MoGoLaNd Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Am un cherokee din '89 cu motor de renault si am probleme cu c.v. dupa spusele mecanicului si as vrea sa iau alta c.v. la mana a doua cu tot cu reductor si nu stiu care s-ar potrivi mai bine fara alte modificari si de la ce modele de cherokee (ani) s-ar potrivi. Niste indrumari de unde as putea cumpara asa ceva si la ce pret ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 (editat) daca nu ti-ai rezolvat problema pot sa te ajut. tel 0744394934-ALIN Later edit: Toate problemele sunt rezolvate. Sa o folosesti sanatos. Misto masina. ALIN Editat Decembrie 10, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: variante de cutii de viteza ce se potrivesc la cherokee cu motor renault 2.1 TD din '89 Toate problemele sunt rezolvate .Sa o folosesti sanatos.Misto masina . ALIN Cum sa rezolvat problema? Care masina e misto? :grin: Poate postezi cum sa rezolvat problema, adica ce cutii se potrivesc! Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 (editat) Re: variante de cutii de viteza ce se potrivesc la cherokee cu motor renault 2.1 TD din '89 Buna seara Nu am vrut sa ,,dezvolt"subiectul dar daca se cere ,cu placere -masina a ajuns la mine cu cutia si reductorul ,desfacute in portbagaj.Colegul nostru a cumparat masina si nu a folosit-o deloc ptr ca s-a defectat .A incercat sa o faca pe la el dar se pare ca nu a reusit si s-a hotarat sa vina la mine ,si a facut bine .L a prima vedere masina arata bine ,este curata ,intretinuta dar daca te uiti mai atent si te si pricepi vezi ca cei dinainte ce au lucrat la masina sunt pe dinafara . Diagnoza : -in cutie lipsea doar o bila si ceva saibe si sigurante la rulmenti deaceea axele erau deplasate de la locul lor si nu aveau cum sa faca treaba buna -s-a pus totul cum trebuie ,am inlocuit semeringul dintre c.v. si reductor ,pe caroserie sunt urm ca a curs la greu -cutia de transfer s-a inlocuit in totalitate -cardanul din fata s-a inlocuit ptr.ca cineva a vrut sa inventeze apa calda si l-a confectionat dintr-o planetara de dacie dar a omis sa-l faca culisant, va dati seama ce interesant a mers (daca a mers ) cu cardan fix pe fata -inlocuind reductorul s-a rezolvat si problema vitezometrului -puntea fata este cu planetara cu deconectare care in probe cand am mers s-a deconectat intr-un loc cam nasol .Am conectat-o pe veci ,in semn de protest -s-au mai rezolvat cateva maruntisuri DECI : -nu era cazul sa inlocuiasca cutia cu alt fel de cutie .Oricum nu se potriveste altceva -s-a lucrat 2 zile (un singur mecanic).Nu i-am garantat ca -i fac masina in acest an dar mi s-a pus pata pe ea si ambitia nu m-a lasat sa o tin in parcare fiind un JEEP Chiar cu ceva timp in urma am vorbit cu proprietarul si i-am spus ca eu am reusit sa i-o innamolesc ,lucru care si l-ar fi dorit si el Nu luati in seama turometrul -,,a arde aiurea" Nu reusesc sa pun poza cu cardanul sa va spargeti de ras(nici in poza nu face treaba buna) Era sa uit poate sunt curiosi : totul la gata 1500 lei pana aici dar se arata ca nu aici este finalul ,urmeaza set distributie ,poate ceva praguri inox etc....... ALIN Editat Decembrie 10, 2011 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: variante de cutii de viteza ce se potrivesc la cherokee cu motor renault 2.1 TD din '89 :g:g:g:br SUPER....multumec pentru raspunsul prompt dar si foarte complex!!!! Cand citeam chiar ma gandeam la ce pret au ajuns toate reparatiile insa la sfarsit am vazut si un pret!!! Chiar sunt curios cum ar functiona cu cardanul din planetara:grin: Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: variante de cutii de viteza ce se potrivesc la cherokee cu motor renault 2.1 TD din '89 Salutari @MoGoLand tocmai ai primit un cadou de sarbatori ,de la cel care ti-a vandut masina : distributia este noua nu necesita inlocuire ,iti raman bani ptr. alte ,,chestii" ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate