quad Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Nu stiu daca e sau nu pe forum o sectiune anume postez aici rog admini eventual sa mute unde e cazul postul meu Simering diferential spate unde intra cardanul in diferential / grup spate 40x27x11/18.5 e cu buza cod de corteco 19027779B pret aprox 29lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob andrei Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Cote si cod original Oe la simering spate Vitara (la diferentialul spate) Daca pierzi ulei pe unde intra axul in grupul pe spate atunci trebui schimbat semeringul(asa am patit si eu).nu stiu daca conteaza cotele,adica eu am fost la un magazin de piese auto si acolo mi-a aratat o schema detaliata a axului care intra in grup si asa am identificat acel semering Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Cote si cod original Oe la simering spate Vitara (la diferentialul spate) daca imi spui modelul si anul fabricatiei,te pot ajuta :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quad Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Cote si cod original Oe la simering spate Vitara (la diferentialul spate) nu am nevoie de el..eu l-am schimbat deja am postat in caz ca l mai vrea careva sa stie codul si cam cat costa si dimensiunile ca sa nu l cumpere pe original Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lmihai Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Cote si cod original Oe la simering spate Vitara (la diferentialul spate) nu am nevoie de el..eu l-am schimbat deja am postat in caz ca l mai vrea careva sa stie codul si cam cat costa si dimensiunile ca sa nu l cumpere pe original Eu am nevoie si as vrea sa stiu daca se schimba greu si care ar fi operatiile in cazul in care le stie cineva.merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate