie=UTF8&Model=Sidekick%7C5&n=15684181&s=automotive&Make=Suzuki%7C1&Year=1998%7C1998&carId=002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate