maxian paul Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=153288685&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.modelDescription=hdj80&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2 Asta nu cred ca are rugina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: Noua achizitie HDJ 80 Turbodiesel + LPG nu am mai auzit pana acum !!? O fi vreo inventie de-a nemtilor astia 'ai dreacu nemti' . Oricum m-am mai linistit si cred ca o sa iau serios in considerare sfatul lui Astral sa mai astept putin si am sa urmaresc piata. Bani sunt alocati 'proiectului HDJ' asa ca stam la 'pescuit'. A...transportul din New Zeeland pana la Constanta ma costa aproape 4000Euro inclus asigurare.asa ca ma las pagubas. :tk:tk:tk:tk pentru ofertele trimise pana acum. Editat Octombrie 29, 2013 de Astral VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Prin Ploiesti am vazut autobuze diesel cu gpl. Erau si prin bucuresti pe timpul odiosului... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: Noua achizitie HDJ 80 ........ A...transportul din New Zeeland pana la Constanta ma costa aproape 4000Euro inclus asigurare.asa ca ma las pagubas. ............ Mai adauga taxa vamala + 24% TVA..........plus inmatricularea....... Am si eu o intrebare : de ce nu iei HDJ-ul 105 de la Alpina.....? Editat Noiembrie 4, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: Noua achizitie HDJ 80 Buna ziua ! Putin off-topic, legat de diesele si asa-zisul GPL: @Miron Sorin: Autobuzele la care faci referire, cele cu recipientii deasupra, nu functionau cu GPL, ci cu gaz metan. La vremea respectiva, una din firidele de alimentare de la un capat de linie al autobuzeleor care circulau la mine in oras era langa intrarea in scara mea de bloc. Functionarea motorului nu se facea cu gaz metan pur, ci in amestec estrem de slab cu motorina standard. Iar recipientii erau atat de mari pentru ca nu se putea stoca gazul metan in conditii de siguranta la presiuni mari, astfel fiind nevoie de volum. Intre timp, ca s-a progresat, se practica injectia de metanol si apa, pe langa combustibilul clasic. Mai multe amanunte aici: http://www.snowperformance.net/faqs_type.php?type=diesel http://www.aemelectronics.com/water-methanol-injection-kits-23/water-methanol-systems-for-diesel-engines-52/ Si aici, legat de benzinare: Stima, Dragos Editat Noiembrie 4, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Mai adauga taxa vamala + 24% TVA..........plus inmatricularea....... Am si eu o intrebare : de ce nu iei HDJ-ul 105 de la Alpina.....? As lua de la Alpina cu placere si i-as da 1000Euro in plus pentru HDJ-ul 80 care l-a vandut inainte...fraier am fost ca nu i-am dat aconto cand eram in negociere. Masina ca aia odata la 1000 ani apare. Pai nu-l iau pentru ca vreau motorul de 24 Valve. Asa ca mai astept o tura, cine stie.... poate dom.procuror se gandeste sa-l revanda !???:grin: RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 24 valve inseamna mai multa electronica, consum si ceva power in plus, deci eu as opta mai degraba pentru 12 valve.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: Noua achizitie HDJ 80 incearca in Japonia http://www.tradecarview.com/used_car/japan%20car/toyota/landcruiser+80/8540612/ http://www.tradecarview.com/used_car/japan%20car/toyota/landcruiser+80/8442352/ Editat Noiembrie 4, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 (editat) Re: Noua achizitie HDJ 80 Eftin http://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/toyota-land-cruiser-31224150/?adId=31224150 http://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/toyota-land-cruiser-landcruiser-3-0-frp-top-4wd-td-30859454/?adId=30859454 http://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/toyota-land-cruiser-landcruiser-3-0-vx-tde-30152504/?adId=30152504 http://forum.buschtaxi.org/verkaufe-hdj-80-t31195.html Daca vrei pot discuta in germana cu ultimul :-) Buschtaxi.de este un forum specializat toyota dupa cate vad Sper ca nu deranjez Ionut Editat Noiembrie 5, 2011 de ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 http://hdj80.savana.cz/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1%3Abear&catid=12%3Acontacts&Itemid=63 I-am trimis un mail lui Jaroslav un mare impatimit de Hdj80 sa vad daca el stie pe cineva ;-). Cunosc boala cu hdj80 de la un bun amic din Germania asa ca incerc sa te ajut cum pot. Poate cine stie vei reusi sa-ti gasesti nasina care te asteapta si din cate se poate cu volanul pe stanga. Wkd placut! Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Multumesc Ionut ! Apreciez ajutorul tau, daca momentan nu e pe piata o sa mai astept aparitia unui HDJ asa cum il vreau (macar in conditia in care mi-am gasit 4Runner-ul in UK). Poate ne vedem la o bere in Bucuresti saptamana viitoare. Multumesc inca odata.:tk RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Eu pe asta mi-a lua-o......gata preparata, cu tot cu cort......... http://www.gripmotorsport.com/ocasion/190-vendo-toyota-hdj80.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Multumesc Ionut ! Apreciez ajutorul tau, daca momentan nu e pe piata o sa mai astept aparitia unui HDJ asa cum il vreau (macar in conditia in care mi-am gasit 4Runner-ul in UK). Poate ne vedem la o bere in Bucuresti saptamana viitoare. Multumesc inca odata.:tk Adrian nu uita cauti un HDJ80 si nu un Boeing. Cu siguranta te va gasi ea pe tine mai degraba si pentru acest motiv am zis ca daca mai ai putintica rabdare vei sta pana la urma la volanul uneia si sper sa fie pe stanga (:dr2. Linkurile date de ceilalti de aici si chiar link-ul trimis de mine a lui Jaroslav din Cehia orientat strict pe HDj80, te vor ajuta sa-ti gasesti masina si ulterior fie cu ajutorul lui Maxx si altor iubitori de Toy-uri de pe acest forum o sa ti-o faci asa cum doresti! Eu pentru JK-ul meu am fiert 6 luni in asteptarea ei din State adica dupa ce am platit-o. Amicul meu din Germania si-a luat un HDJ80 si acum are un 4Runner adus din State. IN fine pasiunea e pasiune! E de inteles nerabdarea ta dar crede-ma e bine sa ai nitica mai multa rabdare mai ales in decizia pentru o asemenea masina ca HdJ80 24V. Bafta si let me know daca te mai pot ajuta cu ceva mai ales daca crezi ca pot fi de folos pe limba lui Goethe:old! de-o fi sa sunam vreun neamt/austriac. Numai bine si succes! Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Adrian nu uita cauti un HDJ80 si nu un Boeing. Cu siguranta te va gasi ea pe tine mai degraba si pentru acest motiv am zis ca daca mai ai putintica rabdare vei sta pana la urma la volanul uneia si sper sa fie pe stanga (:dr2. Linkurile date de ceilalti de aici si chiar link-ul trimis de mine a lui Jaroslav din Cehia orientat strict pe HDj80, te vor ajuta sa-ti gasesti masina si ulterior fie cu ajutorul lui Maxx si altor iubitori de Toy-uri de pe acest forum o sa ti-o faci asa cum doresti! Eu pentru JK-ul meu am fiert 6 luni in asteptarea ei din State adica dupa ce am platit-o. Amicul meu din Germania si-a luat un HDJ80 si acum are un 4Runner adus din State. IN fine pasiunea e pasiune! E de inteles nerabdarea ta dar crede-ma e bine sa ai nitica mai multa rabdare mai ales in decizia pentru o asemenea masina ca HdJ80 24V. Bafta si let me know daca te mai pot ajuta cu ceva mai ales daca crezi ca pot fi de folos pe limba lui Goethe:old! de-o fi sa sunam vreun neamt/austriac. Numai bine si succes! Ionut Multumesc Ionut pentru incurajari si ajutorul dat sau oferit. Negresit am sa apelez la tine pentru limba germana(in caz ca neamtul nu stie engleza). Asteptam...si iar asteptam !! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvanel Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 poti incerca la link-ul de mai jos http://www.segundamano.es/las-palmas/toyota-land-cruiser-80-land-cruisser/a28405299/?ca=35_s&st=a&c=4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Rezervat una in Bulgaria, ce parere aveti !?? Dragi Colegi, Am gasit si rezervat urmatoarea oferta,trebuie sa o vad saptamana viitoare: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21319814396116001&f1=details Ce parere aveti, discutat cu bulgarul(nu eu ca nu stiu bulgareste,colegul meu) si iata ce am aflat: Masina vine din Belgia,a apartinut unei misiuni (NATO ),km se jura ca sunt reali dar nu are carte service ci ultima factura de la service Toyota din Belgia.Culoare originala dar el a mai protejat-o pe dedesubt (terosonat probabil).Masina e cheala,nu are mai nimic electric,geamuri si alte cele. Ce ma sfatuiti si ce parere aveti dragi colegi ? Multumesc anticipat !:tk PS. Ar fi chiar culmea sa fi batut atata drum pana in Anglia si sa o cumpar in cele din urma din Bulgaria. Bulgarul mi-a rezervat-o deja si nu lasa la pret..stie cu cat se vand de obicei. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Parca vroiai una cu turbo......? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 @Miron Sorin: Autobuzele la care faci referire, cele cu recipientii deasupra, nu functionau cu GPL, ci cu gaz metan. La vremea respectiva, una din firidele de alimentare de la un capat de linie al autobuzeleor care circulau la mine in oras era langa intrarea in scara mea de bloc. Functionarea motorului nu se facea cu gaz metan pur, ci in amestec estrem de slab cu motorina standard. Iar recipientii erau atat de mari pentru ca nu se putea stoca gazul metan in conditii de siguranta la presiuni mari, astfel fiind nevoie de volum. Stima, Dragos Intradevar de problema asta m-am lovit cind am vrut sa pun "gaz" pe un camion...desi se amortizeaza destul de repede nu se gaseste numai metan ci amestec de metan cu butan. alternativa era sa gasesc statii de gaz cu 2 butelii si sa alimentez numai metan. Insa se poate zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Parca vroiai una cu turbo......? Pai si asta nu e turbo ...??? Are 170 cai si scrie turbo pe ea...lateral !.Bineinteles ca o sa verific la fata locului daca turbina e la locul ei . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Roaga-l pe bulgar sa-ti trimita pe mail si o poza, doua, cu motorul....... Poate ma insel, dar stiam ca 80-urile cu usile din spate cu deschidere stg-dr, si nu sus-jos, sunt modelele cu motor aspirat....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Eu stiam ca usile fac diferenta intre utilitara si autoturism... dar poate sa fie doar o iluzie a mea... poate ne lamureste cineva mai bine informat. :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Cele turbo (HDJ80) fabricate pentru Europa au hayon si oblon pe spate, nu doua usi care se deschid in lateral. Insa modelul respectiv daca este cumparat de la armata, s-ar putea sa fi fost fabricat pentru alta piata si atunci chiar sa aiba turbo. Din poze pare sa aiba turbo, are si pe turometru ledul care indica suprapresiunea turbinei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Salutare, Am reusit sa o vad...are turbo insa la probe nu l-am simtit deloc , interiorul este ''spartan'' cum se faceau pe vremuri masinile Aro la noi adica scaune de piele imitatie cred(sau poate ma insel eu..dar nu cred) fetele de usi clar, din plastic pe suport de carton,nu are nimic electric,nu are aer conditionat si trancane si scartie la orice hop. Motorul in schimb toarce frumos iar cutia manuala isi face treaba OK. Ce am observat la accelerari sau decelerari bruste se aude un CLANK si se simte o smucitura...nu stiu de la ce. caroseria se pare ca a primit nu demult o vopsea proaspata iar pe dedesubt arata binisor. Ceva semne(urme) de silicon rosu la cutia de transfer si o cosmetizare cu vopsea neagra pe dedesubt pentru a ascunde rugina.Podeaua la interior este acoperita cu un plastic gen musama,originala tind sa cred. Pe placuta din compartimentul motor la partea superioara scrie HDJ 80L si jos seria caroseriei. Pretul bulgarului este 8500Euro, cred ca masina cu oarece munca poate sa ajunga sa arate foarte bine si mai cred ca cei 144.000Km sunt originali. Bordul are oarece mici distrugeri(intepaturi) de la un dispozitiv instalat acolo dar care acum nu mai exista,la fel si partea dintre cotiera si schimbatorul de viteze. Eu nu sunt interesat,in schimb daca cineva vrea sa o vada si cumpere il pot ajuta cu detalii si cum se ajunge acolo,de fapt sunt 70Km de la Russe. Are 3 blocante dar eu nu le-am probat,posibil sa functioneze . Pe proprietar il cheama Martin , intelege si vorbeste usor engleza asa ca se poate incerca o abordare individuala urmata de o oferta.El cere in anunt 9000Euro. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Man......80-urile astea au fost/sunt masini de cursa lunga la propriu......eu nu cred ca are doar 140k km , nici batut...... Ai reusit sa faci ceva poze, macar la motor....? Inca mai ma roade indoiala cu turbina aia...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Noua achizitie HDJ 80 Masina sigur are turbina, mai ales daca pe placuta de identificare scrie HDJ80-L. Clank-urile pot fi de la flansele de cuplare a planetarelor fata, de la cruci cardanice sau de la culisantele cardanelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate