Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MRL Vitara

motan3

Postări Recomandate

Salutare tututor îndrăgostiților de Suzuki,

sunt nou membru pe forum, și nou posesor de 4x4, și vă cer ajutorul privind MRL-urile de pe mașina achiziționată. Poate mă ajută cineva cu sfaturi competente (încerc să pun și poze). De fapt, ca să fiu corect, am vorbit deja cu Soso și mi-a dat câteva informații (mulțumesc).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MRL Vitara

Salut,

am fost plecat din Bucuresti, de aia n-am mai intrat pe forum. Vroiam să stiu daca MRL-urile pe care le am pe masină mai merg reconditionate, eu nu am experiența necesară să mă pronunț. Am încercat să pun poze, dar cred că sunt prea mari, și nu mi-a reușit. Din păcate voi fi iar plecat, dar sper să pun poze pe joi.

Link spre comentariu

Salut,

..........Am încercat să pun poze, dar cred că sunt prea mari, și nu mi-a reușit.,,,,,,,,,,,,,,,,,.

Vezi aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini

Link spre comentariu

reconditionarea MRL-urilor depinde foarte mult de ce este stricat in el. ce se recupereaza si ce se inlocuieste.

se reconditioneaza atat cele manuale cat si cele automate.

la cele de plastic nu cred ca se baga nimeni sa le reconditioneze.

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

salut,

revin cu o întrebare pentru cei cu mai multă experiență. Are cineva pe mașină așa ceva ? Și dacă da cum se comportă? http://www.amazon.com/WARN-34581-Premium-Manual-Hub/dp/B000CQI06S/ref=au_pf_ss_1?ie=UTF8&Model=Sidekick%7C5&n=15684181&s=automotive&Make=Suzuki%7C1&Year=1998%7C1998&carId=002

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare