Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

statiunea montana straja

goerula

Postări Recomandate

Re: statiunea montana straja

Mie, imi place la Straja. Skiez acolo de cand eram copil. Adica, cam de multicel. Iarna astaa am fost de 3 ori si azi urc iarasi cu puradeii la zapada.

Oricum, chiar daca poti sa skiezi acum in conditii rezonabile, totul e un haos de nedescris. Fiecare merge pe unde il taie capul, oameni cu masini de strada incearca sa urce cat mai sus cu toate ca nu se poate, microbuzele si masinnile de teren detinute de cabanieri (cei care fac transport in zona), blocheaza de multe ori drumul (in zona Montana) si te fac sa dai cu spatele pana lesini, pt ca ei sunt mereu grabiti si nu ii intereseaza nimic. Doar ei sunt d'ai zonei. Sa nu mai vorbim de faptul ca pe drum se dau cu saniile, cu placa, cu skiurile, etc. E Romania. Sa nu mai vorbim de batutul partiilor - aproape inexistent, iar ratracul cand iese sa isi faca treaba, in loc sa bata zapada, o da deoparte ssi lasa doar gheata.

Pacat de zapada aia frumoasa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cretule nu fa confuzie intre proprietarii de pensiuni sau cabanieri cum le zici tu si cei care fac transport la negru. Adevarul este cu toate ca este accesul interzis in Straja fara masina 4x4 parcarile de sus sunt pline, turistul daca ar putea sa parcheze in dormitor pana acolo ar urca masina. Sunt parcari, sunt si doua bariere pentru a bloca accesul auto dar nimeni nu isi face treaba. Toti se incoarda sa urce cu masini de strada cat mai sus, blocheaza circulatia, dupa care dau din colt in colt ca nu e masina echipata si trebuie sa mai si coboare. Drumul se curata, cand se curata, doar pana la telegondola dupa care D-zeu cu mila. Sincer eu daca nu ar fi sotia gravida as urca cu telegondola si nu mi-as mai face nervi ca nu pot urca de cine stie ce bizon cu cauciucuri de vara sau all season care si-a scos prietena pe munte in tocuri. Cunosc foarte bine situatia din Straja si consider ca in cea mai mare parte vina ptr harababura de pe drum apartine turistilor si idiotilor care nu inchid barierele.

Link spre comentariu

Straja, un varf de munte..........haotic ridicat la rang de statiune montana !!

Este starea natiunii romane : facem ceva repede ca ne grabim si pe urma om mai vedea asa au facut si cei care s-au perindat pe la ministerul turismului in epoca pdl....

Nu exista sistematizare , se dau aprobari de constructie pe te miri unde, raiul de pe pamant.....un fel de Vama Veche la inaltime...pretentiii mari si servicii oha !!!

Ma mir ca nu iau foc si nu au accidente ....ca in rest ....e rai.

Editat de Astral

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

........Cunosc foarte bine situatia din Straja si consider ca in cea mai mare parte vina ptr harababura de pe drum apartine turistilor si idiotilor care nu inchid barierele.

Maxim !!! Epic !!! :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Stiu ca poate ii supar pe cei din zona... Insa Straja, Ranca nu sunt statiuni. In astea am fost si de aceea spun asta. Asa ca nu mai pacaliti oamenii sa vina de la nu stiu cati kilometri pentru doua partii la care mai mult stai la coada si zero servicii.

Eu zic ca ar trebui sa invatam de la vecinii bulgari. Dar noi suntem romani. Am facut o cabana si in maximum doi ani trebuie sa imi scot banii. Turismul se mananca cu altceva

Link spre comentariu

Maxim !!! Epic !!! :ha::ha::ha:

Prietene e usor sa fi ironic de pe scaun. Analizeaza ce am scris si nu mai scoate din context. Sau si tu esti de principiu ca esti rege cand pleci in provincie. Am tinut sa subliniez anumite aspecte, pentru ca cei ce merg in Straja sa stie la ce sa se astepte. Te invit sa mergi in Straja iarna si sa incerci sa urci macar pana in parcare, dupa care mai vorbim.

Link spre comentariu

Daca tu iti imaginezi ca austriecii sau, mai aproape de noi, bulgarii, si-au atras turistii fara sa le ofere nimic, ba mai mult invinuidu-i ca blocheaza traficul, mai gandeste-te.....

Cine a impiedicat autoritatile sa conceapa si sa realizeze o sistematizare a localitatii daca stiau (si stiau sigur !!!) ca vor deveni locatie turistica ?

Cine a oprit autoritatile locale sa creeze locuri de parcare ?

Cine a dat autorizatii de constructii aiurea pana s-au gatuit drumurile de acces ?

Cine opreste jandarmii locali sa controleze pe cei care parcheaza aiurea si sa controleze lucrurile ?

Remarca mea a fost de asemenea maniera pentru ca, in mod realmente ironic, fix acelasi raspuns l-am primit de la un localnic din Sinaia care tot pe turisti dadea vina ca aleile unicului lor parc erau patinoare.....:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76673-Primaria-Sinaia-si-prietenii-va-ureaza-quot-Bun-venit!-quot&p=858879&viewfull=1#post858879

In concluzie, ironia este mai degraba din partea voastra pe barba voastra, a localnicilor de-acolo, care in loc sa va vedeti interesul si sa faceti loc turistilor care sa va aduca bani, sa va dezvolte statiunea, acuma aceasta deja e sufocata si haotica si fara perspective......

Crede-ma ca nu ma bucura situatia asta, ba dimpotriva imi vine sa inebunesc cand vad ca, noi, romanii, avem un talent de neegalat, incomensurabil, sa ne dam vesnic cu stangu-n dreptu` sau "sa dam vina pe oglinda" incontinuu....

Si ca sa nu mai ai vreo indoiala ca ma mananc-n c** de ironii anapoda, iti pot spune ca pur si simplu urasc, nu vreau sa merg in concedii peste granita si de-aia mi-am luat masina asta ca sa pot colinda toate coclaurile acestei nefericite dar fermecatoare tarisoare........

Aaaa.....si era sa uit......cortul auto, tot de-aia mi l-am luat : sa nu am de-a face cu bizonii din asa-zisele statiuni !!! :ha:

Link spre comentariu

Aaaa.....si era sa uit......cortul auto, tot de-aia mi l-am luat : sa nu am de-a face cu bizonii din asa-zisele statiuni !!! :ha:

Din acelasi motiv merg si eu in fiecare an o saptamana pe munte cu cortul si cu masina. 0 semnal la mobil si 0 agitatie :)

Link spre comentariu

Stiu ca poate ii supar pe cei din zona... Insa Straja, Ranca nu sunt statiuni. In astea am fost si de aceea spun asta. Asa ca nu mai pacaliti oamenii sa vina de la nu stiu cati kilometri pentru doua partii la care mai mult stai la coada si zero servicii.

Eu zic ca ar trebui sa invatam de la vecinii bulgari. Dar noi suntem romani. Am facut o cabana si in maximum doi ani trebuie sa imi scot banii. Turismul se mananca cu altceva

salut,

am fost sapt trecuta la bansko si totul super....in afara de partiile care nu sunt nivelate .

timp de 7 zile am schiat pe niste damburi cam nashpa.

la straja sunt ceva mai mult de 2 partii,daca nu te referi la cele pt incepatori.

oricum cel putin sunt nivelate zilnic,asha ca spor la schi!

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare