ciprian28 Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 daca are cineva filmul as vrea sa l cumpar sau sa l copiez de undeva ca am vb cu ionut macri de la lansarea filmului si a zis ca imi trimite si mie un cd insa na omul este ocupat si cu altceva si a uitat de mine. deci daca are cineva si poate sami faca si mie o dublura datimi un pm. multumesc anticipat. :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: are cineva filmul de la T.AT 2010? daca are cineva filmul as vrea sa l cumpar sau sa l copiez de undeva ca am vb cu ionut macri de la lansarea filmului si a zis ca imi trimite si mie un cd insa na omul este ocupat si cu altceva si a uitat de mine. deci daca are cineva si poate sami faca si mie o dublura datimi un pm. multumesc anticipat. :h5 La momentul lansarii s-a putut descarca gratuit de pe site-l TAT-ui nu stiu daca este si acum la fel 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: are cineva filmul de la T.AT 2010? La momentul lansarii s-a putut descarca gratuit de pe site-l TAT-ui nu stiu daca este si acum la fel zoli acum nu se poate. chiar nu are nimeni filmul de la TAT.. :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: are cineva filmul de la T.AT 2010? chiar nu are nimeniu filmul de la T.A.T din 2010? :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: are cineva filmul de la T.AT 2010? Eu il am . Vad cum fac si ti-l trimit "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate