Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua achizitie HDJ 80 care s-a dovedit a fi un....FZJ 80 !!!

emanoeladrian

Postări Recomandate

Am fericirea sa anunt ca voi intra si eu, in curand, in selectul club al HDJ-istilor cu 80.:banana

L-am rezervat si saptamana viitoare zbor spre Anglia. Poze nu am de unde ca l-au retras deja de pe site in schimb mai au cateva la vanzare.Doritorilor le pot da 2 adrese de dealeri care au mai mereu HDJ-uri .

Detalii succinte: la bord 116.000 mile, masina cumparata de noua din UK cu un singur proprietar, fabricatie 1995 motor 24Valve,culoarea mea preferata argintiu metalizat, nu are nici un fel de 'adaosuri' e cum a facut-o fabrica.Cind ajung acolo fac si poze pentru toata lumea.

Rugamintea mea este sa ma sfatuiti la ce sa ma uit cu atentie si ce hibe ascunse sa caut.

Multam fain pentru eventualele sfaturi.:tk:tk:tk

AdrianE.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Noua achizitie HDJ 80

Salve Adrian!

Ma bucur ptr tine. Eum am un j70 si ma gandesc serios la un hdj80. daca ajungi pe acolo si sunt mai multe , te rog sa postezi cateva foto sau lincuri unde sa-mi pot face o impresie. Nu uita de preturi care sunt decisive in hotararea unei achizitii. Cat despre hibe si vicii ascunse astept si eu relatari si sfaturi de la posesorii de j8-uri. Molt noroc!

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mare dezamagire,

am cheltuit 1000Euro ca sa vad niste cazaturi si ruginituri, nu recomand nici unul dintre garajele de mai sus .

O sa ofer mai multe detalii mai tarziu.

Deci sunt in continuare in cautarea unui HDJ 80 ingrijit.

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

La fel am patit si eu prima data cind am plecat sa cumpar o masina din Anglia...

Daca vrei sa cumperi o masina din anglia cumpar-o de pe ebay...mai sigur si mai ieftin

Eu am patit-o a doua oara si tot nu m-am invatat minte. Cu 4 Runner-ul s-a intamplat la fel, se pare ca mai toti dealerii din UK de masini S/H descriu masinile in cele mai "roz" culori posibile si ele de fapt sunt niste rable.

Fiind complet dezamagit de ce am vazut la Oakleigh aproape de Luton, mi-am zis ca nu strica sa bat un drum si la Halifax in sud,langa Leeds(Hipperholme). Zis si facut, am inchiriat o masina ca biletele de tren pentru mine si sotie costau 180 lire un dus si am plecat. Dezamagire pe toate fronturile si acolo, vindeau ruginituri si cazaturi cu preturi astronomice. Masinile pe care le-am vazut in parcurile celor 2 garaje nu le-as fi cumparat nici daca pretul era la jumatate,kilometrii(milele) nu erau originali,comparatia eu o fac intotdeauna cu masina mea care are 112.000mile si care arata intr-un fel deosebit(e cumparata de la un particular din UK).

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Din experienta mea cu UK am tras urmatoarele concluzii:

- masini bune si la pret de bun simt, in NORD

- ebay e cel mai sigur mod de a cumpara, cu toate ca si acolo poti sa ai surprize, dar mai rar

Scuze de off-topic si bafta la cautari!

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

multe toyote sint si pe auto trader si pe ebay,ma indoiesc ca pe ebay sa le fi disparut rugina sau uzura.pe asta ai vazut-o? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=mubjakkuxxqc

Editat de cormosilviu
Link spre comentariu

Am vazut-o dar nu imi raspunde italianul la telefon. Pretul e foarte mic si imi este teama sa nu fie vre-o teapa. Mai incerc inca sa il contactez. Va tin la curent.

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

multe toyote sint si pe auto trader si pe ebay,ma indoiesc ca pe ebay sa le fi disparut rugina sau uzura.pe asta ai vazut-o? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=mubjakkuxxqc

Nu le-a disparut rugina dar au bunul simt sa-ti spuna de ea iar tu faci o alegere in cunostinta de cauza. Pe e bay exista feedback-ul...

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Am gasit-o in New Zeeland !:banana Sa vedem cum fac cu shippment-ul si daca pot sa-l fac in Bulgaria direct. Mai sunt inca cateva necunoscute iar pretul inca nu e cel final.

Singurul loc (sau poate si Australia/USA, dar acolo inca nu am cautat si nu am pe nimeni sa ma ajute) unde mai poti gasi HDJ in foarte bune conditii este New Zeeland.

Luati de vedeti :

http://www.trademe.co.nz/motors/used-cars/toyota/land/auction-420028891.htm

1 Euro = 2$ NZ (aprox).

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Adica ai de gand sa platesti 15000 euro plus transportul pana aici tocmai de la antipozi....????? Si fara sa o vezi live ????

Your choice, your money.....

Sa ma ierte D-zeu, dar la banii astia sigur gaseai in UE si gaseai si cu volan pe partea corecta......

Link spre comentariu

Sunt gata sa platesc 15.000Euro pentru un HDJ 80 cu km.putini (in jur de 150.000) , care sa fie din 1995-1998(motor 24V) si foarte bine intretinuta, aaaa..si o vreau nemodificata, asa cum a facut-o mama ei fabrica.:old

Caut-o tu si iti dau comision pentru 'deranj' !:ha:

Hai sa te vedem o gasesti !????:old

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Poate acum, pe moment, nu as gasi, dar as mai avea rabdare, ca sigur dupa ianuarie, dupa ce vor vedea ce impozit vor avea de platit si dupa vor fi trecut sarbatorile de iarna cu cheltuieli(craciun, revelion, intretinere, concediu...) si vor fi in "pielea goala", vor aparea la vanzare, inclusiv la noi, astfel de masini de care cauti tu.......

Link spre comentariu

Poate ai dreptate dar....impozitul nu va fi mai mare decat cel de anul asta...6000Ron, apoi cine are o asa masina nu sta in impozitul asta si nici in cheltuielile cu sarbatorile de iarna....mai vedem. Oricum in NZ am un foarte bun amic iar el stie exact dupa ce ma uit eu..asa ca depinzand de costul transportului o cumpar sau nu.

Multumesc oricum de sfaturi si 'incurajari'.:tk

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

e frumoasa masina.cred ca afli si in germania una ca asta, dar nu in orice clipa,plus ca mai tre si vama.are motor 24 valve dar bordul e de pe modelul mai vechi,fara airbag.oricum nu cred ca tepacalesti cu ea la cum arata,plus ca amicul o vede live si-ti poate spune da sau ba.,vezi sa aiba blocantele

Editat de cormosilviu
Link spre comentariu

Am ales 3 oferte si le va vedea pe toate.Cea mai ieftina dar impecabila,e la 9000Euro si nu are motorul de 24V. Sa vedem ce imi spune amicul si prietenul meu.

Multumesc pentru incurajari, poate gasesc si in Germania dar si cu ceva coroziune mai multa avand in vederede cum se intretin drumurile iarna in Europa.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare