proffroad Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Salut! Ştie cineva cum să fac să negociez, să rezerv şi să cumpăr o motocicletă SH din Polonia? Anunţul e pe mobile.de, postat de un dealer polonez, care specifică că răspunde la întrebări în germană, engleză şi poloneză. Din păcate nu ştiu niciuna cum trebuie. Dacă se pricepe cineva, îl rog să mă ajute şi promit să fac cinste! :x Cu respect, Florin Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_mircea Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Vreau să-mi iau motocicletă din Polonia foloseste Google translator,atat cand scrii cat si cand primesti mesaj Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Vreau să-mi iau motocicletă din Polonia foloseste Google translator,atat cand scrii cat si cand primesti mesaj Pentru limba romana, din pacate, nici Google translator nici google unelte ligvistice nu functioneaza cum trebuie. O "mostra" de rezultat: "The very first Range Rover was a green model with the registration "YVB 151H"[7] and is now on exhibition at Huddersfield Land Rover Centre, Huddersfield, West Yorkshire. " "Range Rover foarte primul a fost un model verde cu înregistrarea "YVB 151H" [7] si este acum la Expozitia de la Huddersfield Land Rover de fitness, Huddersfield, West Yorkshire." Daca la o traducere din engleza in romana a unui text simplu iese asa, nici nu vreau sa ma gandesc care ar fi rezultatul unei traduceri din romana in poloneza. De aia cel mai indicat ar fi un vorbitor al uneia din cele 3 limbi. O zi buna! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Vreau să-mi iau motocicletă din Polonia da-mi pe PM ce vrei si-ti traduc in engleza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate