Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua achizitie HDJ 80 care s-a dovedit a fi un....FZJ 80 !!!

emanoeladrian

Postări Recomandate

Re: Noua achizitie HDJ 80

"Cine cauta, gaseste !"

.....Si cine altcineva stie sa caute mai bine decat Lipoveanu ?!?

http://www.segundamano.es/huelva/toyota-land-cruiser-100-100-42-td/a28437824/?ca=31_s&st=a&c=4

Masina e anuntata de pe 12 octombrie. Si doar 2000€ chiar daca zice ca are 230.000km mi se pare ceva dubios. Pe aceasta pagina am mai gasit oferte asemanatore si toti dupa ce-i contactatezi iti spune ca el nu e in Spania si nici masina si ca sa-i trimiti bani si el va asuma responsabilitatea de a face in asa fel sa iti ajunga masina la adresa spusa de tine. Dupa ce trimiti mesaj ca o sa-i platesti suma ceruta daca se prezinta cu masina la trafic pentru a face schimbul de nume nu iti mai raspunde. Asa mi-sa intamplat si cu pozele, dupa ce-i spui sa iti trimita poze recente cu masina, primesti aceleasi poze, facute in acelasi loc si in aceasi zi. Poate e adevarat anuntul dar nu prea cred, totusi bafta!

Mai de incredere sint aceste pagini: www.coches.net si www.autoscout24.es

Cu respect,

Teodor.

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Iertati-ma dar nici macar un J10 furat, ars, accidentat, spanzurat, otravit si inecat nu se vinde cu 2000 euroi ...Cum puteti fi atat de creduli?

Cu toata criza asta ...totusi ... cum sa pui botul la asa ceva? :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sa inteleg ca aia de pe link-ul pe care ti l-am pus mai sus, nu te inspira....?

Raspuns complet dat de colegii Viti si Yonutz pentru care le multumesc :tk:tk:tk. Demult timp nu mai bag in seama tepe de genul asta , nu cred ca cineva poate fi atat de nebun incat sa-si vanda masina de 7-10 ori mai putin decat face.

Maine sunt in Germania sa o vad pe asta :

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=154195407&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxFirstRegistrationDate=2000-12-31&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&categories=OffRoad&tabNumber=1

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Rog un moderator sa inchida topicul...:bananas-a rezolvat !! Cumparat dupa 2 zile de batut Germania in lung si in lat HDJ 100 din 2007 cu 48.000 la bord...

am gasit un autohaus la granita cu Olanda si niste oameni deosebiti:h5...vand si 4X4..daca nu au pe stoc pot gasi. Cine e interesat PM.

Mi-am mai implinit un vis !

Multumesc tuturor colegilor care m-au sfatuit si incurajat. Maine zbor spre casa.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Am ajuns acasa la Bucuresti cu avionul. Platit avans 15000Euro. Pret brut 34.000 si net 28.800 Euro. Stau in dubiu daca sa o iau pe firma(in care caz trebuie sa reiau activitatea firmei mele ca e suspendata si...e al dracului de complicat cu foarte multa alergatura) sau sa platesc brutul si sa o iau persoana fizica. Mai e un aspect,masina se va inmatricula in RO asa ca urmeaza un alt proces cu statul roman si alt an de asteptat verdictul(se pare ca toate sunt pozitive) dupa care se inmatriculeaza.

Intrebare pentru cei foarte in tema , se poate face autoutilitara si daca da, e cineva care poate ajuta macar si cu initierea procedurii sau sfaturi??

Multumesc :tk!!

Comandat 4 cauciucuri noi,in brieful masinii dimensiunea este 275/65R17 fizic pe masina sunt 275/60R18.

Le-am comandat de pe http://www.reifentiefpreis.de Bridgestone BLIZZAK LM24 4X4 de iarna pret 973Euro iar livrarea gratuita pe teritoriul Germaniei.

Probabil ca la sfarsitul saptamanii zbor inapoi sa platesc diferenta si sa-mi ridic masinuta.Poze dupa aceea.

Ca o mica paranteza,in 2 zile am reusit sa schimb 22 de trenuri si sa ajung de la Frankfurt la Basel in Elvetia,inapoi la Frankfurt apoi la Mulheim aproape de Duisburg ca sa gasesc masina la granita cu Olanda langa Munster. Aventuri si multa multa dezamagire, masini puse pe mobile.de ca exceptionale in conditie super niste cazaturi si ruginituri ordinare.La Basel am ajuns la firma unui rus (Boris) care avea 2 LC una din 2000 si una din 2002.Dupa ce i-am spus ca vreau sa le vad pe amandoua ca sa ma decid, la cateva ore a retras-o pe cea din 2002 de la vanzare fara sa ma anunte si cand am ajuns acolo mi-a spus ca se vanduse deja oferindu-mi numai pe cea din 2000.

Magarie a la rusi .:uameni

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Felicitari pentru masina .

Daca ne-ai fi spus ca vrei sa cheltuesti atatia bani puteam sa te ajutam un pic [ un prieten vinde un Land cruiser din 2008 diesel V8 cu 60.000km. negru cumparat de nou cu 41.000 euro , cu 2 randuri de roti complete ,are toate optiunile posibile ] .

Trebuie sa fii atent cu inscrierea pe firma pentru ca cei din strainatate o verifica si trebuie sa fie functionala si sa ai activat numarul de RO din CUI pentru export-import .

Mai ai solutie cu utilitara petru asta trbuie sa lasi numai locurile din fata sa pui o folie metalica pe restul geamurilor si sa montezi o plasa in spatele soferuli dar in acest caz masina va avea in talon doar 2 locuri . Alta ar fi daca ai o persoana in Germania sa o inmatriculezi acolo [ nu este prea scump ] si ai avantajul cand vrei sa o vinzi o dai tot acolo imediat .

Link spre comentariu

Felicitari pentru masina .

Daca ne-ai fi spus ca vrei sa cheltuesti atatia bani puteam sa te ajutam un pic [ un prieten vinde un Land cruiser din 2008 diesel V8 cu 60.000km. negru cumparat de nou cu 41.000 euro , cu 2 randuri de roti complete ,are toate optiunile posibile ] .

Trebuie sa fii atent cu inscrierea pe firma pentru ca cei din strainatate o verifica si trebuie sa fie functionala si sa ai activat numarul de RO din CUI pentru export-import .

Mai ai solutie cu utilitara petru asta trbuie sa lasi numai locurile din fata sa pui o folie metalica pe restul geamurilor si sa montezi o plasa in spatele soferuli dar in acest caz masina va avea in talon doar 2 locuri . Alta ar fi daca ai o persoana in Germania sa o inmatriculezi acolo [ nu este prea scump ] si ai avantajul cand vrei sa o vinzi o dai tot acolo imediat .

Multumesc Adrian, totusi intre 33 si 41 e o diferenta pe care eu nu o am, investitia asta m-a costat toate economiile mele. In plus am un foarte bun amic tehnician la Toyota Pipera care inainte de a ma hotara sa cumpar HDJ 100, m-a sfatuit sa nu iau modelul nou cu motor de 4,5, pentru ca zicea el are un consum mare de ulei si alte cateva probleme. Eu am plecat chitit pentru motorul 4,2 si la sfatul unui alt bun amic de aici de pe forum ,cat mai nou cu putinta. Asa am ales aceasta masina, LC-ul acesta are cutia manuala,Webasto,navigatie,camera in spate...etc,48.000km cu service-ul la zi ,un singur proprietar in DE si arata ca noua, inclusiv ceara din fabrica pe dedesubt. Cand am vazut-o,dupa atatea dezamagiri nu m-am gandit mai mult de 1 secunda pana a spune..o cumpar !:br

Si ca o ironie a soartei,dealerul mi-a spus dupa ce i-am platit avansul ca exista o persoana care venise dimineata sa o vada,locuia in Munster si care a luat brieful(copie) si o proforma pentru a merge la banca pentru un credit, acea persoana va fi foarte suparata. Ma rog, eu l-am crezut pentru ca nu avea nici un motiv sa minta dupa ce primise avansul de la mine.

Una peste alta eu sunt multumit,oferta abia intrase cu o zi inainte pe mobile si in curtea dealerului cu 2 zile in urma, am luat cea mai noua oferta de HDJ 100 de pe piata.

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

La Multi Ani si la multe vanzari pe 2012 !

Daca te grabesti si vii azi maine ne putem vedea, posibil ca miercuri/joi sa plec din tara.

Am pregatit Dinitrol-ul si astept niste Kelfos(nu imi trebuie mai mult de 4-500grame). Ia si antena si lampa cu tine sa le vedem.

Adrian E.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Daca chiar ai timp si nervi, poti sa gaseti hdj 80 si din 2004......Tre” doar sa cauti....

Inclusiv pe forum am pus un link pentru una din 2006, daca nu ma insel....

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Parca nu ati stii domnu Emanoil ca s-au ,,consumat,,:grin:

Il vinde procuroru p'ala al meu cu mile putine!Are volan pe stg acum si vrea 26000:ha: Nu mai bine un 100 cu 40000km?

EU ASTEPT VARIANTA PE BENZINA -singura care a mai ramas cu km putini

NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu

Parca nu ati stii domnu Emanoil ca s-au ,,consumat,,:grin:

Il vinde procuroru p'ala al meu cu mile putine!Are volan pe stg acum si vrea 26000:ha: Nu mai bine un 100 cu 40000km?

EU ASTEPT VARIANTA PE BENZINA -singura care a mai ramas cu km putini

Nu 40.000 ci 48.000, actual 50.000 dar tota aia e... Cat despre procurorul tau ...eu unul nu as cumpara 80-ul ala modificat...pentru mine e sfant ce a facut fabrica...cine stie ce buba are de il vinde !??:old

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Momentan sunt in Germania, dupa ce am fost cumplit dezamagit(de ce oare nu e de mirare?) de 2 autohausuri(amandoua detinute de arabi) ce vind 4X4 , masini avand mari coroziuni cosmetizate si ascunse(Mirese fete mari),carti service masluite cu stampile la acelasi service pe 7 ani,acelasi pix folosit si acelasi scris. in sfarsit am dat si de un HDJ la prima mana de la proprietar:banana. Am intalnire la 17:30 sa vad masina ..va tin la curent !

PS. Asa mi s-a mai intamplat in Anglia,5 autohaus-uri vizitate ca sa iau Surf-ul de la particular.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Am comis-o ...l-am luat !:banana

Sunt un nou proprietar de FZJ 80 cu 109.000Km originali, pregatita si ingrijita !

Asta e masina :http://suchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-land-cruiser-fzj-80-fzj80-expedition-%C3%A4hnl-hdj80-hzj80-wiesbaden/167130596.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=1995-01-01&maxFirstRegistrationDate=1995-12-31&negativeFeatures=EXPORT&categories=OffRoad

Incerc sa o modific in utilitara,are de la fostul proprietar modificarea ca este Wohnmobil in brief cu toate actele aferente,are instalat un pat in loc de bancheta din spate(imi da si bancheta care este aproape noua) +roofrack-ul

nou nout + multe altele.Toate consumabilele schimbate acum un an(1500Km de atunci),toate service-urile facute la Toyota pe carte.

Dragi colegi cu 80-uri bine v-am gasit!

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Obiectiv atins !:banana Acum e utilitara , urmeaza inmatricularea si mai apoi o revizie la sistemul de racire (preventive maintenance)..sa vedem unde !?356443166_MyLC3.JPG.80f9c69c1e1cb710624417076ad8a74f.JPG2067711804_MyLC2.JPG.2b38e8d05c22c472d2f9d008989350c3.JPG1902497621_MyLandCruiser.JPG.e3ca366c73dc4a3a9b78d67933319403.JPG

Revin si cu poze recente dupa ce pun placutele pe ea.

Orice doritor de informatii e binevenit pe PM.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

O adevarata bijuterie, doar 109.000 km... :bravo . Multi km fara probleme de aici incolo ! :h5

Cu respect,

Teodor.

Multumesc Teodor :tk E intradevar foarte ingrijita.Avand in vedere cum am cumparat-o si ca este al 4-lea automobil cumparat direct de la persoana fizica, asta imi intareste convingerea ca cel mai bine este sa cumperi S/H direct de la proprietar.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc frumos pentru urari, a primit intre timp si un set de placute Romanesti ..80FZJ :grin:.

Posibil sa o aduc la 'zapada din belsug' in Lituania . Daca va ninge dupa cat de mult ploua pe aici numai cu ea voi avea sanse sa ajung la aeroport si inapoi.:h5

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare