Alinf Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 (editat) Stie cineva ceva despre aceasta masina , ar fi ok ? Editat Septembrie 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: pe net Cred ca este sau a fost a unui coleg de pe forum.Cauta aici la vanzari. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: pe net Cred ca este sau a fost a unui coleg de pe forum.Cauta aici la vanzari. Am cautat dar nu am gasit nimic, mai sap! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 (editat) Re: pe net dar masina asta o stie cineva ? Editat Septembrie 25, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 (editat) Re: pe net dar masina asta o stie cineva? Editat Octombrie 16, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Re: Pareri pentru diverse masini....... LE by Astral : Masinii de care intrebi,i-am facut eu tu topic nou la SUZUKI, pentru ca o pusesi pe un topic cu NISSAN !!! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68864-Cunoaste-cineva-aceasta-masina&p=764382#post764382 .....Si iti/va reamintesc ca NU AVETI VOIE SA PUNETI LINK-URI CATRE ANUNTURILE DE VANZARE ALE MASINILOR CARE NU APARTIN FORUMULUI !!! Editat Ianuarie 8, 2012 de Astral ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Pareri pentru diverse masini....... Am vazut ca postasem gresit dar nu mai aveam ce sa fac, topicul la Suzuki nu l-am vazut... si cu scuzele de rigoare spun ca nu stiam ca pot intreba doar de masini care apartin forumului. Multumesc pentru ajutor si scuzati off- topicul. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate