tundra Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Noua achizitie HDJ 80 e foarte faina,sa ai noroc la ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu4x4 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Noua achizitie HDJ 80 Multumesc frumos pentru urari, a primit intre timp si un set de placute Romanesti ..80FZJ :grin:. Posibil sa o aduc la 'zapada din belsug' in Lituania . Daca va ninge dupa cat de mult ploua pe aici numai cu ea voi avea sanse sa ajung la aeroport si inapoi.:h5 O sa ii placa sigur in Lituania , sa te bucuri de ea , arata super masina si ma gandesc ca si merge fara prob. Toate cele bune ' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Aprilie 15, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Noua achizitie HDJ 80 Am scos-o de la hibernare si le-am dat ''bice'' celor 200 si ceva de caluti !:banana O placere ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Noua achizitie HDJ 80 Ca urmare a celor de mai sus , asociatia PA ( Patrolistii Anonimi ) iti transmite anonim prin prezenta anonima ca au inceput aranjamentele pentru santajarea lu' Mos Craciun . Personal declar anonim ca ma simt invidios intr-un procent mult prea mare pentru a ma semna la urmatoare anonima : !!! SUPEEER !!! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woodoo Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Noua achizitie HDJ 80 Ce lift are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Aprilie 21, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Noua achizitie HDJ 80 Ce lift are? OME-uri montate de neamt in Germania, cred ca +5 dar nu bag mana in foc. Am primit la pachet si suspensia originala care arata ca noua, daca ma satur de OME pot face revenirea la configuratia originala (inclusiv bara fata)...neamt adevarat ce mai...Herr Axel ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Mai 31, 2013 Autor Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Noua achizitie HDJ 80 M-am hotarat sa-i schimb si evacuarea in intregime la schimb cu una din inox.Cei de aici par ca fac treaba buna : http://www.clubmercedes.ro/topgear-longlife-uk-centru-evacuari-jante-anvelope-performanta-bucuresti-t28084.html Ramane de vazut daca sa o schimb de la galerie incluzand catalizatorii(2 la numar) sau doar partea de dupa catalizatori (depinzand de starea lor). Poze cu lucrarea completa dupa sfarsitul lui Iunie. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Noua achizitie HDJ 80 Sunt curios sa vad cum va suna o evacuare de inox la un LC 80 benzina . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate