Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau să-mi iau motocicletă din Polonia

proffroad

Postări Recomandate

Salut!

Ştie cineva cum să fac să negociez, să rezerv şi să cumpăr o motocicletă SH din Polonia?

Anunţul e pe mobile.de, postat de un dealer polonez, care specifică că răspunde la întrebări în germană, engleză şi poloneză. Din păcate nu ştiu niciuna cum trebuie. Dacă se pricepe cineva, îl rog să mă ajute şi promit să fac cinste! :x

Cu respect,

Florin

Mitsubishi Pajero SWB 1993

4D56TD manual Super Select

Volan dreapta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vreau să-mi iau motocicletă din Polonia

foloseste Google translator,atat cand scrii cat si cand primesti mesaj

Pentru limba romana, din pacate, nici Google translator nici google unelte ligvistice nu functioneaza cum trebuie.

O "mostra" de rezultat:

"The very first Range Rover was a green model with the registration "YVB 151H"[7] and is now on exhibition at Huddersfield Land Rover Centre, Huddersfield, West Yorkshire. "

"Range Rover foarte primul a fost un model verde cu înregistrarea "YVB 151H" [7] si este acum la Expozitia de la Huddersfield Land Rover de fitness, Huddersfield, West Yorkshire."

Daca la o traducere din engleza in romana a unui text simplu iese asa, nici nu vreau sa ma gandesc care ar fi rezultatul unei traduceri din romana in poloneza. De aia cel mai indicat ar fi un vorbitor al uneia din cele 3 limbi.

O zi buna!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare