jighi Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 azi am avut o surpriza neplacuta .....mi sa rupt o foaie ce cu inel....noroc ca sa petrecut la sfirsitul traseului... cu acazia asta as vrea sa ma trec pe elicoidale..... daca ma poate ajuta careva cu vre un sfat sa ma scuteasca de chinuiala ar fi ok....in mare parte cam as sti ce sa fac..... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... ca sa-ti fie mai usor ,eu cred ca ar trebui sa ai punti de ZJ sau TJ ori macar carcasele , au suportii de arc ,suportii ptr brate si ptr. amortizoare. ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... Buna seara ! Prima varianta, si cea mai recomandata: Vinzi YJ-ul, iei TJ. Si gata. A doua varianta: 1. Scapi de arcurile cu foi (arunci/vinzi/fier vechi). La fel si cu bridele mobile. 2. Cauti arcuri de TJ pe liftul necesar tie, in functie de rotile pe care le rulezi/le vei rula. Vezi la ce pret le gasesti, nu cumperi nimic inca. 3. Studiezi suspensia unui TJ si modul de sprijin la punte si la sasiu. 4. Creezi/cumperi cele necesare: - arcurile necesare. - scaune de arc la punte/la sasiu, fata si spate. - brate/tiranti fata si spate (atentie la tipul de articulatie/uniball). - prinderile/suportii (brackets) pentru brate/tiranti, tot in functie de marimea articulatiilor amintite mai sus. - Panhard-uri (daca nu mergi pe triangulatii). - suporti Panhard-uri (vezi mai sus). 5. Stabilesti locul de prindere al suportilor pe punti si la sasiu. 6. Razi vechile scaune de arc. 7. Sudezi cele noi, dupa ce rotesti puntile cat e nevoie pentru unghi bun la cardane. 8. Suportii de telescoape 9. Stabilesti lungimea Panhard-urilor (daca se va aplica). 10. Centrezi corect puntile sub masina, si de-a lungul, si de-a latul, respectand pozitia corecta sub arcada aripii in cauza. Poti mari ampatamentul, daca doresti, dar asta implica si ceva traforaj la aripi. 11. Vezi de barile stabilizatoare si bieletele aferente, suportii lor pe punte, astfel incat sa nu interfereze cu nimic din ce n-ar trebui. 12. Reglezi directia. Si vezi ce cum si pe unde sudezi, ca sa nu deranjeze etrierele, directia, etc. Enjoy ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... multumesc mult pentru indrumari...... da ce zici heavy d. daca le asez bine n-o sa am treaba pe strada.....nu...... de maine ma apuc de treeaba....... tu ce ma sfatuiesti........sa ma apuc de treaba......?? pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 (editat) Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... Buna seara ! Considerand ca TJ-ul e asa din fabrica, si sunt multe care se incumeta sa circule pe drum, as zice ca nu o sa fie probleme. Dar o sa fie mult de lucru, si n-o sa fie deloc gratis... Daca iti permite bugetul, ia un TJ. Daca mai ai inca o masina cu care sa umbli pana termini de manipulat YJ-ul, baga-te la YJ si fa-l pe spirale, diferenta e de la cer la pamant... Inainte de a te apuca de treaba, studiaza atent elementele de sub TJ, fa poze, masoara, noteaza, freaca netul, vezi preturi la piesele de care vei avea nevoie, pune cifrele pe hartie, aduna-le... Rezultatul adunarii ar trebui sa nu fie adus la cunostinta nevestei/prietenei... Ah, si sa nu uit, Murphy zice ceva despre timpul alocat pentru o anume activitate, dupa cum urmeaza: Atunci cand iti rezervi un anumit interval de timp pentru a rezolva o problema, odata ce ai stabilit acest lucru, va trebui sa dublezi cifra si sa treci la urmatorul ordin de marime... Astfel, n-o sa fii dezamagit daca pentru o treaba careia i-ai alocat initial doua saptamani, iti va lua de fapt patru luni... Stima, Dragos Editat Octombrie 17, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... azi am avut o surpriza neplacuta .....mi sa rupt o foaie ce cu inel....noroc ca sa petrecut la sfirsitul traseului... cu acazia asta as vrea sa ma trec pe elicoidale..... daca ma poate ajuta careva cu vre un sfat sa ma scuteasca de chinuiala ar fi ok....in mare parte cam as sti ce sa fac..... Daca ai rabdare sa cauti, a fost un topic cu aceasta schimbare, detailat pas cu pas. Din ce am retinut, nu se merita. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... cred ca m am cam aprins aiurea cu conversia asta.....e prea mult de munca si nu e tim.......sint si altele de facut......mai bine i pun foaia si il vind........ apropo are cineva foi de yj de vinzare......imi trebuie prima ...cea cu inelele de prindere......aberlag sau cum i zice..... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... uite aici topicul cu pricina: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53927-PROIECT-Jeep-Wrangler-YTJ Personal am facut manevra asta de cateva ori, cea mai frumoasa si rapida a fost cea din topicul mai sus mentionat, unde am avut avantajul sa avem un sasiu de TJ si doar am adaptata caroseria de YJ pe el..... Alta varianta este sa o faci de la capat pe sasiul de YJ dar asta implica: - confectionat oale si suporturi de arcuri/amortizoare pe sasiu si punti; - reglat directia se modifica putin prinderile de pe puntea fata; - modificat track-bar-urile punte fata + spate....etc - si pt toate astea trebuie sa ai un KIT de suspensie de TJ nou sa sh de pe un alt TJ ( asta se gaseste mai usor ) ca si costuri insa nu cred ca se merita decat daca esti pasionat de masina ta foarte mult, sfatul meu este sa ii pui arcuri pe foi noi si scapi de beleaua asta pt cativa ani de acum incolo...sau il vinzi si iti iei un TJ :grin: daca chiar te intereseaza aceasta conversie putem vorbi Cu stima, Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... sincer mi-a cam trecut cu schimbatul din cauza timpului alocat care este destul de mare si nu am atita timp.....sint bagat si in alte proiecte care sint mai urgente.......si a venit si iarna cu frigu.... oricum mai am de facut conversie si la un pajero 2......pe care vreau sa il transform in masina de concurs.... deocamdata o sa pun foaia si cu asta basta...o vand.... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... are cineva foi sh...? pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 (editat) Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... Ideal e s-ati schimbi foile pe pereche ,adica ambele pe spate sau fata , daca vrei pe SH eu personal am gasit cam greu , noi am gasit undeva pe la 350 - 400 lei pe jeep-europe .ro Am inteles ca se pot adapta foarte usor foile de Dacia Pick-up (asa am inteles ) dar sincer eu unu nu am vreut sa incerc . Am folosit o foaie - a doua de jos- de la un pick-up care s-a potrivit perfect . Editat Octombrie 17, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... la mine sa rupt prima de sus cea cu inelele de prindere.... oricum am gasi trezolvare......o fac la un tigan priceput .....mi a cerut 150lei... o montez si mai ma gandesc cu conversia.......sa fac niste calcule matematice... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... ti s-a rupt arcul sau inelele de prindere dintre punte si arc ? inele pot sa-ti dau cate ai nevoie, arc poate gasesti unul pe la dezmembrari...eu am un set de arcuri noi dar pt kit de inaltare de 4 " Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... sa rupt arcul la vreo 10 cm de inel......am rezolvato.....mia facuto un tigan dintr o foaie de mercedes.......priceput fieraru.....daca aveti nevoie va duc la el...... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... Si eu am fost in dilema ta o bucata buna de timp, fiind si eu posesor de YJ pt coclauri. Dar m-am calmat dupa ce m-am documentat si mi-am dat seama de munca de care e nevoie si costurile pt a gasi acel om sa-mi faca aceasta treaba. Suspensia pe spirale trebuie facuta efectiv de la 0, ca si cum ai face o masina noua. Eu de exemplu am ales sa ma dau asa cu el si pe viitor sa iau un TJ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: conversie la elicoidale yj 2.5 din 95.....o necesitate... e nui chiar asa.....e destul de simplu la puntile astea de facut.....daca nu o vand repede o sa fac eu conversia si o sa pun poze pe forum.....mult curaj si o minte deschisa:2dr..... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate