claus.b Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 (editat) Deschid un nou topic cu toate ca mai exista pe tema asta dar n-as vrea sa ma bag peste altii. Introducere:Vitara soft top 1,6 8V din 1997.Frumoasa, visinie; convietuim de cca.1an.M-a dus pe multe drumuri de munte si nu m-a lasat niciodata. Dar are boala obisnuita a Vitarelor -rugina-.Si multa. Asa ca dupa ce am eliminat varianta sa o vand si sa caut alta(care tot ar avea ceva rugina) m-am hotarat sa intru in reparatie capitala. Si cum am vazut si pe la altii am zis sa pun si eu pe forum povestea renovarii ca si mie-mi sunt foate de folos postarile altora. Deci, cerinte: 1.masina asta trebuie sa ma poarte pe drumuri rele de munte, forestiere sau de TAF pe distante destul de mari fara sa ma lase in drum pt. ca de obicei mergem cu o singura masina.Deci desfacuta toata si nelasat nici un reper serios nereparat si neuns 2.Vreau sa stiu ca daca tot bag ceva bani si munca in ea ma tine un nr. rezonabil de ani 3.Nu sunt mare off-roadist utilitatea principala e sa ma duca la munte, mai exact sa-mi asigure accesul in munti ca de la capatul drumului forestier i-mi place sa o iau pe jos cu rucsacul -de curand vitara mea a fost pe vf.Retitis 2021m, soft off-road, in Calimani fara probleme.In consecinta nu simt necesitatea unor pregatiri deosebite off-road (BL,SL,gume MT). 4.Necesita sporirea usoara a confortului mai putine zdranganituri si mai putin praf in interior si mai cald iarna pentru ca sa impac si consoarta care cu greu a fost de acord sa mai bag bani in jucaria mea. Dupa atata introducere m-am apuct de lucru.Cam stiu ce ma asteapta ca am vazut pe la altii. Am inceput cu spalatul si dezbracari usoare totul pus in cutii in ordine(ca sa nu-mi ramana niscaiva piese. Am dus-o luni si am lasat-o pe mana tinichigiului cu ceva stranere de inima. A continuat el cu demontatul: Si au inceput evaluarea dimensiunii catastrofei. Stiam eu ca e ceva rugina dar e mult mai grav decat credeam: aripi,praguri,usi,contraaripi,bari toate prezinta perforatii mai mari sau mai mici. ......mai scriu maine despre cum au decurs ostilitatile Editat Octombrie 15, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr5an Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: reparatie capitala o sa ai mult de munca dar merita.spor la treaba si sa ne tii la curent , inclusiv cu poze!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: reparatie capitala Ai mai jos un topic care ti-ar putea fi util in demersul tau de reconditionare a masinii : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48686-lupta-cu-rugina&highlight=lupta+rugina REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: reparatie capitala Cum ziceam, am constatat perforatii mari de rugina; cand vedeam la altii pe forum asa gauri i-mi spuneam ca la mine va fi sigur mai simplu. Asa ca a inceput peticeala.Peste suduri s-a dat repede cu spray zink (intra mult si nu-i prea ieftin) dar cred ca merita. Intre timp au sosit piesele de caroserie comandate: aripi fata(irecuperabile), praguri (tot asa) si segmenti reparatie aripa spate.Usi n-am gasit de noi asa ca le reparam pe astea,oricum nu sunt prea ruginite.Multumesc inca o data lui Roly.Gasesc eu o cale sa ma revansez odata. [ATTACH=CONFIG]118541[/ATTACH] Si pregatirea pentru despartirea dintre caroserie si sasiu. La demontare o noua surpriza: doua suruburi din caroserie ce fac legatura cu sasiul se rup cu tot cu intariturile lor.Iar tampoanele de cauciuc aferente sunt tare imbatranite.Se vede in poza si suportul rupt si tamponul uzat. Am cautat la magazine de piese dar de noi numai originale la vreo 700 lei setul complet.Oare sa caut second sau vor fi la fel de uzate? Sau se pot inlocui cu altceva? Accept bucuros orice sfat. Si oare cate surprize o sa mai am? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: reparatie capitala Revin dupa o saptamana de lucru.Sunt in faza in care ma intreb daca din asta mai iese vreodata masina functionala. Am reusit dezmemebrarea.Cand s-a intors caroseria pe o parte am realizat dimensiunea problemei.De ex.podeaua portbagajului pe care o credeam intrega,dupa excizia partilor canceroase pana in tesut sanatos arata cam asa. Am recitit topicul cu rugina si desi mesterul zice ca-i deajuns sa dea cu zinc si grund ma gandesc si la un convertizor de rugina fara a neglija importanta flexului si periei.Kelfosul e dificil de obtinut si doar in cantitate mare din cate am inteles.Oare e la fel de bun si Fertan? -disponibil in magazin online la 1l.As vrea sa stiu ce rezultate au avut altii care au folosit asa ceva dupa ceva vreme. Oricum sudurile mai dureaza (oare de Craciun o sa am jucaria?) asa ca intre timp duc sasiul la in mecanic sa-mi schimbe conductele de benzina si de frana ca sunt cam ruginite.Zice mecanicul ca ar fi mai bine sa puna din cupru. Am gasit tampoane de caroserie second (mersi Laurentiu) dar mai este tare mult pana o sa am nevoie de ele. Am mai dat peste ceva piese ce ar trebui schimbate, poate ma ajuta cineva: toba mica impreuna cu trompa ei pana la galeria de evacuare burdufurile cardanelor de pe coloana de de directie din compartimentul motor Daca are cineva disponibil asa ceva il rog sa ma contacteze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: reparatie capitala Da.M-ar interesa foarte mult sa vad cum au rezolvat si altii intariturile astea din caroserie ca se lucreaza de cca. 2 zile numai la croitoria lor. Si tare mult m-ar interesa documentatii de vitara.Pe net am gasit doar fragmentar (partea electrica).Astept un raspuns. Si multulmesc de incurajari.Acum chiar am nevoie de asa ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin SB Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: reparatie capitala Cu mai mult de o luna in urma am gasit pe okazii un anunt al cuiva ce oferea Kelfos. Anuntul nu mai poate fi vizualizat pe okazii, dar am retinut adresa de mail a omului. In speranta ca nu e considerata reclama, va dau adresa lui: savu_isai@yahoo.com. Eu am corespondat pe mail cu el, dar nu am finalizat tranzactia (mi s-au schimbat prioritatile). Poate ca mesajul meu va ajuta pe amandoi (potential vinzator si potential cumparator). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin SB Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: reparatie capitala pentru chira alexandru: Te rog incearca sa te imprietenesti cu limba romana, poate intelegem si noi ce vrei sa ne transmiti. Scuze de off-topic! Rog un administrator sa stearga acest post daca e considerat neavenit. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: reparatie capitala pentru chira alexandru: Te rog incearca sa te imprietenesti cu limba romana, poate intelegem si noi ce vrei sa ne transmiti. Scuze de off-topic! Rog un administrator sa stearga acest post daca e considerat neavenit. Multumesc. Am rezolvat......nu tu Prezentare, nu tu scriere corecta........deci balast ! Iar balastul pleaca la Cosul de gunoi conform Regulamentului, instant ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: reparatie capitala ma bucur sa vad ca totul merge in directia corecta. O sa iasa cu siguranta bine. Daca se face cum trebuie cativa ani buni nu o sa mai fie probleme cu tablaria. Inca odata, respect pentru munca depusa. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: reparatie capitala Vad cu multa intarziere ca ai intrebat de Fertan. Nu stiu cum se comporta pe viu Kelfos, dar cu Fertan am facut eu Samuraiul si mi s-a parut excelent.Sa vad ce va arata proba timpului, peste un an de exemplu Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: reparatie capitala Multumesc, am cumparat astazi Fertan si am sa-l folosesc.Asa ca nu mai caut Kelfos.Din cate am studiat rezulta ca fac acelasi lucru.Interesant ca dupa ce l-am comandat pe net, m-a sunat firma pentru detaliile trimiterii si am aflat ca sunt din Tg.Mures si in momentul ala eram la 100m. de ei. De asemenea am gasit(pe net) o sursa de spray zinc la pret f.bun(21 ron) si am dat in toate zonele unde se dubleaza tablele si nu mai exista acces. Multumesc pentru incurajari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Re: reparatie capitala Eu, dupa ce am "dezruginit" cu Fertan, am dat cu Protecta 3 in 1, care la randul ei e solutie antirugina, grund si vopsea. Recomandarea am primit-o de la colegul Yonutz si n-a fost rea deloc. Daca as fi gasit in recipient de 2 l ar fi fost super, era 85 lei, dar la noi se aduce doar in recipienti mici, de juma' de kil parca si am iesit mai scump, dar nu am saracit la cat am folosit (3 cutii). Chestia asta de fapt e pentru garduri, acoperisuri si alte table expuse la intemperii, dar ce e masina offroad daca nu tabla expusa? In cele cateva locuri mai atinse am folosit Loctite 7505, dar putin ca e scump al dracu, 31 lei flaconul de 90g la magazinul lor online, fara transport. Editat Octombrie 26, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: reparatie capitala Reparatiile continua.S-a sudat mult saptamana asta.In sfarsit parca incepe sa arate a caroserie.Dar mai este. Am descoperit ca suzuki a avut candva un locatar mai neobinuit.Un patruped rozator numit obisnuit soricel.Cand am mai intors o data caroseria a cazut dintr-o intaritura.S-a aciuit probabil demult in masina si nu s-a putut adapta la dieta japoneza bazata pe izolatie de cabluri si ulei de transmisie la desert a decedat de inanitie in dublura de sub scaun cu vre-un beculet "check-engine" pe post de lumanare. Scuze pt. divagatie. Sasiul spalat si dus la mecanic a mai adus o surpriza: arcurile spate rupte.Suruburile rezervorului evident se rup iar conducta de la pompa la filtrul de benzina arata cam asa. Am comandat arcuri noi si conductele de benzina le schimb cu cupru.Dar nu prea stiu ce sa fac cu legatura asta intre pompa si filtru.Daca incerc sa o desfac poate se fisureaza si nu prea cred sa gasesc original.Sa o las asa mie frica.Ceva sfaturi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: reparatie capitala M-ai speriat la tel. cand mi ai spus ca este dezastru. Arata chiar bine zic eu.:br Sper ca tariful nu este cel de pe afis, altfel te cam ruineaza:grin: Oricum munca bagata in masinuta merita, mai ales ca o faci cap coada. Sa ai spor si sa o vedem cat mai repede cu mariajul rezolvat(caroserie + sasiu) 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jordy_seba Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: reparatie capitala salutare tuturor! frumoasa munca de restaurare!m-am apucat si eu de vreo saptamana de acelasi lucru,dar tot citind pe aici ,cat si pa alte forumuri,am ajuns la concluzia ca as avea nevoie de acea solutie minune KELFOS. am trimis mesaj celor de la Maergroup ,dar nu au dat nici un semn de viata.de ajuns personal in Bucuresti nu pot ca sunt tocmai din Vaslui,asa ca sunt interesat cum as putea sa fac si eu rost de 1 sau 2 litri. daca poate cineva sa ma ajuta raman vesnic recunoscator multumesc mult si sa auzim numai de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: reparatie capitala Scuze,am uitat sa multumesc pt. incurajari.Am avut si momente in care ma intrebam daca am facut bine sa ma bag la asa ceva. La fel ca si f_zoli pe piesele mici am dat cu fertan ,peste cu Protecta apoi pentru ca nu-mi placea faptul ca are luciu usor de zgariat le-am spayat cu o vopsea negru mat rezistent. Pe caroserie am folosit tot Fertan dar pana sa-l cumpar am folosit peste toate sudurile spay zinc.Mai ales in interiorul intariturilor unde nu va mai exista acces niciodata (pana la decesul utilajului). Oricum tinichigiul va sufla peste tot cu mult insonorizant dupa terminarea sudurilor. Pt.Roly:tariful e cam la ochi nu dupa afis.Pretul per lucrare nu pe ora si pana aici pare ok.Sa vedem cat mai este de lucru. Pt.Jordy_seba:din cate am inteles kelfos si fertan fac acelasi lucru.Daca pot ajuta stiu cum se poate achizitiona Fertan.Firma e din Tg.Mures Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: reparatie capitala Saptamana aceasta am fost mai lenes la scris decat la lucru.S-a terminat sudura la caroserie.Evident a inceput ungerea cu diverse substante precum Fertan, grunduri s.a.Peste toate se da cu ceva gen teroson(vopseaua cauciucata careia ma incapatanez sa-i zic autovapant ca am ramas asa de pe vremea cand aveam dacie ce trebuia unsa la doi ani daca-ti mai trebuia masina) Am scapat foarte usor cu usile:cate un petec relativ mic,cca 1 zi de lucru. Sasiul a venit de la mecanic cu ulei nou in cutie si grupuri,garnituri noi si conducte proaspete de benzina si frane.M-a speriat nitel cand am vazut ca doua traverse erau perforate de rugina dar intr-o singura dimineata tinichigiul a facut minuni.Le-a inlocuit cu teava noua si sudate perfect,perfect(si sunt chitibusar) Dar am probleme cu ceva piese.De exemplu capacul pompei de benzina prezinta un racord asa de ruginit ca nu mai am incredere in el pe termen lung.Am cautat de nou, este dar doar capacul nu si furtunul de presiune ce duce la filtru si nu indraznesc sa pun cheia pe imbinare. Am fost sfatuit sa-l tratez doar de rugina,ceea ce am si inceput dar totusi pun un anunt si la cumparari pe aceasta tema.Poate ma ajuta careva. Si mai am probleme neesentiale dar serioase cu bara spate.Cred ca ar trebui sa caut alta, ca stopuri de-astea nu reusesc sa gasesc.Iar de reconditionat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: reparatie capitala bara se gaseste de noua, tin minte ca este intre 400 si 600 ron in functie de producator. Eu m-am uitat la Unix si o aveau, inclusiv armatura. Mai gasesti ceva piese interesante aici : http://www.autoblechteile.de/index.php?cPath=41_44&page=1 Am descoperit situl dupa ce am terminat reparatia la masina, dar totusi am luat legutura cu ei, si se poate trimite orice de acolo, sunt toate pe stoc. Daca i-as fi gasit din timp nu mai exista pe masina mea decat sudura de imbinari, fara petice :) . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: reparatie capitala Multumesc.Incep sa caut imediat.Pana acum m-am bazat numai pe ce cauta tipul de la magazinul de piese cu programul lui de cautare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: reparatie capitala Am cautat far de ceata sau bara spate dar n-am gasit convenabil decat bara cu totul,second.Oricum trebuie reconditionari serioase si la asta. Incepe sa se vada la ce am lucrat atata timp.Nu am reusit sa fiu prezent si sa surprind in poza momentul deosebit al impreunarii dintre sasiu si caroserie (oamenii mai trebuie sa mearga si la servici).Si s-a potrivit perfect pe suruburile nou sudate. Am muncit mult la reconditionarea tubulaturii de deasupra rezervorului.Ascultand sfaturile primite,am indepartat cu grija rugina cazatoare de la nivelul conductei de benzina ce vine de la pompa,am tratat-o cu Fertan apoi am vopsit-o cu Protecta in 2 straturi(4 zile de lucru migalos). Intre timp,la atelier,sasiul a fost curatat si a fost nevoie de de inlocuirea unei traverse(in fata rezervorului) pentru ca era perforata de rugina.Incredibil de multa rugina.Tot o munca do-it-yourself este in prezent reconditionarea barii spate cu farurile de ceata ca sa fie gata pe marti cand toata instalatia intra la vopsit. Am avut o surpriza foarte placuta cand dupa ce a fost descurcata toata instalatia electrica si s-a montat bateria ce statuse o luna in garaj, la prima cheie motorul a inceput sa toarca. Abea astept sa iasa de la vopsit(cca.8 zile)ca sa ma pot apuca de montat una alta si de testat. Va urma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Re: reparatie capitala bara din spate este pe stoc la UNIX, in 2 variante : segment de reparatie (nu stiu ce inseamna) si bara completa. uite in poza Editat Noiembrie 14, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: reparatie capitala Da ,multumesc, am vazut si eu dar nu prea am probleme cu bara in sine(are doar o ureche mica rupta) ci cu cele doua faruri de ceata bagate in bara.Mai exact cu suporturile lor.Astea sunt din metal slab protejat la rugina si datorita pozitiei sta tot timpul noroiul si sarea pe ele, interiorul barii. Erau praf asa ca acum asta fac: migalesc refacerea lor. Inca odata multumesc de informatie, am gasit alte chestii interesante acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: reparatie capitala N-am mai scris de o vreme pentru ca nu prea se intampla nimic spectaculos.Suzuki s-a deplasat la atelierul de vopsitorie (pe peridoc ca erau -3 grd.si n-are parbriz). Dar i-am cumparat parbriz nou (260 ron) pentru cand e gata vopsita ca era crapat. Toata saptamana nu s-a facut altceva decat chituire si slefuire. Intre timp lucrez la treburi foarte migaloase ca de exemplu reconditionarea farurilor de ceata din bara spate.Suportii metalici erau atat de ruginiti incat parti bune din ei au disparut.Ce a ramas am tratat cu fertan le-am vopsit cu protecta iar partile lipsa le-am completat cu bucati de tabla croita corespunzator si vor fi montate cu surubele.Nu se poate spune despre mine ca n-am rabdare. Am citit mult de prin multe surse despre combaterea ruginii,fertan s.a.;acum sunt in masura sa dau si sfaturi despre utilizarea produselor antirugina. Mai am zeci de repere de reconditionat in asteptarea clipei cand draga mea Vitara se va intoarce acasa.Abea astept sa pot pune ceva poze cu masina proaspat vopsita.I-am cumparat si ghetute de iarna BFG WinterSlalom 205/70R15 pentru cand vine acasa. Mi-ar prinde bine niste sfaturi despre cum pot sa-i refac decoratiile exterioare, de exemplu cel de pe roata de rezerva. Si de unde m-as putea inspira pentru niste desene potrivite.As prefera ceva cu munti. Editat Noiembrie 20, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: reparatie capitala Rasfoieste cu nitica rabdare aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52575-autocolante-tematica-offroad&highlight=autocolante :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate