symy139 Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Salutare, Am si eu o intrebare, un cod pentru o astfel de piesa gasesc si eu? Ma intereseaza doar siguranta care tine burdufu de la planetara stanga fata (cel dinspre diferential). Am primit un set de burdufe, doar ca nu aveau si sigurante. In mod normal ar trebui sa fie si siguranta respectiva daca se cumpara burduful? Sau daca ma poate ajuta cineva cu o siguranta? Contracost bineinteles! :grin: Arata ceva de genu: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Siguranta burduf planetara fata (inspre diferential) Se pare ca o sa fie rezolvata cu un burduf de dacie si colierul aferent burdufului care am sa il montez peste capatul planetarei. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Siguranta burduf planetara fata (inspre diferential) ticule acea siguranta tine tripoda sa nu ieasa din borcanul planetarei,poti pune 10 burdufe de dacie si tot de geaba deoarece la modelul de planetara ce ai tu nu poti pune alta siguranta arunca planetara sau vind ce mai este bun din el si cumpara una verde care are siguranta o sarma:old suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Siguranta burduf planetara fata (inspre diferential) Am ceva idei in cap cum sa improvizez o siguranta pentru planetara. Si pana nu crapa de tot, nu le schimb. Am sa le fac si o bucsa din tabla mai groasa peste, si nu o sa mai pice prea curand. Cu rabdare se rezolva tot. :wink: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate