albinaru Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Studiez posibilitatea sa achizitionez o IFA, stie cineva amanunte despre acest 4x4? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzy Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Pe http://www.forum.stuparitul.com/ useri Dila Daniel si Ioan Guist exploateaza asa ceva in apicultura cu rezultate exceptionale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Din cate stiu Pupe le-a vandut si a luat un Mertzan, nu am mai vazut prin pastoral anul acesta asemenea camioane. Daca gasesc vreunul unde pot gasi piese? Mai fabrica cineva piese? Din cate stiu fabrica din DDR a preluat-o MB. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzy Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 (edited) Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Gasca lui Pupe au avut 2 IFA, una dintre ele a fost vanduta lui Dila, cealalta a ramas la ei si nu au regretat deloc (in vara lui 2010 a tras mertanele din namol). Din cate am vorbit eu cu ei piese aduceau din Ungaria si mai era in tara cineva la Cta care desmembra, masinile sunt foarte robuste, au avut de lucru doar preventiv (in fiecare primavara inainte de sezon fac revizie generala cap coada si merg pe schimbarea a orice prezinta chiar si numai inceput de uzura). Negativ este viteza de deplasare pe asfalt si capacitatea de incarcare in bena mica (datorita volumului). Din pacate eu nu mai sunt la zi cu toate amanuntele, am renuntat la ideea de IFA ptr apicultura, cel mai bine vorbesti direct cu ei. Vad ca esti Sibian .... Pupe&co sunt din Cisnadie .... fa frumos la el (vezi ca-i mare cafengiou) si ai ceva sanse sa te alegi si cu un driuve test pe langa povesti Edited October 17, 2011 by tarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Danke shoen ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? In Ungaria se gasesc usor piese sunt inca foarte raspindite in agricultura Masini second si altele http://www.haszongepjarmu.hu/hirdetesek?type=0&_marka_name=IFA piese noi la preturi mai mult decat modice de ex cardan L60 sub 100 eur http://ifa.realdream.hu/katalogus/l60-0?page=15 Pentru traducere folositi googletranslate ( sau va pot ajuta si eu) 1 eur= 280 Ft sau 1000Ft=14.5 Ron 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeaandm Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 (edited) Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Posesori se pare ca da si chiar cu anunturi de v-c [/url] S-auzim de bine Edited December 12, 2011 by Astral :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
valy112 Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Nu mai departe de azi trecând prin curtea facultăţii de Metalurgie din Galaţi mi-a fost dat sa vad o automacara IFA în stare decentă de funcţionare. Număr de înmatriculare GL 39 Smârdan!!Din ce spuneau muncitorii e unica din judeţ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elod Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Daca stie cineva un posesor al unui IFA L60, care este inregistrat in Romania (masina nu trebuie sa fie functionala, numai sa aiba hartiile in regula), va rog frumos sa ma contactati aici. Ar fi FOARTE important si as fi foarte recunoscator. Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin_cars Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? In zona Sucevei am vazut destule, incearca la colegii din zona. Vand 2 perechi jante tabla 15" 6x139,7 :gr1 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86455-vand-2-perechi-jante-tabla-15-quot-6x139-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Rusu Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? In zona Sucevei am vazut destule, incearca la colegii din zona. http://www.tocmai.ro/ifa-l50-basculabila-4x4-18480939.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted October 13, 2014 Author Share Posted October 13, 2014 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Mie mi-a cam trecut cu IFA. Fac pastoralul cu masina din semnatura si o remorca cu vartej de 3t. Anul acesta am defilat cu 66 de familii si nenumarati roi. Sunt foarte multumit despre felul cum decurg lucrurile. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cbogdan23 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Este un NVA W50 in timisoara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Tanase Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? Este un NVA W50 in timisoara Unde exact este IFA asta? Multumesc :) Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cbogdan23 Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? In Timisoara in zona Circumvalatiunii in spatele aprovizionarii de la Kaufland Fosta fabrica Fructus daca nu ma insel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Tanase Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Re: Mai exista posesori de IFA (W50 SAU L60) ? In Timisoara in zona Circumvalatiunii in spatele aprovizionarii de la Kaufland Fosta fabrica Fructus daca nu ma insel Multumesc :) Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts